Pluspunten

Heel snelle levering. Mooie prijzen. En de motorjas die ik bestelde is volledig naar verwachting. Ik raad deze shop zeker aan.

Pluspunten

- Nette prijzen. - Duidelijke website. - Als iets niet of later geleverd kan worden dan bellen ze netjes op en bespreken ze de opties.

Gratis retour

Pluspunten

Goede en snelle service

Voor alsnog geen

Pluspunten

Pluspunten

De site is lekker overzichtelijk en ook de productpagina is voorzien alle nodige info. Bestellen ging makkelijk en de volgende dag mijn bestelling in huis.

Geen, alles is duidelijke en snel geregeld.

Pluspunten

Top collectie top prijzen en top geholpen. Ook top via de webshop geholpen

Nee niet waar ik op kan komen

Pluspunten

Goed geholpen ondanks dat de beursaanbieding niet meer geldig was zijn we er onderling goed uitgekomen

Pluspunten

Heb ze gebeld voor advies, zeer goed te woord gestaan. Bij ontvangst product bleek de maar perfect te zijn

Pluspunten

Zeer mee denkent

Pluspunten

Prompt response, fast delivery, best price

Keep it like that!

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Super schnelle Lieferung meiner neuen Kevlar leggins. Dienstag bestellt und Freitag war sie schon da. Das ist wirklich spitze. Die Hose passt auch perfekt. Ich habe mich an die Tabelle gehalten und vorher alles gemessen....wie angegossen. Ich bin wirklich rundum zufrieden. Toller Service....tolles Produkt.

Verbesserungspunkte

Es gibt nix zu beanstanden. Weiter so.

Pluspunten

Snelle levering. Beschrijving bij artikelen zeer duidelijk en correct

Pluspunten

Schnelle Bearbeitung und Versenden, guter Support bei Fragen.

Pluspunten

snelle levering, nette reactie op mails, mooie actie's met samples; in mijn geval een prachtige Revit overall voor de helft van de prijs

Pluspunten

Goede (telefonische) service én zeer snelle levering.

Pluspunten

Het mooie is dat je ook langs kan gaan, zowel op de site als ook in de winkel is het overzichtelijk en iedereen is vriendelijk en wil je op de beste "persoonlijke" manier helpen!

Geen!

Pluspunten

Goede website, makkelijk bestellen en super snelle levering. Goed verpakt. Top

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Flexibel opgesteld, ik had op de motorbeurs een motor broek aan maar de verkeerde was thuis geleverd, geen enkel punt. De volgende dag had ik zonder morren de juiste maat in huis.

Vooral niet aan de service verbeteren, deze is al goed

Pluspunten

Vakkundig advies, faire prijs, ruim assortiment.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle reactie per email of telefoon. Altijd vriendelijk geholpen. Leuke zaak en mooie website. Goeie deals zijn altijd wel hier te vinden. Top!

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam