Pluspunten

Art 4 slot gekocht goedkoopste van internet en snelle levering. Ga zo door Biker Outfit.

Pluspunten

Levering ging prima en snel. De helm was goed verpakt.

Pluspunten

Snelle service, ondanks niet goed passend pak correcte afhandeling!

Pluspunten

Goede hulpverlening bij het kiezen uit de enorme productenkeuze. Goede service ook.

Meer Revit schoenen op voorraad. Er ontbraken wat kleuren en maten.

Pluspunten

Vriendelijke en behulpzame medewerkers, beste prijzen tot nu toe en een nette webshop en winkel. Mijn motorjas hier gekocht en alles naar tevredenheid!

Pluspunten

Snelle levering Mooi product

Geen tips is een prima bedrijf

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niet

Gewoon verkeerde artikel onvangen bestelde een jas kreeg mororlaarzen

Pluspunten

Snelle levering Netjes verpakt Super tevreden

Pluspunten

Snelle service , fijn telefonisch contact , scherpe prijs , zelfde contactpersoon Finn !

Pluspunten

Bedrijf is altijd scherp gepreisd groot assortiment veel voorraad waardoor je eigenlijk altijd direct je gewilde artikelen mee naar huis kan nemen. Laatste keer de webshop bestelt. Snel geleverd!

Pluspunten

Ontzettend goede service, fijne sfeer, mooie producten en geven vaak veel korting als je meerdere/dure producten koopt. Top winkel!

Geen, echt heel tevreden en ik kom snel weer terug :)

Pluspunten

Na telefonisch contact kon de maatvoering van mijn bestelling nog aangepast worden. Goed en snel GEHANDELD!

N.b.

Pluspunten

Accuraat.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Great selection, good sale prices, fast delivery, good women's gear selection.

When you visit the store, they're not always that helpful with providing information about gear options, and how specific items differ. Laid back is nice, but I want the expert advice to help me decide which gear best suits my riding needs.

Pluspunten

Snelle levering. Fijne handschoenen, omschrijving klopt!

Pluspunten

Gewoon een goede winkel met erg lage prijzen vergeleken met de concurrentie.

Pluspunten

Positief en hele goede service. Medewerker meerdere malen contact met mij opgenomen over de bestelling. Uiteindelijk mijn bestelling toch gekregen voor de datum dat ik het nodig had. Hele goede service.

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Super snelle levering;) top product ben enorm blij met mijn boxer helm. Hij past ook precies!

N.v.t. ik vond de site ook helder en duidelijk!

Pluspunten

Snelle service en vriendelijk personeel. Super tevreden over de telefonische hup bij het bestellen.

Ga zo door.

Pluspunten

Ik had twee artikelen besteld en een kon er niet geleverd worden. Dezelfde dag kreeg ik een email hierover met de mogelijkheid om een ander artikel te kiezen of geld terug. Ik kon niet vinden wat ik wilde dus heb hun telefonisch laten weten dat ik het geld terug wilde. Dit werd allemaal dezelfde dag geregeld! Top service en ik zou zeker iedereen dit bedrijf aanraden.

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Zeer snelle levering. Duidelijk en snelle info verloop bestelling. Top!

Pluspunten

Goed advies, ruim assortiment en scherpe prijzen.

Pluspunten

Gekozen voor Biker Outfit omdat ik bij de bestelde broek standaard knieprotectoren erbij kreeg in tegenstelling tot bij andere webwinkels. Wel zo veilig natuurlijk! Product de dag na bestelling in huis. Simpel en snel, zoals het hoort.

Pluspunten

Had een regenpak besteld, bleek niet voorradig. Na overleg een ander mooi alternatief opgestuurd gekregen voor dezelfde prijs. Prima winkel, goed geregeld!

Pluspunten

Snel. Vriendelijk. En deskundig.

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam

0204930367

Over Biker Outfit

In ruim 12 jaar tijd is Biker Outfit uitgegroeid tot de meest spraakmakende motorkleding specialist in Nederland. Er is een imposante helmen studio op de begane grond en Europa's grootste collectie Rev’it op voorraad. Met een oppervlakte van ruim 1.300 m2 over 3 etages waan je je in een motorkleding warenhuis. Natuurlijk vind je de gerenommeerde merken als Rev’it, Alpinestars, Dainese, Shoei, Schuberth, maar ook de tientallen 'niche brands' die je nergens anders tegenkomt in Nederland maakt shoppen bij Biker Outfit tot een belevenis! Tenslotte; makkelijk aanrijden vanaf de A10 en aan parkeergeld doen we niet. Tot gauw!