Uitstekende webshop!

Duidelijke webshop, eenvoudig bestellen en betalen. Snelle levering van het juiste product. Nadat ik verkeerd afleveradres had opgegeven en bestelling al had geplaatst, was 1 email met het verzoek om afleveradres te wijzigen al voldoende. Prima service!!

Verpakken en verzenden kan beter

In het weekend 4 kleine artikelen online besteld. Alles op voorraad dus dinsdag leveren. Maar dan moet je maandag wel het pakketje aan POSTNL geven, niet alleen de track&trace aan mij. Aangezien ik woensdag niet thuis was heb ik het afleveradres gewijzigd naar een supermarkt. Dat is dan wel weer handig. Stond daar een enorme doos met 4 tubes erin. Had een heel stuk kleiner gekund! Maar, ben wèl op de hoogte gehouden van de voortgang van de levering en de producten zijn prima.

Beste kerstcadeau

Online een nieuw Revit pak gekocht voor het aankomende raceseizoen. Uitstekende prijs en een snelle verzending. Je wordt via de track&trace ook goed op de hoogte gehouden. Een goede eerste ervaring...ik kom zeker terug

Snelle verzending, scherpe prijs

Schoenen en een lichtgevend hesje gekocht. Mooie site, snelle verzending en scherpe prijs

Geen service

Qua producten en prijzen heb ik niks aan te merken, maar als je service zoekt ben je hier aan het verkeerde adres!!! Het personeel is ronduit slecht te noemen, ze lopen maar wat in het rond en als je een vraag wilt stellen komen ze gewoon niet terug. Sterker nog, ze pakken een blikje frisdrank en gaan deze in een hoekje zitten opdrinken terwijl je staat te wachten op een juiste maat van een artikel. Het is allemaal maar lastig natuurlijk als je advies wil. Uiteindelijk onverrichter zaken naar huis en maar een poging gewaagd via de website. Want op het beloofde telefoontje dat ze het na zouden kijken en me zouden bellen zit ik nu nog te wachten. Wat schetst mijn verbazing bij het openen van de geleverde artikelen, is het verkeerde product geleverd. Zelf maar weer telefonisch contact gezocht en de situatie uitgelegd. Ik zou het verkeerde artikel wel besteld hebben want het was nog nooit voorgekomen dat er iets verkeerd geleverd was. Tot in detail het geleverde artikel omschreven en toch tot de conclusie gekomen dat het wel degelijk een foutief artikel is. Verontschuldigen was er niet bij. Of ik het artikel in de winkel wilde komen omruilen..... wat denk je zelf. Helemaal klaar met dit zooitje ongemotiveerde en serviceloze figuren, onbegrijpelijk....

Op Internet Motorjas en motorbroek gekocht, Motorjas was een maatje te klein, en de motorbroek iets wat ik volgende seizoen zou willen dragen tijdens een motortour door Portugal, persoonlijk naar de winkel in Amsterdam Noord gereden en binnen een uur stond ik weer buiten. snelle vriendelijke service om alles " even te ruilen ". Helemaal top.

I like the shop, if I need anything else - will go there again.

I have a nice experience with the 'Biker Outfit'. Friendly and experienced personnel, good choice of everything. Overall I like the shop and if I need anything else - first I will go there.

Super product

Helm voor familielid als verrassing via online shop besteld, omdat ik zelf niet naar de winkel toe kan. De volldige productomschrijving en foto's hebben de keuze heel makkelijk gemaakt. Helm voldoet aan alle eisen en is keurig netjes ingepakt en tijdig bezorgd. Alle vertrouwen in dat het familielid bij Bikeroutfit terecht kan als er nog vragen zijn.

Helaas verkeerde maat motorschoenen in doos

Na ontvangst verkeerde maat motorschoee (op de doos maat 44)in de doos maat 43.na tel. contact retourbon ontvangen. Wacht nu op goede mast, nog niet ontvangen. Heb vertrouwen in goexe afloop.

Goede service en snel bezorgd

Advies gekregen omtrent aanschaf van een jas, uiteindelijk heb ik mijn jas elders aangeschaft maar wel geel hesje en motor cleaning kit aangeschaft via biker outfit.

Snelle levering en persoonlijke service indien nodig.

Altijd fijn dat voordat ik iets bestel in een webshop, dat je een kundige medewerker telefonisch kunt raadplegen die je de relevante informatie geeft van een product die je zocht en waarna je met een gerust hart over kunt gaan tot aankoop.

Super shop veel keuze

Snelle levering retourneren is ook geen enkel probleem. Perfecte service en een leuke makkelijke website waar ik volgens de vrouw veel te veel tijd op doorbreng 😃

naar mijn mening de beste online shop voor motorkledij!!

Snelle en correcte service. Schitterende prijzen en vriendelijke mensen!!

Snelle levering & goede service

Vriendelijke medewerkers in de winkel en online ook erg goed

Overzichtelijke site, bestellen en snel ontvangen. Fantastisch

Hierboven al ingevuld

Geweldige winkel en leuk personeel

Altijd goed advies en ze maken echt tijd voor je vrij. Een winkel vol passie voor motoren.

Vluggen levering en goeie afhandeling

Ben tevreden over deze webwinkel opdat ik er alleen via de webwinkel winkel,want voor mij is Amsterdam te ver weg, Heb er regelmatig spullen gekocht in alle tevredenheid,ook bij het retour sturen een snelle terugbetaling

Good products, fast delivery

Good products, fast delivery

Voordelige en vlotte levering

Voor een aantal producten moet je eerst contact opnemen met de klantenservice, om er achter te komen of deze op voorraad is.

Goeden service en prijzen.

Wat je ook nodig heb je word altijd goed geholpen.

Prima geregeld allemaal.

Onderhandschoenen besteld. En werden netjes en zoals je het hoopt geleverd. Geen klachten, eigenlijk zoals elke webwinkel het zou koeten regelen.

Excellent overall service

Great discounts, quick delivery, vast array of gear, excellent website layout and English language support. My go-to shop for everything bike related as an American motorcyclist residing in North Holland.

Lekker snel en goede prijs

Helm gekocht hier, zij waren de goedkoopste en het was nog snel geleverd ook. Top geregeld allemaal

Meest prijs gunstig op het net en snel verzonden!

Meest prijs gunstig op het net en snel verzonden!

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam