Bestelling kwam op tijd goeie service en opvolging bedankt Biker Outfit!

Top!!

Prima assortiment Vlotte levering. Prima prijsstelling.

slechte 1e indruk

ik heb online wat besteld en kreeg de dag erna een mail dat deze helemaal niet er is en ik me geld terug kreeg. de voorraad klopte dus niet waar ik enorm van baal en geen persoonlijk contact of iets. helaas is de 1e indruk niet goed

Snel en naar tevredenheid geholpen

Ik was op zoek naar speakers voor mijn Cardo communicatie set. Biker Outfit had genoeg keuze voor mijn zoekopdracht. Ik heb gekozen voor de JBL speakers. Ze waren op voorraad volgens de website en dat was te merken. Ik had ze de volgende dag binnen. Nu rijd ik weltevreden met mijn nieuwe speakers rond. Bedankt Biker Outfit, tot de volgende!

Fantastische winkel.

Hele snelle levering en gunstig geprijsd.

Snelle en goede service!

Snelle levering en helemaal tevreden over mijn bestelling

Goede service en prijzen

Ik ben goed geholpen met het passen van leren pakken en heb goede informatie gekregen. Ook heb ik een leuk prijs aanbod gekregen dat ik het pak kocht. Super winkel met veel verschillende kleding!

Zeer snelle verwerking en Een jeans voor een superprijs

Zeer snelle verwerking van de bestelling en een mooie jeans voor de laagste prijs van het net

Leuk personeel, goede producten en uitstekende service. Dit geldt voor de winkel als voor de webshop.

Goede info snelle levering.

Gebeld met het bedrijf en info gevraagd over een motorhoes. Verkoper wist mij goed te informeren en mij een juiste keuze te laten maken. Bedankt.

Prima levering en de juiste maat jas

Commandé le samedi, reçu mardi, vraiment super

Topwinkel

Top. Had via de webshop besteld, maar het was allemaal net te klein. Even naar de winkel gereden om te ruilen, werd uitstekend geholpen. Erg ruim assortiment, goede service.

Degelijk materiaal en snelle levering

Ik kocht hier onlangs een helm. Deze werd ondanks de corona crisis snel geleverd. Alles was tiptop verpakt zodat mijn helm zonder schade toe kwam. Dankzij de correcte maattabel was de helm onmiddellijk de juiste maat en kon ik al snel genieten van een ritje op de moto. Ik kan biker outfit alleen maar aanbevelen.

Goede prijzen en snelle levering!

Goede aanbiedingen, snelle levering en prettige service!

Goede prijs snelle levering

Overzichtelijke website, goede communicatie en snelle levering. Enige verbeterpunt is om vanaf een bepaald bedrag of voor bepaalde producten een kosteloze retour aan te bieden. Dan is het een 10

Snelle levering + een extraatje die ik niet verwachtte

Bestellen ging vlot, versturing ook. 1 dagje langer wachten op ontvangst wegens de huidige Corona-crisis, maar dat was te verwachten en voor mij geen probleem. Bij het openen van de doos, wachtte mij een leuke verrassing: het vizier werd omschreven als pinlock-ready, maar er zat zelfs een pinlock gemonteerd! Ik ben erg blij, dus!

Just perfect!

Pando Moto broek en shirt gekocht. Zit zeer goed en gemakkelijk. Goede kwaliteit zoals omschreven. Uiteraard zeer snel geleverd door biker outfit, thanks again.

Uitstekende produkten, vlotte bezorging !!!

Een motorjas, shirt en helm besteld, voor een schappelijke prijs. Alles past perfect. Zeer tevreden!

Biker Outfit geweldig

Biker Outfit geweldig, ik bezoekt regelmatig via internet en geweldige klantenservice TOP kleding snel geleverd.

Gemakkelijk en snel

Wanneer je van een merk als Rev'it weet wat jouw juiste maat is, dan is bestellen bij Biker Outfit wel heel erg makkelijk. Geen wachtrijen en duidelijk wat wel en niet voorradig is, met duidelijke levertijd. En zoals gebruikelijk: snelle levertijden! Helemaal blij met Rev'it Samples: goede kwaliteit voor een nette prijs.

Goede communicatie.

Tof. Heel vlug.

DE zaak in Amsterdam en verre omstreken voor al je motorspullen

Vanwege Corora online een selectie gemaakt van jassen die mogelijk geschikt zouden zijn en daarvan een aantal van besteld. Had ze in no time in huis. Op mn gemak alles kunnen passen met en zonder thermovoering en ook op mijn eigen motor. Keuze was toen snel gemaakt. De afvallers weer keurig in de doos gedaan en afgeleverd bij de winkel (woon in de buurt). Retournering verliep soepel ook al had ik dat niet helmaal goed gedaan en geld ontving ik ter plekke terug op de rekening met pinbetaling. Corona nemen ze zeer serieus en met de genomen maatregelen voelde ik mij compleer veilig. Ik zou zeggen op naar de site op zoek naar mooie spullen waarbij je zeker weet dat je bij Bikeroutfit nooit teveel betaalt

best shop in europe, fast delivery

shipment delivered in 5 days to Slovakia, the best price I watched. I recommend this shop to a friend .... verzending binnen 5 dagen geleverd naar Slowakije, de beste prijs die ik heb bekeken. Ik raad deze winkel aan aan een vriend ....

goed bevallen

product zoals verwacht prima levering en service

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam

0204930367

Over Biker Outfit

In ruim 12 jaar tijd is Biker Outfit uitgegroeid tot de meest spraakmakende motorkleding specialist in Nederland. Er is een imposante helmen studio op de begane grond en Europa's grootste collectie Rev’it op voorraad. Met een oppervlakte van ruim 1.300 m2 over 3 etages waan je je in een motorkleding warenhuis. Natuurlijk vind je de gerenommeerde merken als Rev’it, Alpinestars, Dainese, Shoei, Schuberth, maar ook de tientallen 'niche brands' die je nergens anders tegenkomt in Nederland maakt shoppen bij Biker Outfit tot een belevenis! Tenslotte; makkelijk aanrijden vanaf de A10 en aan parkeergeld doen we niet. Tot gauw!