Top product

Deze gps is precies wat je zoekt Compleet met battery en simkaart Jaar lang actief voor vervanging batterij nodig is Makkelijk om mee om te gaan en in te stellen met de app Paar keer getest je word gelijk gebeld en vervolgens krijg je gps signale door Dit product is idiaal voor de motor maar kan ook zeker voor anderen dingen gebruikt worden zoals boot vouwwagen caravan aanhanger

Prima service en juiste informatie op de site

Duidelijke website en goede prijzen. Wekt de indruk verder te gaan dan een de standaard winkel.

eerste bestelling; super snelle levering, top communicatie !

mijn eerste bestelling is super goed verlopen, helm en vizier zijn prachtig , goeie communicatie met jullie, vlugge respons op mijn vragen , top , aanbeveling waard . bedankt

Top!!!!

Schoenen en handschoenen gekocht. Goeie service en geweldige producten. Hele grote en mooie winkel.

Service uitstekend

Ik heb wat omgeruild en ben zeer tevreden over de snelle levering.

Zeer goede service met snelle reactietijd

Ik heb voor de eerste keer wat besteld bij Biker Outfit, namelijk een paas motorlaarzen. Toen ik deze had besteld, wilde ik natuurlijk weten wanneer ik de laarzen kon verwachten. Dus ik had een mailtje gestuurd met deze vraag. Op dezelfde middag kreeg ik nog antwoord, en inderdaad, zoals aangegeven door het mailtje, kreeg ik de laarzen op de aangegeven dag. Ik rij er nu al een aantal dagen mee en ze zitten perfect. Dit is dus niet de laatste keer dat ik wat ga bestellen.

My number 1 for all my gear

I love shopping with BO. The customer service is always great and they have everything I need for riding. And their prices are always competitive as well. Definitely would recommend anyone to shop with them.

Snelle levering werkt goed

Super klantvriendelijk op alle vakken!

Vanaf het moment dat ik binnen liep hij hen een fijne sfeer, in alle chaos na de motorbeurs waren ze klantvriendelijk, gezellig en stonden voor me klaar ondanks dat ik een product niet in hun winkel had gekocht. Simpelweg een aanrader!

Snel en goed

Zonder gezeur snel geleverd

Snelle levering. En de broek is super zit geweldig.👍

Goed produkt, vlot geleverd! Heel tevreden!

alles is goed afgehandeld

als ik weer wat nodig heb kijk ik zeker bij jullie

Boven verwachting, niks te klagen!

Goede en snelle service. Ik kom zeker terug en raad het aan. 👌

Lekker vlot in huis, goed verpakt, mooie prijs.

Omdat een 2e product niet meer leverbaar was duidelijk en vlot vermeld en hoefde geen verzend kosten te betalen alsnog... top geregeld!! Zeker vaker wat bestellen hierzo, ga zo door!!

Snelle reactie en snelle levering

Grot assortiment, goede prijs!

Gewoon een heel prettige ervaring zowel op de webshop als in de winkel. Goede afhandeling van retouren en een groot assortiment voor een goede prijs.

Snelle levering! Goede pasvorm

Snelle levering! Goede pasvorm

Boven verwachting

Heb een regenbroek besteld en binnen 48 uur mogen ontvangen. Ook direct moeten gebruiken vanwege behoorlijke regenval. Is een lichte niet stugge broek. Voor mij helemaal top. Mocht ie verslijten dan zal ik niet schromen weer een nieuwe te bestellen. Voor mij fijne service en een goed product. Als nieuwe klant dank je wel en zal zo ik er nu over denk zeker een toekomstige klant blijven

Top geholpen

Ik kwam hier voor een nieuw pak, top geholpen en geadviseerd

Veel keuze

Veel keuze en goede hulp Mooie winkel

A+++

Fast, professional service. Thanks!

Correct geleverd maar product voldeed niet aan de verwachting.

Ik had een lederen jacket besteld, deze was in solden ( 50% korting). Na levering begreep ik waarom het leek alsof deze 10 jaar in de etalage gehangen had. En zag er niet uit als op de afgebeelde foto op de website. Ik had het kunnen vermoeden, maar omdat de vest ook aan de kleine kant was, heb ik deze via een retourzending teruggestuurd. Als ik mijn centjes terug krijg zoals beloofd, ben ik een tevreden klant. Ik had een risico genomen door een afgeprijsd product te kopen, maar had toch nog iets beters verwacht. Eigen schuld, dikke bult ??? ;-) . Maar de levering en correspondentie gebeurde correct, geen klagen over. Als nu de aftersales ook nog zo goed verloopt, kan ik geen slecht woord zeggen over Biker Outfit.

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam

0204930367

Over Biker Outfit

In ruim 12 jaar tijd is Biker Outfit uitgegroeid tot de meest spraakmakende motorkleding specialist in Nederland. Er is een imposante helmen studio op de begane grond en Europa's grootste collectie Rev’it op voorraad. Met een oppervlakte van ruim 1.300 m2 over 3 etages waan je je in een motorkleding warenhuis. Natuurlijk vind je de gerenommeerde merken als Rev’it, Alpinestars, Dainese, Shoei, Schuberth, maar ook de tientallen 'niche brands' die je nergens anders tegenkomt in Nederland maakt shoppen bij Biker Outfit tot een belevenis! Tenslotte; makkelijk aanrijden vanaf de A10 en aan parkeergeld doen we niet. Tot gauw!