Couldnt find a better alternative

Never did I think I would order my bike equipment from the Netherlands, since I’m from Croatia. But with free international shipping and everything I needed in one place, it was a no-brainer. Cheers!

Duidelijke uitleg.

Volgens de duidelijke maattabel de juiste maat gekozen.

Kwaliteitsvolle producten en je kan er koopjes doen :-)

Op zoek naar waterdichte motorlaarzen vond ik een paar van Revitt met een zeer mooie korting, snel besteld en geleverd in onberispelijke staat. Echt een aanrader.

Super tevreden!

Top geregeld en snel geleverd! Ik ben super tevreden!

Ruim assortiment, mooie prijzen & snelle levering

Al verschillende bestellingen geplaatst, altijd snel geleverd. Ook retour (was mijn fout) vlot verwerkt en afgehandeld. Erg aan te raden!

Goede service, snelle levering

Verschillende keren iets besteld. Altijd goed en bij klachten goede na service

Perfect!

Fast international shipping

Snelle levering, retourneren makkelijk

Prima ervaring met Biker Outfit. Snelle levering, lage prijzen en retourneren is geen probleem. Zal zeker vaker hier bestellen.

Prima service en goed product

Na bestellen snel geleverd en een prima product gekregen voor een prima prijs. Heel tevreden!

Product goed ontvangen

Contact met het biker outfit is goed snelle reactie

Duidelijke site, snel geleverd, goeie prijs. Niks mis mee.

Goede website, snel geleverd.

Goede communicatie en prijs

Levering was iets vertraagd maar op tijd door Biker Outfit gemeld. Verder prima levering en goede prijs

Alle verwachtingen worden waar gemaakt! Snelle bestelling, snelle terugbetaling, top!

Excellente transaction

L'article que je recherchais était en stock, l'expédition a été rapide. Merci à l'équipe de Biker Outfit !

Prima, duidelijke informatie en snelle levering

Eerste keer iets besteld een snelle levering Ben bij deze tevreden.

E-commerce zoals dat hoort!

Voor mijn product goedkoopste op de markt met online service zoals dat moet zijn! Topwinkel.

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel!

Al een aantal keer bij Biker Outfit geweest. Elke keer zeer vriendelijk en zeer behulpzaam geholpen. Zeker een aanrader als je kleding voor je motor nodig hebt.

Levering duurt erg lang, is nog steeds niet binnen.

Track en trace geeft nog steeds aan dat het pakket op 9-7 onderweg is, geen updates verder meer !!

Bueno

El servicio esta bien, lamentablemente tengo que devolver la prenda pues me esta pequeña, pero pediré otra talla más. Muchas gracias

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie Snelle levering. Goede producten

Top team!

Een gezellige en ontspannen sfeer met daarginds een super enthousiast team dat voor je klaar staat. Goed assortiment.

Prima mooi snel en netjes geleverd.

Netjes geleverd

Great Quality

The quality of the products are really great. Only point is it would be nice to have a size comparison, as it's not always possible to guess what sizes work for you.

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam

0204930367

Over Biker Outfit

In ruim 12 jaar tijd is Biker Outfit uitgegroeid tot de meest spraakmakende motorkleding specialist in Nederland. Er is een imposante helmen studio op de begane grond en Europa's grootste collectie Rev’it op voorraad. Met een oppervlakte van ruim 1.300 m2 over 3 etages waan je je in een motorkleding warenhuis. Natuurlijk vind je de gerenommeerde merken als Rev’it, Alpinestars, Dainese, Shoei, Schuberth, maar ook de tientallen 'niche brands' die je nergens anders tegenkomt in Nederland maakt shoppen bij Biker Outfit tot een belevenis! Tenslotte; makkelijk aanrijden vanaf de A10 en aan parkeergeld doen we niet. Tot gauw!