Pluspunten

Duidelijke en overzichtelijke website. Bestelling was snel binnen. Helaas was de maat te groot, maar terugsturen en terugstorten van het geld was zo geregeld.

Retourzendingen kosten niet voor de klant.

Pluspunten

Snelle service Goede communicatie Top assortiment Peter is super!

Pluspunten

Reageren snel en super vriendelijk. Goede prijs en kwaliteit spullen en snel geleverd. Goede survice en snel geregeld.

Geen wat mijn ervaring betreft.

Pluspunten

niet te duur, snelle levering, helaas retour zelf betalen, maar ja op de koop toe genomen, scheelt me tenslotte een ritje naar de winkel

Pluspunten

Snel en goed aangeleverd

Pluspunten

Duidelijke productomschrijving, duidelijke site/webwinkel, snelle en acute levering van een topproduct!

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Omdat ik via het internet ging bestellen heb ik met de winkel gebeld voor wat extra produkt info. Ik werd op vriendelijke wijze te woord gestaan en de dame in kwestie nam alle tijd voor een deskundig advies. Top. Omdat een bestelde broek te wijd bleek, heb ik die terug gestuurd. Keurig afgehandeld, geld binnen een paar dagen teruggestort.

Bij de meeste bedrijven kun je tegenwoordig gratis terugsturen. Verder alles top.

Pluspunten

Vlot verzonden! En bij omruilen had ik binnen een halve week een ander exemplaar in huis.

De kosten voor retour sturen zijn voor eigen rekening.

Pluspunten

Duidelijke website, snelle bezorging.

Filters werken niet altijd geweldig.

Pluspunten

snel-snel

Pluspunten

Op de Motorbeurs een helm van het merk Roeg gepast, daar kon ik de helm helaas niet ter plekke aaschaffen. Thuis dus even merk en model ingetikt op google en bij Bikeroutfit uitgekomen met de beste prijs. 3 dagen later werd de helm al bezorgd: perfect gegaan dus.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit , Goedkoop

DUidelijkheid van levering

Pluspunten

Concurerende prijzen, snelle levering, kortom een dikke prima.

Vooral zo doorgaan.

Pluspunten

Snel en goed geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering klant vriendelijke mensen. Goede service

Items op webshop zijn soms niet voorradig ondanks dat er staat van wel. Dit wordt dan wel weer netjes opgelost door te mailen of bellen.

Pluspunten

Tijdens de motorbeurs presenteerden zij zich met aantrekkelijke acties. Vlot, aardig en behulpzaam personeel

Ga zo door, bestendig wat jullie nu zijn. Maar stilstand is achteruitgang.

Pluspunten

Snelle levering, goed product

Pluspunten

Erg vriendelijk personeel. Snelle reacties op mijn vragen gehad, dezelfde dag nog. Duidelijke site met veel aanbod. Erg tevreden over de bezorging van mijn bestelde producten! Zou het zo nog een keer doen. (Heb nog motorlaarzen nodig, dus die bestelling zal snel komen).

Ik kan eigenlijk geen verbeterpunt bedenken. Het enige wat in me opkomt, maar dat is puur gemakzucht, is een een winkel dichterbij openen. Kan ik makkelijker en sneller in en uit lopen. Ben erg tevreden en zal ook motorvrienden jullie store aanbevelen! Echt top!!

Pluspunten

goed bereikbaar, bij problemen oplossingsgericht.

controle na verzendingen automatiseren.

Pluspunten

Prima! kreeg gratis een extra accessoire, wat mij over de streep trok om toch nog iets extra's te kopen. Onderdeel was niet op voorraad, maar werd snel thuis bezorgd met een persoonlijk mailtje of het allemaal goed was aangekomen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik heb twee paar handschoenen gekocht. Helaas een paar was niet de een dat ik had besteld. Ik moest de retorneer kosten betalen en kreeg het bedrag niet terug. Ik vond dat een beetje gek. Sinds het bedrijf zelf had een fout gemaakt ik denk dat ze de kosten van terugsturen mosten mij betalen. De tweede keer kreeg ik de juist handschoenen.

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Ich bin super zufrieden, bereits 2 Tage nach Bestellung wurde geliefert, die bestellte Hose ist top und passt perfekt.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

just found my new bike outfit supplier :D

Pluspunten

Super prijzen Duidelijke website Gratis verzending Keurig verpakt

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam