Pluspunten

Boven verwachting. Mooi product en snelle verzending.

Pluspunten

Bestellen van dingen is niet de eerste keer. Ik vind alles erg leuk !!! Handige site en een goede selectie van dingen! Ik raad iedereen aan om iets te kiezen om je merk te revitaliseren!) Goed winkelen ... en zodat ze alleen nuttig zijn voor gemak en schoonheid)) Максим, Киев, Ukraine!

Pluspunten

Fijne webshop. Zeer snelle verzending en levering

Vond het zoeken naar iets specifieks zoals een pinlock vervelend, wellicht zou dit apart vermeld kunnen worden in het menu onder helmen. Met een mobiel hapert soms het menu van de filter, heb dit uiteindelijk via een computer gedaan.

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Produit conforme à la commande délais raisonnable

Pluspunten

snelheid van reageren. klantvriendelijk. snel verzenden.

Pluspunten

Ij had mijn broek er al weg. Nu via de mail werd ik geattendeerd op een nieuwe actie. Dus nu me jas ook gekocht. Goede acties, goede kwaliteit en de juiste service!

Ik vind dat jullie het al goed doen

Pluspunten

Online scherpe aanbiedingen en snelle bezorging. In de winkel kom ik t liefst. Vriendelijk en relaxt personeel die t shoppen nog makkelijker maken.

Pluspunten

Zeer snelle levering , snelle reactie op mail , zelfs op zondag

Pluspunten

Snelle levering en goede productomschrijving! Ik ben super blij met mijn jas uit de Revit sample sale. Super toffe actie met een goeie korting!!

Pluspunten

Snelle en goede service

Pluspunten

Snelle levering van correct product,goed omschreven op de website

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke website

Verzendkosten zijn aan de hoge kant (bv. 8 euro voor een bestelling van 100 euro)

Pluspunten

Snelle service en heel behulpzame medewerkers aan de telefoon.

Pluspunten

Vlotte levering, ondanks feestdagen. Kwaliteit van het product zoals verwacht op basis van beschrijving

Online uitstekend! Klanten in de winkel zelf e-mailadres in laten vullen, hier is mijn laatste bezoek volgens mij wat verkeerd gegaan.

Pluspunten

Goede service, goede voorraad. Erg tevreden!

Geen idee.

Pluspunten

Overzichtelijke website, nette klantenservice en snelle verzending.

Iets meer detailinformatie bij revit sales producten.

Pluspunten

Fijne winkel, prima serves.

Pluspunten

Super geholpen. Via internet een bestelling geplaatst, maar dat paste niet op mijn motor. Ik was daarna naar de winkel gereden en het uitgelegd, daarna van prima advies voorzien en een passende telefoonhouder zit nu perfect op mijn motor. Vriendelijk personeel, ruim assortiment. Mijn nieuwe favoriete winkel voor kleding, uitrusting en dergelijke!

Pluspunten

Soepel geregeld. top!

Pluspunten

Duidelijke website, makkelijk te bestellen. Maat was ook in één keer goed.

Pluspunten

vriendelijk en snelle service denken goed mee met wat je besteld

Pluspunten

Alles perfect geregeld, snel bezorgd en scherpste prijs.

Pluspunten

Ik had helm interieur reiniger besteld, echter door een foutje ontving ik een vizierreiniger. Na het sturen van een e-mail zeer snel reactie terug met excuses en het goede product werd kosteloos nagestuurd. Het verkeerd geleverde product mag ik houden. Top service, zal hier zeker weer bestellen

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam