Snelle reactie in chat, snel verstuurd, mooie korting

Heel tevreden met mijn eerste ervaring bij Biker Outfit.

SUPER

Macna Norman motorjeans besteld zit fantastisch!

Pakket vermist

Ik had mijn eerste bestelling geplaatst en kreeg twee dagen later te horen dat het pakketje is vermist (dit was tevens ook de laatste maat). Geen idee of dit de schuld is van PostNL of intern. Een nette mail vanuit de organisatie gekregen, maar geen tegemoetkoming. Ik wacht nog op mijn geld, maar verwacht dat dit wel in orde komt. Helaas!

Sehr schnelle Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Nette prijs, snelle levering, prima kwaliteit

Website overzichtelijk. Prijzen scherp. Snelle levering. Revit motorjas bested, door maattabel exact goede maat gekocht.

Product zoals omschreven en snelle levering

De goedkoopste online en zeer snelle levering. Voor herhaling vatbaar.

Goede en eerlijke service

Momenteel worden de pakketdiensten overspoeld door de drukte. Hierdoor is een pakketje van mij ook vertraagd. Toen ik vroeg waar mijn pakketje bleef ontving een eerlijke reactie terug waardoor je gewaardeerd word als klant. Als deze periode voorbij is zal ik zeker de tijd nemen om even langs te rijden..! Kortom top service.

Super ervaring

Super fijne communicatie. Snelle levering ,en super blij met mijn aankoop .

Snelle levering, top produkten!

Een paar supermooie Rev'it zomerhandschoenen en sokken besteld. Altijd lastig voor mij met mijn kleine handjes, maar ze zitten als gegoten, net als de sokken. Prijs was zeer aantrekkelijk en levering was zelfs in deze lastige tijd supersnel! Bedankt!

Zeer goede klantervaring!

Mijn ervaring met BikerOutfit is erg goed, omdat ze mijns inziens goed scoren op verschillende punten. Prijs: ik vind doorgaan online nergens anders een product zo goedkoop als bij Biker Outfit. Dat dit goed voor de klant is spreekt voor zich! Contact: ik heb meerdere malen contact gehad de afgelopen maanden over verschillende producten, zowel per telefoon als via email. Alle keren werd ik vlot en vriendelijk te woord gestaan. Advies: ook het advies dat men gaf over de producten was altijd goed. Ze weten duidelijk waar ze het over hebben. Winkelervaring: mooie winkel, breed en diep assortiment. Je kunt alles naar hartelust passen en plaats nemen op een motor om te kijken hoe het zit. Online ervaring: duidelijke en snelle website, makkelijk te navigeren.

Goed, voldoet aan verwachtingen

Hoewel het pakket een dagje later was (ik vermoed dat dit door de corona gekte komt bij de bezorger) ben ik zeer tevreden. Goed ingepakt en verder gewoon wat ik verwacht had. Bedankt.

Fijne webshop, goede klantenservice

Overzichtelijke webshop met goede prijzen. Na mijn bestelling contact gezocht omdat de levering vertraagd was door PostNL. Hier een snelle en uitgebreide reactie op ontvangen. Uitstekende producten en service!

Duidelijke site, snelle levering

Het betreft een bestelde motorhoes. De juiste maat uitgezocht aan de hand van de tabel. En na de snelle levering gelijk gepast. Perfect pasvorm. Goede kwaliteit.

Bestelling weer in orde

Ik heb vaker iets besteld bij Biker Outfit en ook nu was het weer in orde. Deze keer twee setjes sokken. Bestelproces verliep probleemloos, en momenteel een actie met extra korting en geen verzendkosten maakte dit tot een koopje. Vervolgens kreeg ik het spul geleverd zoals afgesproken, dus het had niet beter gekund.

Goeie service en mooie producten

Ik had een motor tas besteld maar kreeg de verkeerde kleur geleverd. Een foutje kan gebeuren. De ochtend erna meteen gebeld en werd heel vriendelijk te woord gestaan. Nog geen half uur later kreeg ik een mail met track en trace en de volgende dag had ik de juiste kleur in huis. Netjes en snel opgelost!

Ik heb besteld tijdens covid-19 en werd optijd geleverd!

Goede producten snelle levering.

Goede kleding, zoals op de site word omschreven.

Kwaliteit

Mooie motirbroek voor proma prijs . Top

Mooie en duidelijke website met ontzettend veel mooie spullen voor echt een betaalbare prijs!

Ik was opzoek naar zomer handschoenen voor de motor. Na hier en daar wat te vergelijken was en is Biker Outfit gewoon de beste keuze! Mooie en duidelijke website met vaak de meest gunstige prijs en een ruim assortiment. Dus erg blij met deze keuze! Ook aan de telefoon een zeer prettige hulpvaardige medewerker mogen spreken. Al met al zeer tevreden en ga hier vaker spullen kopen.

Zit beter dan ik dacht!

H3b één paar motor sneakers gekocht,en ze zitten het heerlijk. Ze zitten lekk3r ze lop3n prima! Ben blij met mijn aankoop :o)

Snelle levering precies zoals omschreven

spijtig

besteld en betaald en na 2 dagen geannuleerd omdat het toch niet in stock is. zeer spijtig voorval voor de rest een zeer mooie site .

Bestelling gedaan, motorschoenen werden gelijk verzonden door Biker Outfit. Vanwege corona werden ze wat later bezorgd, ondertussen een hele goede communicatie met Biker Outfit gehad. Perfect! Schoenen zijn uitstekend! Heel erg bedankt!

Snelle levering.

Zoals gezegd de levering was een dag later in huis.

Geweldig product en perfecte levering

Revi’t jeans shirt besteld in maat xxl, ik dacht past deze mij wel daar ik allemaal maten zie van groter tot wel 10xl. Revit’t maat valt goed op de maat die ik heb van normale shirts. Perfecte levering besteld en volgende dag geleverd. Echt top.

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam

0204930367

Over Biker Outfit

In ruim 12 jaar tijd is Biker Outfit uitgegroeid tot de meest spraakmakende motorkleding specialist in Nederland. Er is een imposante helmen studio op de begane grond en Europa's grootste collectie Rev’it op voorraad. Met een oppervlakte van ruim 1.300 m2 over 3 etages waan je je in een motorkleding warenhuis. Natuurlijk vind je de gerenommeerde merken als Rev’it, Alpinestars, Dainese, Shoei, Schuberth, maar ook de tientallen 'niche brands' die je nergens anders tegenkomt in Nederland maakt shoppen bij Biker Outfit tot een belevenis! Tenslotte; makkelijk aanrijden vanaf de A10 en aan parkeergeld doen we niet. Tot gauw!