Pluspunten

Mooie zaak in amsterdam noord, niet alles van de website is hier aanwezig. Dan maar via de website besteld. Was ook niet op voorraad maar goed alternatief geboden. Snelle levering en goede kwaliteit.

Site updaten met zaken die niet meer op voorraad zijn.

Pluspunten

Snelle levering, correcte afhandeling

Pluspunten

Snelle levering, snelle terugbetaling bij retour.

Antwoordnummer voor gratis retour verzending

Pluspunten

Snelle en probleemloze levering. Eerste keuze helm bleek niet meer leverbaar, maar was snel opgelost met een mooi alternatief.

Actueler zicht op de beschikbare voorraad.

Pluspunten

Duidelijke service, klantgericht & snel geleverd !

Voorlopig niets aan doen !

Pluspunten

De dag na mijn bestellimg had ik de motorjas in huis. Helaas retour omdat hij niet paste. De dag dat Biker Outfit mijn retour had ontvangen hebben zij dezelfde dag de juiste maat weer naar mij verzonden. Alles supersnel en netjes geregeld. Ben zeer blij met Biker Outfit.

GEEN !!

Pluspunten

Snelle levering! Alles was goed

Ipv de doos opvullen met plastic. Met papier. Mijn vuilnisbak zit nu al voor helft vol.

Pluspunten

Super vriendelijk medewerkers in de winkel en een gezellige winkel. Online shop is ook erg duidelijk.

Het was jammer dat er niet altijd een prijs bij het artikel stond

Pluspunten

Vlotte levering en communicatie

Pluspunten

Snelle levering ook bij het retourneren van het artikel

Pluspunten

Bestellen, betalen, ontvangen (1 smartphone mount). Verliep allemaal prima.

Pluspunten

Vriendelijke mensen die helpen ,gezellig bedrijf , heel veel verschillende stijlen van kleding , weten waar ze over praten

Uitbreiden naar een nog grote pand met nog meer ruimere keus

Pluspunten

Ik heb Bikers Outfit leren kennen op de beurs en ligt helaas ver van mijn woonplaats. bij een bezoekje aan Amsterdam langs geweest en een pak gekocht met goede aanbevelingen, etc. 2 weken terug bij een collega bedrijf in de regio, waar ik woon, op zoek naar onderkleding (nodig voor een motortocht van meerdere dagen). maar helaas was de broek niet op voorraad, zou de volgende dag komen uit een andere vestiging maar naar meerdere keren bellen bleek deze ook daar niet op voorraad te zijn. Toen gelijk naar Bikers outfit gebeld het verhaal uitgelegd en de medewerker heeft gelijk gekeken, bevestigd en gestuurd waardoor ik lekker heb kunnen rijden in de Eiffel. Perfecte no nonsense service!!!!

Ga zo door!

Pluspunten

Product klopt, en bestelling mooi optijd

Pluspunten

Snelle levering precies wat ik wilde.

Nog niet. Eerste keer dat ik iets bestelde ging perfect!

Pluspunten

Snelle levering prijs kwaliteit

Pluspunten

Super service!!!!

Pluspunten

Op andere sites was mijn artikel niet leverbaar, hier wel. Snel geleverd, voor goede prijs.

Pluspunten

Alles is zeer goed verlopen en snelle levering en niet duur.

Nee alles is zeer goed verlopen

Pluspunten

Snelle levering en overleg over de spullen is mogelijk.

Soms zijn niet alle bestelde spullen op voorraad.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke communicatie over de levering, goede kwaliteit producten en prima prijs-kwaliteitsverhouding.

Geen.

Pluspunten

Great products wirh good quality, very fast delivery!

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Very fast service and international delivery. Price was also very good.

Pluspunten

Goeie snelle levering.En goeie producten voor een eerlijke prijs.

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam