Pluspunten

Iets meer uitleg bij sommige producten

Pluspunten

Twee helmen via de online shop besteld. Voor mijzelf en mijn partner. Deze zijn snel en tip top aangekomen. Na aanproberen bleek mijn partners helm niet goed te passen. Met een bezoekje aan de winkel konden we deze zonder probleem omruilen en met goed advies een andere helm uitgezocht. Het verschil kregen we zonder probleem teruggepint. Al met al een super goede ervaring, scherpe prijzen en top service gehad van Biker Outfit.

Kan me echt niks bedenken.

Pluspunten

Alles prima in orde. Goed verpakt en aangekomen.

Pluspunten

Site is overzichtelijk en snelle levering.

Geen verbeter punten. Ga zo door.

Pluspunten

Bestelling worden snel verzonden en zijn snel in huis! Omschrijving bij de producten zijn altijd duidelijk en de producten komen overeen met de foto’s. Niks anders te zeggen dan dat Biker Outfit een super goed bedrijf is met super veel aanbod in motorkleding etc.

Pluspunten

Goede producten..goede prijs..snelle service.

Pluspunten

Levering was snel, producten prima in orde en voor een mooie prijs. De maattabel heeft mij goed geholpen om de juiste maat voor mij te vinden.

Pluspunten

Snelle levering en veel producten op voorraad.

Pluspunten

snelle reactie, rappe verzending, bestelling perfect in orde.

Pluspunten

Goede communicatie en levering.

Voorraadbeheer van de webshop beter bijhouden.

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Livraison rapide et produit en tous points conforme à la commande

Pluspunten

Had een mooie jas besteld voor mijn vrouw, helaas waren de bij aankomst de mouwen te lang verder was de jas goed van maat, toch maar besloten de jas direct retour te doen. De volgende dag kreeg ik al bericht dat ie gecrediteerd zou worden. Top geregeld, kom zeker nog eens terug.

Pluspunten

Goede prijzen, duidelijke omschrijving van product en maat, snelle en soepele levering

Pluspunten

Biker Outfit heeft een goede en snelle klantenservice. Merkkleding/spullen zijn scherp geprijsd. Bestelling wordt zoals aangegeven op de website, op tijd geleverd. Ik ben ook heel blij met de extra uitleg bij de artikelen, voor als je begint met motorrijden is alles nog nieuw en onbekend, door de uitleg en filmpjes weet je precies welke artikelen wel of niet bij je passen. Bij twijfel kan je even langs de winkel voor een uitgebreid advies, top winkel met grote voorraad!

Pluspunten

Snelle service, duidelijke mails en goed verpakt. Geen minpunten te bekennen! Bestelling en item was zoals beschreven.

Pluspunten

Snel verzonden, keurig ingepakt, prijs kwaliteits verhouding zijn top

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering, uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Top!

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

I accidentally ordered too big, but the staff were amazing and tolerant and changed my item straight away! Lots of communication with a real person makes all the difference!

Suggestions

No improvements needed, nothing went wrong!

Pluspunten

Duidelijke website, eenvoudige bestelprocedure, duidelijk wanneer producten geleverd zullen worden, goede prijzen.

Voor nu, geen

Pluspunten

Uitstekende service en snelle levering conform verwachting. Had een riem van Rev'it besteld waar een onderdeel ontbrak. Na contact met Biker Outfit via de mail dezelfde dag een reactie en opgelost en nagezonden. Super service! Ik ga hier vaker winkelen, de website is ook erg fijn om te gebruiken.

Ik heb nog niets ontdekt.

Pluspunten

Duidelijke website. Goeie prijs. Snelle levering.

Pluspunten

Eerlijke prijzen, makkelijk bestellen en supersnel geleverd! Was een artikel vergeten en had nog €5 tegoed. Artikel was €5,50 die hebben ze kosteloos meegestuurd en verrekend met het tegoed! Super service!

5 stars: perfect, definitely recommended

Pluspunten

Super snelle levering ...netjes verpakt

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam