Pluspunten

Snelle service. Scherp geprijsd.

Pluspunten

Snel en eerlijk contact gehad ivm een helm die ik kocht. Ik koop hier zeker nog!

Pluspunten

Snelle levering Goede informatie Goed contact met de klant

Houd de prijzen in de gaten t.o.v. andere webshops

Pluspunten

Snelle levering en juiste maat voor mijn motorvest. Gerrit - Belgium

Pluspunten

Snelle levering en producten voor mooie prijzen. Zeer tevreden over het getint vizier voor de Shoei neotec 2.

Geen.

Pluspunten

Snelle levering, goede producten.

Pluspunten

Snelle levering, goed kwaliteit!

Geen!

Pluspunten

De klantenservice is altijd super bij dit bedrijf, dus ik kom er altijd graag terug. De prijzen zijn ook altijd beter dan de concurrentie.

Pluspunten

Snel geleverd en duidelijke site, service zoals het hoort.

Pluspunten

Super service! Het door mij gewenste product was niet op voorraad, maar de leverancier werd direct gebeld om na te gaan of het nog leverbaar was. Een week later had ik mijn nieuwe broek binnen, waardoor ik fris en fruitig het nieuwe seizoen in kan rijden.

Pluspunten

Supper snel en supper service Carlo, België

Pluspunten

Supersnelle levering

Pluspunten

Snel antwoord goede omschrijving artikelen en vlotte verzending

nee

Pluspunten

Na bestelling verkeerde kleur helm gekregen , na telefonisch contact alles goed geregeld en hebben ze de juiste kleur opgestuurd . Klasse service . Top helm .

Pluspunten

altijd vriendelijk personeel en goede prijzen! ook kundig en veel verstand van zaken

zo door gaan.

Pluspunten

Goede communicatie, snelle levering.

Pluspunten

Echt perfecte verkoopservice. Vlotte mailwisseling en zeer aantrekkelijk geprijsd!

Pluspunten

Snelle levering, makkelijk te retourneren, prettige website

Maatgeving van mijn Rev'it jas kwam niet overeen met de opgemeten maten van mijzelf.

Pluspunten

De webshop is overzichtelijk met goed werkende filters en aanbod. De winkel in Amsterdam heeft altijd goed advies en personeel dat weet waar ze over praten.

Voor 4 uur bestellen voor morgen in huis is een beetje onhandig voor mensen die tot 1700 uur werken maar dat is ook het enige.

Pluspunten

snelle levering en snel contact

nog niet

Pluspunten

Betaalbaar, snelle duidelijke service. Top!

Pluspunten

Top prijzen!! Levertijden top!! Gewoonweg perfect!

Geen, vooral prijs en levertijden handhaven!

Pluspunten

snel bezorgd. Netjes een mail ontvangen toen bleek dat een set handschoenen niet op voorraad om te vragen of het akkoord was dat deze later verstuurd zou worden. .

Pluspunten

Na een vergelijkingsonderzoekje te hebben gedaan uiteindelijk gekozen om mijn nieuwe bagagetassen voor de motor te bestellen bij Biker-outfit. Levering was snel, kundig, en scherp geprijsd. Het voldeed echter niet aan mijn verwachting, en retourneren of ruilen was geen enkel punt. Professioneel bedrijf.

Geen aanbevelingen.

Pluspunten

Erg goed geholpen. Vriendelijk personeel met goede service. Prima deal gekregen voor een Shoei Neotec II helm, stukken beter dan de beste aanbieding op de Motorbeurs 2019 in Utrecht. Ik kom graag terug.

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam

0204930367

Over Biker Outfit

In ruim 12 jaar tijd is Biker Outfit uitgegroeid tot de meest spraakmakende motorkleding specialist in Nederland. Er is een imposante helmen studio op de begane grond en Europa's grootste collectie Rev’it op voorraad. Met een oppervlakte van ruim 1.300 m2 over 3 etages waan je je in een motorkleding warenhuis. Natuurlijk vind je de gerenommeerde merken als Rev’it, Alpinestars, Dainese, Shoei, Schuberth, maar ook de tientallen 'niche brands' die je nergens anders tegenkomt in Nederland maakt shoppen bij Biker Outfit tot een belevenis! Tenslotte; makkelijk aanrijden vanaf de A10 en aan parkeergeld doen we niet. Tot gauw!