Pluspunten

Besteld en de volgende dag netjes geleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Na het bestellen van de five sf2 handschoenen bleken deze niet voorradig te zijn terwijl ze volgens de informatie op de website binnen een dag bezorgd zouden worden. Opzich geen ramp, geld is netjes teruggestort. Nu zie ik echter dat 2 weken later de handschoenen volgens de website nogsteeds voorradig zijn en dat is wel een slechte zaak.

Pluspunten

Mooie zaak. Behulpzaam personeel. Ik kom hier graag en wordt ook altijd goed geholpen.

Geen. Gewoon zo doorgaan.

Pluspunten

Snelle levering Goede prijs Mooi assortiment

Pluspunten

Goede communicatie met het bedrijf. Er was een fout met de levering van mijn helm en ze zijn me prima tegemoet gekomen met korting op een bijpassend vizier. Ipv 4 weken levertijd toch gisteren mijn helm binnen gekregen! Hartelijk dank voor de uitstekende service en ik kom zeker weer terug!

Pluspunten

betere prijs, snelle en correcte afhandeling

Pluspunten

Kriega motorschoudertas besteld. Binnen twee dagen in huis.

Pluspunten

Product was scherp geprijsd, snel geleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke site, eerlijke prijzen en snelle levering

Pluspunten

Correcte snelle levering

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke retour instructies

De verzendkosten bij retourneren zijn voor rekening van de klant. Dat zie je bijna nergens meer / is niet meer van deze tijd. Zeker niet bij een bestelling van 200+ euro.

Pluspunten

De bestelling is inderdaad na 3 dagen bezorgd. Ik had een mail gestuurd over heupprotectie en meteen een antwoord terug gekregen.

Er was mij in de mail toegezegd dat ik de heupprotectoren gratis toegestuurd zou krijgen. Daar heb ik over terug gemaild. Maar tot nu toe niets ontvangen. Dit was een mail van 26 april.

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam. Breed assortiment. Goede prijzen; sommige dingen zijn hier een stuk goedkoper dan elders. Nette verzending. Helaas moeten retourneren vanwege de maat, maar ook dat ging heel makkelijk.

Pluspunten

prijzen

meer ruimte winkel

Pluspunten

Goed assortiment - super service

Pluspunten

Super snelle service

Pluspunten

Scherpe prijzen en een snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt. Goede prijzen

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Very responsive to questions, Extremely fast shipping Quality products and top brands

Pluspunten

Duidelijke en makkelijk te gebruiken website en snelle en goede levering van het bestelde item!

Pluspunten

Super service. Al diverse producten gekocht. Ook mails worden zorgvuldig behandeld. En snel antwoord gegeven. Vooral omdat ik niet in de buurt woon is dit super fijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle, nette levering

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam