Top winkel

Ben al een aantal keer in de winkel zelf geweest voor een helm en daar kreeg ik echt top service!! Ze kijken met je mee welke helm het beste op je hoofd past qua afmeting en als je echt een bepaalde helm wilt dan hebben ze allerlei creatieve manieren om hem alsnog in de goeie maat te krijgen. Nu een aantal keer wat online besteld en dat was super snel in huis. Kortom ik beveel deze zaak aan iedereen aan.

Goede service en prijs/kwaliteit verhouding

Nieuwe Rev’it handschoenen gekocht en een ‘tube’. Na per ongeluk de verkeerde kleur ‘tube’ besteld te hebben werd dit zonder gedoe direct gecorrigeerd. De spullen zijn binnen en voldoen aan de verwachting.

Goede Service!

Ook in deze tijd goede service! Prijs en kwaliteit is erg goed te noemen!

Incorrect/poorly advertised product

I wanted to replace my pinlock visor. One of their products came up on my visor search and it read in the main heading that it fit my specific helmet. When I received it, it was very clearly labelled as a Fog Resistant Lens, which was not anywhere in the item description. The store has refused to accept responsibility for its poor advertising, and wont pay for return shipping even when I offered to pay extra for the correct product. They are no longer responding to my emails.

Duidelijke website bestelling snel geleverd en alles duidelijk.

Zeer deskundig, breed assortiment, scherpe prijzen

2 jaar geleden als voor het eerst kennis gemaakt met Biker Outfit. Goed advies gekregen bij de aanschaf van een nieuwe helm. Later nog samen met mijn vrouw een complete outfit gescoord. Zeer tevreden! Deze week een luchtige motorjeans voor de zomer besteld. Helemaal top! De winkel is een bezoek meer dan waard, vraag naar de koopjeskelder!

Goede website,snelle levering

Goede pasvorm,goede kwaliteit

Snel en eenvoudig super

Snel bezorgd en eenvoudig besteld top

Perfecto!

Ik kocht een nekwarmer van Alpinestars waarvan de bestelling/bezorging verliep vlekkeloos. Kwaliteit is heerlijk zacht en warm en blijft goed op zijn plek zitten. ;) aanrader dus

Top zaak

Snel geleverd en goede service

Goedkoopste van het internet en goede service!

Snel en makelijk

Het was makelijk om de website te gebruiken. Bezorgen was ook snel. Minpunt: de motorjas die ik besteld heb kost €119 in de website maar toen ik de motorjas gekregen heb zit er een price tag van €109

Alles was gewoon goed!

Zowel de klantenservice die ik telefonisch gesproken heb en de bezorging, alles ging super.

Prima product, levering duurde iets langer.

Meer gekregen dan in de productomschrijving stond. Prima product en scherpe prijs. Aankoop betrof uitbreiding voor een Cardo- helm communicatiesysteem.

Super gulp

Super goede klantenservice als je wat wil weten en je wort goed geholpen met je producten

Snelle levering voor een top prijs!

Ik heb een motorjas besteld bij Biker Outfit. Deze was zeer scherp geprijsd en is zeer snel geleverd. Je wordt keurig op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. De volgende keer als ik weer iets nodig ben op motor gebied, ga ik eerst bij Biker Outfit kijken. Dus absoluut een aanrader!

Snelle mail reactie terug leuke prijzen en zeer goede aanbiedingen. Heb hier jas besteld en beanie super snel geregeld en ook ontvangen ondanks het corona virus gebeuren. Zeer tevreden, zou hier zo weer bestellen

Blij met mijn bestelling. Snel geleverd.

Perfecte service

Bestelde schoenen bleken toch niet op voorraad te zijn waardoor ik een duurder alternatief aangeboden kreeg voor dezelfde prijs en ook nog de volgende dag in huis zonder verzendkosten . Super geregeld 👍

Prima webshop

Motorhoes van DScovers aangeschaft via deze webshop. Prijs van de hoes was lager dan officiële site en andere sites en ook geen bezorgkosten. Voor half 4 besteld en kreeg hem zaterdag middag thuis. Maat pas perfect dus geen ervaring mbt klachtafhandeling.

Klantvriendelijk

Alle bestellingen worden snel geleverd. Personeel is vriendelijk. En de site is mooi, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Daarnaast is er een groot aanbod en zijn er, voor iedere portemonnee, goede spullen te krijgen.

Uitstekende Service

Al mijn vragen waren telefonisch prima beantwoord. Erg tevreden.

Oké

Heb alles retour gedaan. We zien over een paar maanden wel weer verder. Beetje zonde dat ik retour kosten moest betalen waarom dit bij de ene webshop zo is en de ander niet? Dit stond op de site maar ik vind het raar.

Goede overzichtelijk webshop + snelle levering

Uitstekende service, niets op aan te merken!

Revit motorbroek

De motorbroek is helemaal naar mijn zin. Het artikel is goed beschreven op de webshop. Ook de maat tabel klopt. Anders was ik sowieso even langs de winkel gereden om om te ruilen. In de uitverkoop gekocht én een webshop korting ontvangen. Dus helemaal happy!

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam

0204930367

Over Biker Outfit

In ruim 12 jaar tijd is Biker Outfit uitgegroeid tot de meest spraakmakende motorkleding specialist in Nederland. Er is een imposante helmen studio op de begane grond en Europa's grootste collectie Rev’it op voorraad. Met een oppervlakte van ruim 1.300 m2 over 3 etages waan je je in een motorkleding warenhuis. Natuurlijk vind je de gerenommeerde merken als Rev’it, Alpinestars, Dainese, Shoei, Schuberth, maar ook de tientallen 'niche brands' die je nergens anders tegenkomt in Nederland maakt shoppen bij Biker Outfit tot een belevenis! Tenslotte; makkelijk aanrijden vanaf de A10 en aan parkeergeld doen we niet. Tot gauw!