....een motor-kleding-bedrijf die met jouw meedenkt....

......betaalbaar...goed advies...en ze hebben tijd voor je....👈👈👈

Helemaal top zoals verwacht

Hebben mij uitstekend kunnen helpen via telefoon en mail. Product was zoals verwacht en ondanks de corona toch nog er voor kunnen zorgen dat ik het redelijk snel in huis had. Een aanrader!

Nieuw voor de prijs van gebruikt.

Revít zomerhandschoenen gekocht voor de helft van de 'gewone' winkelwaarde. Eenvoudig bestellen via overzichtelijke website en snel in huis. Ze zien er uit als nieuw. Zelfs de labels zaten er nog aan. Aanrader!

Goede site en product is wat ervan verwacht wordt.

Via site een motor zonnebril gevonden. Diverse sites bezocht voor hetzelfde product. Echter was het hier het goedkoopste. Snelle levering zeker een aanrader

veel keus, makkelijk bestellen, goede communicatie en snelle levering

prima!

Geweldig!!

Broek voor m’n schoonzoon besteld , super snelle levering! Zelfs in deze tijd ...👌

Hele goede communicatie

Voorraad aanwezig, duidelijke website en snelle levering. Helaas heb ik mijn bestelling weer retour moeten sturen omdat ik het niet paste maar zou zeker weer bij jullie bestellen en jullie webshop aan anderen aanbevelen.

Fijne site met veel aanbod! Ook over de verzending ben ik fijn op de hoogte gehouden via de mail!

Bestelling was snel binnen en netjes verpakt. Ik had een set thermo kleding en sokken besteld. Zit top en de kwaliteit is perfect! Het heeft me goed warm gehouden tijdens de rit. Als ik weer iets nodig heb bestel ik zeker weer hier!

Goede service en goede communicatie!

Paar dagen geleden mijn nieuwe boxxer helm besteld, goede prijs van €350 waar elders €400 voor gevraagd word. De helm word netjes verpakt en snel verzonden. Erg goede service en ben blij met mijn nieuwe aankoop!

Overal gekeken voor bepaalde motorkleding meeste overal uitverkocht of niet te krijgen. Biker outfit had gelukkig wel alles op voorraad. En snel bezorgd

Weer tevreden met mijn bestelling bij Biker outfit

Goede service zoals ik gewend ben. Wel jammer dat ik voor een pakje wat door de brievenbus past de volle mep aan verzendkosten betaal. Ik heb weer een fijn product mogen ontvangen. De Alpinestars Tech neck warmer. Zacht, warm, kwaliteit zoals gewend, zakt niet af en ziet er mooi uit. Enigste minpuntje vind ik dat ondanks de luchtgaatjes bij de neus nog m’n bril beslaat. Gelukkig is dat alleen als ik stil sta;), Thnx!

Fijne winkel waar ze letterlijk alles hebben wat je zoekt

Ik word altijd fijn geholpen door de medewerkers in de winkel. Ze hebben letterlijk alles wat je zoekt. Daarnaast is de webshop ook heel fijn en hanteren ze scherpe prijzen.

Mijn ervaring met biker outfit is dat de sevice top is.

Online Bestelling gedaan van 2 bussen kettingreiniger en kettingborstel werd snel geleverd maar bij openmaken bleek er maar 1 bus inplaats van 2 bussen in de verpakking te zitten. Gebeld naar de winkel en mijn verhaal gedaan er werd niet moeilijk over gedaan en de tweede bus had ik 2 dagen later alsnog binnen super service biker outfit bedankt.

Alles in orde!

Met de noodtoestand van het corona virus en wat vertaging hier en daar heb ik toch mijn gerief ontvangen binnen een degelijk termijn. Alles mooi verpakt en niets op aan te merken. Bedankt! Gtrz laurents

goede service en snelle levering.

Vragen per email werden snel beantwoord. Levering was ook snel foutloos. Kan Biker Outfit zeker aanbevelen.

Altijd een goede ervaring bij bikeroutfit

Ik word er altijd goed geholpen. Dit was voor mij de eerste keer online bestellen en ook dat is in goed orde verlopen.

Snelle levering, goede service!

Ik bestel vaker bij bikeroutfit: snelle levering, goede service en een heel fijn aanbod. Ik ga ook graag naar de winkel om advies te vragen. Altijd zat parkeerplek en de koffie staat klaar :)

Alles super geregeld en snel geleverd !!

Alles super geregeld en snel geleverd !!

Leuke zaak

Leuke zaak goede prijs kwaliteit verhouding En bovenal vriendelijk personeel

Snelle verzending. Product ziet eruit als beschreven

Online purchase and delivery status plus included return papers were great

Our online purchase was great. Today we visited the store to purchase a helmet. We were helped by a wonderful sales lady ( Celine? Cecil? ) who was very knowledgeable and especially in these challenging times she helped us make a purchase that we feel confident about. We also looked for some pants but were somewhat ignored upstairs. Kudos to your sales associate who assisted me with purchasing my very first (HJC I 70) helmet.

zoals elke keer, goede prijs/kwaliteit en uitstekende service.

Alles voor je motor!

Tijdens mijn lessen en na het halen van mijn rijbewijs ben ik voor elke benodigheid voor mijn motor accessoires bij Biker Oufit langs gegaan. Naar hun winkel gaan loopt gauw uit op een dagje uit, niet omdat het traag gaat, maar om de grote collecties en opties die ze in huis hebben. Vrijwel elke vraag over het assortiment wordt beantwoord en er is geen schaarste aan tijd om geholpen te worden. Daarnaast zijn er altijd nog de sterke prijzen en de sample-sale waar je misschien die ene jas die je altijd nog wilde er opeens tussen ligt met korting. Mijn go-to motorkledingwinkel in Amsterdam.

Excellent Customer Service and fair pricing

I have purchased several items from Bike Outfit, and everything goes smoothly. When something is not in stock, the BikerOutfit staff always ensure fast refund and open communication with me. Their prices are comparable to other online,which is great,but i would also pay extra because i know i get the amazing service and support!

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam

0204930367

Over Biker Outfit

In ruim 12 jaar tijd is Biker Outfit uitgegroeid tot de meest spraakmakende motorkleding specialist in Nederland. Er is een imposante helmen studio op de begane grond en Europa's grootste collectie Rev’it op voorraad. Met een oppervlakte van ruim 1.300 m2 over 3 etages waan je je in een motorkleding warenhuis. Natuurlijk vind je de gerenommeerde merken als Rev’it, Alpinestars, Dainese, Shoei, Schuberth, maar ook de tientallen 'niche brands' die je nergens anders tegenkomt in Nederland maakt shoppen bij Biker Outfit tot een belevenis! Tenslotte; makkelijk aanrijden vanaf de A10 en aan parkeergeld doen we niet. Tot gauw!