Pluspunten

Super mooi product. Veel betaalmogelijkheden en veel producten! Snelle verzending en ga zeker nogmaals bestellen!

Pluspunten

Duidelijk en snel

Pluspunten

The best motorcycle gear store, awesome collection and great customer service. They made sure i get want i wanted and a short span of time since i had a flight to catch.

Pluspunten

Ik had laarzen besteld en Biker Outfit had gewoon de beste prijs. De bestelling was echt supersnel binnen. Helaas wel de verkeerde laarzen geleverd. Maar foutjes maken mag, het gaat erom hoe je ze oplost. Met 1 telefoontje was het geregeld. Op maandag teruggestuurd en woensdag de nieuwe (en nu de goede) laarzen binnen. Compliment voor de service! Oftewel: een goede prijs, snelle levering en super service!!!

Pluspunten

Snel de bestelling thuis gehad en ruilen ging ook erg snel super

Pluspunten

Snelle levering en snelle terugbetaling na retour.

Geen.

Pluspunten

Snelle levering en een goed assortiment

Pluspunten

Foutief gelabeld product ontvangen, krijg zonder omruil het juiste artikel nageleverd.

Pluspunten

super snel bedrijf en kwaliteit

Pluspunten

Was de eerste keer dat ik iets online bestelde. Zocht iets specifieks, vond het, was zelfs in stock en zeer snel geleverd. Bestel zeker weer of kom een keer met de motor naar Amsterdam.

Kan geen tips geven momenteel want alles was naar wens. Misschien bij de volgende bestellingen die ik zeker zal doen.

Pluspunten

Groot assortiment, scherpe prijzen. Kundig personeel in de winkel.

Pluspunten

Snelle levering, en duidelijke comunicatie

Niks te melden, verliep snel en prima.

Pluspunten

Mooie shop met een ruim en vooral leuk assortiment. Ook is het personeel erg vriendelijk. Je wordt er leuk geholpen! Ik kom hier zeker vaker :)

Pluspunten

Snelle afhandeling en duidelijke communicatie

Duurde een dag nadat de verzend gereed melding was ontvangen tot Post NL het pakket had ontvangen. Resulteerd in 1 dag vertraagde levering.

Pluspunten

snelle levering, super blij met mijn Rosie Devil motorbroek, helemaal top.

Pluspunten

Heldere fijne website, goede productinformatie, goede uitleg maattabel. Mooie producten en, zeker de samples, voor een goede prijs/kwaliteitverhouding!

Ik hoefde gelukkig niets terug te sturen, maar het neerleggen van verantwoordelijkheid voor retourzending bij de klant kan vriendelijker.

Pluspunten

Zeer vlotte handelingen

Beperkt aanbod in gangbare maten wanneer het een aanbieding betreft. Tevens een aanbieding zoals korting bij een jas en Broek weghalen als de combi niet meer te maken is

Pluspunten

Snelle gratis levering

Pluspunten

Denken met je mee.

Nee op dit moment niet.

Pluspunten

Ordered more than once from Biker Outfit. They have good deals and deliver very promptly in Amsterdam.

Pluspunten

snelle levering en goede verpakking super tevreden met mijn bestelling en goedkoopste prijs

Pluspunten

Transparant, duidelijke communicatie en snel.

nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Verzending was niet helemaal leverbaar werd netjes gebeld en werd alsnof snel verzonden.

Site was soms onduidelijk of ik klikte iets aan en ging de site herladen.

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam