Pluspunten

Mijn hele uitrusting bij biker outfit gekocht. Niet alleen voor de prijs, maar ook voor de goede service.

Pluspunten

Snelle levering van product! Snelle afhandeling van retour product, volgende werkdag had ik aankoop bedrag terug. Netjes verpakte pakket met track and trace!

Pluspunten

goeie service, aardige personeel. ben goed geholpen met mijn bestelling en vragen

Pluspunten

Top geregeld

Is al goed

Pluspunten

Duidelijke website en doen wat ze beloven

Pluspunten

Zeer vriendelijk personeel in de winkel.

De site is soms wat onoverzichtelijk.

Pluspunten

Pluspunten

Heel mooi en gezellig bedrijf met mooie spullen en leuke aanbiedingen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Service was snel en de website was overzichtelijk.

De handschoenen werden geleverd in een soort plastic zak. Als ik zie hoe onze post Nl man met zijn pakketjes omgaat is dat wel risky. Aan de andere kant zijn het natuurlijk wel handschoenen van boven de 100 euro dus is het meteen ook wel een mooie test. ;)

Pluspunten

Misschien een standaard retour sticker meeleveren?

Pluspunten

Biker outfit biedt een voordelige prijs aan. In mijn geval was Biker outfit het voordeligst in de Benelux. Naast de voordeligste prijs bieden ze ook een snelle verzending aan waarvan je bij elke stap keurig op de hoogte wordt gebracht. Online hebben ze bij elk product een maattabel staan zodat je thuis alleen maar de maten hoeft op te meten. Makkelijker kan toch niet?

Pluspunten

Heel veel keus!

Pluspunten

Pluspunten

Alles correct verlopen, vrij snel geleverd Geen opmerkingen Tevreden nieuwe klant

Pluspunten

Snelle levering, professioneel contact een echte aanrader

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie van begin tot eind.

Pluspunten

Revit jas besteld, binnen 2dagen geleverd. Zit perfect ben super tevreden over de snelle afhandeling.

Pluspunten

Duidelijke website. Eerlijke prijzen en geen verzendkosten vanaf 50 Eurro. Vizier werd de volgende dag om 8.15u geleverd.

Pluspunten

Geld retour was 1 dag later al geregeld

Beter op maten letten, ik had een 4xl jas besteld maar het leek meer op een 2xl of nog kleiner

Pluspunten

Heel erg tevreden! Zeer goed advies van specialisten, je gaat de winkel niet uit voordat het perfect zit of staat. Online bestellen gaat top. Echt een aanrader!!

Pluspunten

Goede service en behulpzaam

Pluspunten

Werkt snel en goed! Pakketje zeer snel binnen zonder deuken of krassen! Ik ga zeker mijn spullen vaker bestellen!

Blijf vooral zo doorgaan!

Pluspunten

Top, antwoorden snel op hun mails en doet wat verwacht word

Doe zo voort

Netwerkweg 33