Helemaal perfect

We hebben motorlaarzen besteld bij bikeroutfit voor de eerste keer dus even afwachten hoe het werkt (gaat) nou niks mis mee goed thuis gekomen en goed ingepakt. Motorlaarzen merk IXS de goede maat en goede pasvorm. 👍

Top service en product

Super snel "gratis" geleverd en super product voor lage prijs!

Snel en goed winkelen bij Biker Outfit

Gezocht en snel gevonden. Persoonlijke hulp via de chat om de juiste maat te bepalen. Zeer tevreden over deze persoonlijke assistentie. Handschoenen waren ook snel thuis bezorgd, Grand Canyon-collection BOBBER handschoenen. Heb er al heel wat kilometers mee gereden en ben erg blij met deze handschoenen. Denk dat mijn gewone handschoenen deze zomer in de kast blijven liggen.

Compleet assortiment en snelle levering, Top.

Supersnel en correct.

Zo snel heb ik nog nooit in deze tijd de juiste bestelling binnen gekregen, helemaal top en super netjes.

Fijne service. Ze denken goed mee. Ook in de coronatijd kun je er prettig winkelen.

Doordat Frankrijk een poosje op slot zat, heb ik er een poosje op moeten wachten. Maar de informatie en bereikbaarheid van Bikeroutfit was prima. Blij met mijn mooie laarzen.

Geweldig!

Snelle levering en mooie merken te vinden met goeie kwaliteit.

Geweldige online shop!!

Vrijdag om 15:00 uur een Rev' it-jas besteld....Zaterdag om 15:30 uur had ik de jas al binnen!! Wat een snelheid! Gewoon super! Hier ga ik dus vaker bestellen.

Gewoon top bedrijf!!!!!!!

Professioneel bedrijf, snelle levering en duidelijke communicatie. Op en top gewoon! Levering van nN naar Be in 1 dag.... top!!!!!

Goede prijzen, uitstekende service!

Ik moet nog gaan beginnen met lessen, maar ben uitstekend geholpen met de spullen die Ik nodig heb om te beginnen! Ga hier in de toekomst zeker nog veel spullen halen!

Prima geregeld met een snelle service

Overzichttelijk site, eenvoudig te bestellen. Prima prijs. Alles snel bezorgd.

Had ik veel eerder moeten doen! Geweldig!

De informatie was duidelijk genoeg om de juiste keuze te maken. En nog belangrijker, super snel binnen!!! Kon de volgende dag mijn geplande rit maken. Kreeg super veel complimenten over mijn Alpinestars Bangshee legging. Het zit heerlijk en ziet er mooi uit aan alle kanten. Ben klaar voor mijn volgende aankoop #doorwaaijas😋

to photograph some models of motorcycle jerseys, motorcycle jackets at the store employees with an i

Hello! It is very convenient to order motorbikes on your website in the biker outfit store! I have been buying motorbike clothing in biker outfit for two years now and have made more than 30 purchases ... I advise everyone who wants to feel comfortable and most importantly safely drive their motorbike to buy and track new fashion trends in motorbike in biker outfit !!!

excelllent

snelle levering, goeie service. Aanrader

Top service en super snel !

Prima artikel

Hoes voor scooter met topkoffer en scherm. Snel geleverd. Keurige verhouding prijs-kwaliteit

Uitstekende service!

Goed werkende webshop en perfecte service! Reageren snel! Ook altijd een scherpe prijs!

Fijne winkel

Makkelijk te bestellen, snel geleverd

Snelle service en goedkoper dan motorhome

Snelle service en goedkoper dan motorhome. Ook tel. Contact vriendelijk en snel geholpen echt een aanrader!

Snelle levering, tevreden met product

Ik heb een jas gekocht. Deze was 50 procent afgeprijsd. De jas werd de volgende dag geleverd en is zo op het eerste gezicht van goede kwaliteit. De jas is in Bangladesh gefabriceerd. Ik hoop dat de werknemers een eerlijk salaris verdienen met het maken van deze jassen.

Toffe gasten, goede service

Broek online besteld. Door Post NL duurde het allemaal wat langer, maar daar kan Biker Outfit niets aandoen. Maatadvies op de site is prima, had 34W/32L besteld en past perfect. Tot snel, ga nu lekker rijden😎. Hopelijk volgende keer in de shop.

Voor het eerst een bestelling gedaan. Keurig verwerkt. Had motorhandschoenen besteld voor mezelf en mn zoon daarvoor de betreffende maattabel op Bikeroutfit gebruikt. Je mag er dan vanuit gaan dat ze passen. Helaas vielen de handschoen bij ons beiden te klein uit.. retourzending/ omruil is voor eigen kosten dus dat is minder.

Prima volgens afspraak en verwachtingen

Goede kwaliteit en levering

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam

0204930367

Over Biker Outfit

In ruim 12 jaar tijd is Biker Outfit uitgegroeid tot de meest spraakmakende motorkleding specialist in Nederland. Er is een imposante helmen studio op de begane grond en Europa's grootste collectie Rev’it op voorraad. Met een oppervlakte van ruim 1.300 m2 over 3 etages waan je je in een motorkleding warenhuis. Natuurlijk vind je de gerenommeerde merken als Rev’it, Alpinestars, Dainese, Shoei, Schuberth, maar ook de tientallen 'niche brands' die je nergens anders tegenkomt in Nederland maakt shoppen bij Biker Outfit tot een belevenis! Tenslotte; makkelijk aanrijden vanaf de A10 en aan parkeergeld doen we niet. Tot gauw!