Pluspunten

Duidelijke webshop, snelle levering en goed retourbeleid

Pluspunten

Super snelle levering en veel op voorraad, ook retour goed en snel terug ontvangen

4 stars: good service, well treated

Positive

Good choice

Als het bestelde product niet leverbaar is contact op nemen om te melden dat hij niet leverbaar is!

Pluspunten

Snelle levering Product goed verpakt Product zoals omschreven Goede service Track&trace code bij je bestelling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Staan heel erg naast de klant en zijn niet persé bezig met verkopen!

Meer personeel in drukke weken?

Pluspunten

Uitgebreide informatie over de producten op de website. Goede prijs. De levering was vlot en alles keurig verpakt. Erg tevreden!

Nvt alles was perfect.

Pluspunten

Super mooi product, prima levering. We wisten dat het even ging duren, precies zoals aangegeven product in huis. Heldere communicatie top.

Pluspunten

Prima en duidelijke website

Levertijd duidelijker melden; het duurde 4 dagen voordat ik bericht kreeg met de definitieve levertijd terwijl het product op voorraad was.

Pluspunten

Snelle correcte levering

Wanneer ik iets wil retour sturen zou dat gratis moeten kunnen. Extra service voor klanten.

Pluspunten

Snelle levering zoals beloofd en product is zoals beschreven. Ook een hele goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

Belachelijk goeie maar ook erg snelle service! Bel of mail ze en ze komen direct met een perfecte oplossing

Kan er zo geen bedenken

Pluspunten

In winkel en webshop geweest, mooi assortiment

Retouren gratis is wel een belangrijk driver om ooit weer te bestellen

Pluspunten

Snelle en betrouwbare levering

Pluspunten

Mooie producten tegen zeer scherpe prijzen, in de sample sale.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi assortiment!

Onduidelijk. Aantal dezelfde type helmen, met verschillende uitvoeringen. Zou makkelijker zijn als deze type helm op een pagina stond en je dan verschillende uitvoeringen kan kiezen.

Pluspunten

Overzichtlijke website met goed gedetailleerde filters om het gewenste product te vinden. Heel snelle levering!

Niets

Pluspunten

Snelle levering. Hele scherpe prijs bij de sample sale

Pluspunten

Duidelijk en snel

Pluspunten

Een geweldig aanbod, supersnelle levering. En ik heb met de aftersales afdeling gelukkig nog niks te maken gehad ;-)

Op dit moment... Geen!

Pluspunten

Snelle en vriendelijke communicatie via de mail. Snelle levering Goede prijs

Duidelijkheid op de website, maar dit is verbeterd na mijn email.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruim assortiment en mooi pand.

Door drukte (?) slecht/niet geholpen. Ik was echt van plan een motor jeans te kopen, maar na een wachttijd bij de pashokjes (2 slechts) en niet de juiste maat weg gegaan. Er was geen verkoper beschikbaar. De advies prijzen op de kaartjes en een onbekende korting werken ook niet bij aan doorzichtige prijzen. Bij thuiskomst mijn winkelmandje gevuld bij een conculega. Ik ga thuis wel passen. Jammer, had graag gewoon in de winkel gekocht.

Pluspunten

Reageerd snel op vragen en denkt mee. Helaas was bestelde broek niet meer op voorraad maar kwamen met een oplossing. Ik ben zeer tevreden over de site en de afhandeling. Tevens in de winkel is er kundig personeel met hart voor het motorrijden en probeer je niet wat aan te smeren.

Voorraad beheer optimaliseren.

Pluspunten

Werd snel geholpen en vriendelijk !!

Meer aanbiedingen ;)

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam

0204930367

Over Biker Outfit

In ruim 12 jaar tijd is Biker Outfit uitgegroeid tot de meest spraakmakende motorkleding specialist in Nederland. Er is een imposante helmen studio op de begane grond en Europa's grootste collectie Rev’it op voorraad. Met een oppervlakte van ruim 1.300 m2 over 3 etages waan je je in een motorkleding warenhuis. Natuurlijk vind je de gerenommeerde merken als Rev’it, Alpinestars, Dainese, Shoei, Schuberth, maar ook de tientallen 'niche brands' die je nergens anders tegenkomt in Nederland maakt shoppen bij Biker Outfit tot een belevenis! Tenslotte; makkelijk aanrijden vanaf de A10 en aan parkeergeld doen we niet. Tot gauw!