Goede klantenservice

Telefonisch gebeld over het omzetten van een cadeaubon naar een online voucher. Snel geregeld. Helaas werd er ondanks een bedrag van 110 euro alsnog verzendkosten in rekening gebracht, dit ivm de voucher. Werd na een belletje direct rechtgezet. Alles goed en wel aangekomen. Toppie!

Een motorzaak met hart voor de motorrijder.

Ik koop vaak mijn kleding en helmen bij Biker Outfit, zowel in de zaak zelf als online. Je wordt altijd goed geholpen, het assortiment is groot en de prijs laag. Erg fijne winkel.

Snelle levering👍🏻

De roof v8 was keurig verpakt en snel geleverd

In de winkel een helm gepast en uitgezocht. Helaas niet mijn kleur op voorraad. Maar werd netjes besteld en thuis bezorgd binnen 5 dagen. Bleek helaas vanuit fabriek iets niet goed mee te zijn. Maar dit werd super opgelost in de winkel! Erg vriendelijk personeel en helpen je graag met goed advies.

Feilloos

Mijn nieuwe vizier voor mijn helm kwam snel en op tijd aan. Voorzichtig en zorgzaam verpakt zodat er zeker niets aan kon gebeuren. Zeer tevreden over deze aankoop. Voor herhaling vatbaar.

Goed product en levering

Snelle en correcte levering Zeer tevreden

Very satisfied

Communication via email was very good, the employee answered all my questions. The delivery was fast and accurate.

Heel goed verpakt en de bezorging mooi op tijd.

Snelle levering en duidelijke communicatie via de email.

Altijd goede service!

Gewoon vragen wat je nodig hebt en als dat er niet is, dan wordt e alsnog gezorgd dat je het krijg! Erg netjes. In dit geval ging he om een paar Biltwell handschoenen die niet meer op voorraad waren in de winkel en de leverancier had ook weinig te leveren, toch heb ik mn Biltwells! TOP!

top

snelle levering producten heel en netjes verpakt niks te klagen

Zeer goed product en levering.

Handschoenen besteld. Deze waren op voorraad bij de leverancier met een levertijd van ongeveer 5 dagen. Daarna werd het product verzonden en was er na 7 dagen (zoals aangegeven). Het product is van zeer goede kwaliteit. Het werd goed verpakt verstuurd. Qua prijs voldoet Biker Outfit gewoon erg goed.

Scherpe prijzen en perfecte service

Op een of andere manier altijd erg scherpe prijzen! Snelle bezorging en perfecte klantenservice als ik vragen heb

Komen afspraken na top

Ik heb er een motorjas gekocht en had er een paar vragen over dus telefonisch contact gezocht en vriendelijk te woord gestaan ,ook de vragen naar wens beantwoordt. Gelijk de las besteld en inderdaad voor 16.00 besteld volgende dag in huis top Ook de jas voldoet aan mijn wensen en prijs/kwaliteit Dus mijn eerste bestelling hier voor de volle 100% naar wens aanrader

Erg klantvriendelijk, snel geregeld!

Onverhoopt bleek een besteld artikel niet meer op voorraad. Na telefonisch overleg werd me, zonder dat ik er zelf naar moest vragen, met een mooie korting een alternatief aangeboden. Deze werden dezelfde dag nog verzonden! Erg tevreden over bikeroutfit en raad ze dan ook van harte aan.

Niets op aan te merken!

Motorschoenen besteld en die zijn binnen 2 dagen binnengekomen, helemaal goed!!

very smooth experience

everything was smooth and as expected, shipped in time, delivered in time, wery well layed out site with good prices. only complaint is that shppment outside of the netherlands is not free even within EU.

Gewoon goed!!

Al meerdere zaken mogen bestellen op bikeroutfit.nl en zeer tevreden. Een ding vond ik jammer, ik had een vizier besteld, maar kreeg de verkeerde thuisgestuurd. Op zich geen probleem, maar de retour is voor eigen rekening en dan is het, mede omdat ik wel het juiste artikel had besteld, toch opeens niet meer zo goedkoop! Gelukkig de tweede keer wel het juiste artikel ontvangen en met een iets duurder artikel dan gepland en verwacht toch heel tevreden. Ik ben ook niet zo van de excuses te pas en te onpas, maar een kleine sorry voor het ongemak had wat mij betreft gemogen. Vier dikke sterren voor Bikeroutfit.nl en wel verdiend.

Sehr zufrieden

Nette Kommunikation, schnelle Antwort und gutes Angebot einer Ersatzware, da die gewünschten Handschuhe nicht lieferbar waren.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

(Echt) niets op aan te merken!

Uitgebreide keuze, overzichtelijk en vooral een onklopbare prijs/kwaliteit. Vooral echter ook eens kunnen testen als het "fout" loopt; de bestelde jas bleek net dat beetje te krap (na de feestdagen;). Dezelfde dag per kerende teruggestuurd, daags nadien geld terug! I say again; niets op aan te merken!

goed product, langzame bezorging

Website was fijn, prijs beduidend lager dan die bij andere websites. Bezorging duurde langer dan verwacht omdat het Dainese magazijn dicht was. Ik had toen gemaild en er was meteen achteraan gegaan. Verder Top service, top qualiteit.

Snelle en correcte service

Mooie keuze in artikelen aan mooie prijzen. De website is overzichtelijk en duidelijk. Het is gemakkelijk om online te bestellen. Je bestelling wordt snel geleverd. De artikelen zitten verzorgd in het verzendpakket. Ik blijf klant!

Goed!

Snelle levering en goede regenjas.

Is snel geleverd en past perfect Van af het begin tot het einde goed op de hoogte gehouden

Ik kom graag bij de Biker Outfit. In de winkel wordt je prettig geholpen en online is netjes en overzichtelijk.

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam

0204930367

Over Biker Outfit

In ruim 12 jaar tijd is Biker Outfit uitgegroeid tot de meest spraakmakende motorkleding specialist in Nederland. Er is een imposante helmen studio op de begane grond en Europa's grootste collectie Rev’it op voorraad. Met een oppervlakte van ruim 1.300 m2 over 3 etages waan je je in een motorkleding warenhuis. Natuurlijk vind je de gerenommeerde merken als Rev’it, Alpinestars, Dainese, Shoei, Schuberth, maar ook de tientallen 'niche brands' die je nergens anders tegenkomt in Nederland maakt shoppen bij Biker Outfit tot een belevenis! Tenslotte; makkelijk aanrijden vanaf de A10 en aan parkeergeld doen we niet. Tot gauw!