Pluspunten

Snelle levering en top producten. Je wordt goed op de hoogte gehouden zonder een overvloed aan informatie wat zeer prettig is.

Pluspunten

Duidelijke site, goede prijzen en snelle levering

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie!

Pluspunten

Top product en snelle levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Correcte levering. Goede promo's. Goede werking van website.

Gratis levering vanaf bepaald bedrag. De helm die ik besteld had valt beetje klein uit maar volgens de tabel maten op de website zou hij perfect moeten zijn.

Pluspunten

Top bedrijf zeer mooi en groote bedrijf mooie artikelen zeer vriendelijk en behulpzaam zeker een aanrader duurde artikelen en goedkoop artikelen dus zeer toppie zeker 5 sterren waard

Niks op aan te merken gewoon zo door blijven gaan

Pluspunten

Goede prijzen. Klantenservice reageert enorm snel (in mijn geval binnen 25 minuten) en hebben mij goed geholpen bij een account / betalingsprobleem

Het artikel dat ik had besteld bleek achteraf niet meer op voorraad te zijn. Dit kan natuurlijk een keer voorkomen. Ik kreeg netjes mijn geld teruggestort

Pluspunten

Snel geleverd en net even iets voordeliger dan andere motorzaken. Voor herhaling vatbaar

Ga zo door

Pluspunten

Snelle reactie op welke vraag dan ook en niet te lui om een stapje extra Te doen

Nog geen dingen tegen gekomen om te verbeteren

Pluspunten

duidelijke website, en snelle levering. helaas was mijn regenoveral te groot maar deze is retour verzonden en als.het goed is krijg ik 1 deze dagen een nieuwe opgestuurd. Top bedrijf !

Misschien dat er andere regeling kan komen betreft het retour zenden. De kosten zijn nu voor de koper.

Pluspunten

Goede service, snelle levering.

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Schnelle Lieferung, guter Preis, guter Service.

Verbesserungspunkte

Keine

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Pluspunten

Biedt de mogelijkheid om te zenden naar een PostNL afhaalpunt. Eerlijke prijs. Gewenste kleur beschikbaar in de juiste maat. Geen verzendkosten. Goed werkende en overzichtelijke website.

Opvulmateriaal gebruiken tegen het heen en weer bewegen van het product in de doos.

Pluspunten

Zeer nette en vlotte levering heel mooi ruim assortiment

Pluspunten

Snelle online service!

Pluspunten

Goede prijs en zeer snelle levering

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit Goede service Lossen en foutje goed op

Pluspunten

Snel geleverd. Goed te googelen op zoekwoorden. Keurig verpakt,

Pluspunten

Super snelle levering en goedkoper dan andere aanbieders

Tot nu toe ben ik heel erg tevreden

Pluspunten

Bestelling werd goed verpakt en snel verstuurd. Ik moest het hebben voor 't weekend en het lag perfect op tijd klaar. Op dit bedrijf kan ik rekenen, ik ga hier vaker orderen!

Pluspunten

Goede, zorgvuldige en snelle levering

Pluspunten

Prachtige motorjas. Revit Allure Evo ladies. Prima pasvorm. Snelle levering en keurig verpakt verstuurd. Chappeau . Zeker aan te raden Biker Outfit.

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam