Mooie helm prima service.

Scorpion exo tech time off besteld. Mooie helm helaas 3 weken na de aangegeven datum pas bezorgd ivm leverinsproblemen. Wel goed geïnformeerd en goede service geboden. Zeer tevreden met de helm

Fijne winkel en goede prijs/kwaliteit

Ik vond de winkel in Amsterdam al fijn. Veel keuze goede prijs en aardig personeel. Bestelling via internet verliep prima.

Dik tevreden, snelle service, uitstekend product, zit goed, top !

Dik tevreden, snelle service, uitstekend product, zit goed, top !

Goede prijs en snelle levering

Ik was op zoek naar een jeans motorbroek, na zoeken op internet kwam ik bij Biker Outfit terecht, en dat is zeker voor herhaling vatbaar.

Snelle levering en goede prijs

Erg blij met de snelle levering en aanbod tegen een goedkopere prijs.

Binnen één dag!

Hefmt heeft bijna 2 weken geduurd voordat Scorpion de helm kon leveren. Toen hij binnen was, was hij de volgende ochtend om 08:00 in huis! Top service

Goede zomer handschoenen, ook qua maat passen deze perfect.t

Voor de eerste keer iets besteld en zeker niet de laatste keer.

Echt super

Ik vindt de service prima en snel. Dankjewel!

Goede ervaring, zowel online als in de winkel

Goede ervaring, zowel online als in de winkel

Echt een topwinkel

Hele fijne winkel met uitstekende prijzen en personeel dat echt tijd voor je heeft.

Goéd en snel geleverd

Goede website, snelle nette levering. Ook telefonisch goed bereikbaar en netje te woord gestaan.

Steeds keurig!

Nu al enkele keren via Biker outfit besteld. Telkens snelle levering & de producten voldoen aan de beschrijving. Top!

Snelle Service en duidelijke webshop!

Uiteindelijk bij biker outfit mijn helm gekocht en handschoenen. Super snelle levering volgende dag netjes in huis! Duidelijke webshop!

Snelle service en ook nog een korting gekregen. Top aanrader.

Perfect!

Zoals altijd,weer alles prima ,goeie verpakking etc . Nix op aan te merken.

Weer geweldig geholpen!

Ik had online een bowtex legging gekocht. Deze zat helaas niet goed. Om snel een juiste maat te krijgen ben ik naar de winkel gegaan. Hier kwam ik samen met de verkoper tot de conclusie dat bowtex niet iets voor mij was. Een fantastisch alternatief die veel lekkerder zit! Ik ben zo blij! Bedankt bikeroutfit! Tot snel!

Woensdag avond besteld donderdag in huis.

Overzichtelijke site met veel aanbod en goede merken! Verzending is super.

Perfect!

Zoals altijd, de webshop of in de winkel alles top geregeld! Goede prijzen, en fijne mensen die bereid zijn je ALTIJD goed te helpen. Komen regelmatig, en blijven dat zeker doen. Top zaak! Sabine de Bruin.

Hele goede ervaring

Hele nette prijzen goed assortiment en most of all een super snelle levering.

service is goed. Snelle levering in 1 dag. Geen problemen gehad dus is top!

Aangezien ik niet in de buurt van Amsterdam woon heb ik telefonisch en mail contact gehad met Biker Outfit. Ik ben super geholpen; goede informatievoorziening, meedenkend, eerlijk advies en scherpe prijzen. Bovendien bevalt de kleding goed na de eerste gemaakte kilometers. Dus ik raad het iedereen aan om bij Biker Outfit zijn of haar motorkleding te shoppen!

Bestelling geannuleerd door biker outfit product niet op voorraad

revit Fly 2 Maat S besteld. Deze bleek achteraf niet op voorraad te zijn. Ik heb een mail ontvangen dat ze de aankoop hebben geannuleerd en me geld terug hebben gestort. Had graag gezien dat ze contact met me hadden opgenomen om mij een alternatief aan te bieden.

Great store, great people!

I bought my whole biking clothes here, helmet, shoes, outfit. The staff is super helpful and friendly. 100% recommend visiting the store and also ordering online.

No nonsens, doen wat ze beloven

Twee dagen na bestelling motorjas ontvangen. Snelle en nette levering. Jas past en zit goed, toppertje (zeker voor dat geld). Is mijn eerste ervaring met Biker Outfit en zal waarschijnlijk niet mijn laatste zijn.

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam

0204930367

Over Biker Outfit

In ruim 12 jaar tijd is Biker Outfit uitgegroeid tot de meest spraakmakende motorkleding specialist in Nederland. Er is een imposante helmen studio op de begane grond en Europa's grootste collectie Rev’it op voorraad. Met een oppervlakte van ruim 1.300 m2 over 3 etages waan je je in een motorkleding warenhuis. Natuurlijk vind je de gerenommeerde merken als Rev’it, Alpinestars, Dainese, Shoei, Schuberth, maar ook de tientallen 'niche brands' die je nergens anders tegenkomt in Nederland maakt shoppen bij Biker Outfit tot een belevenis! Tenslotte; makkelijk aanrijden vanaf de A10 en aan parkeergeld doen we niet. Tot gauw!