Meteen geleverd - verzendkosten vond ik vrij hoog

Een rugbeschermer besteld voor mijn zoon (sinterklaas). Was heel snel in huis. Nu is het geen groot of zwaar ding, dus ik vond de verzendkosten van bijna 7 Euro aanzienlijk. Het ding is ook niet echt breekbaar, dus simpel verzenden moet geen probleem zijn. Dus 4 en geen 5 sterren.

Keurig verzorgd en op tijd bezorgd. Was cadeau voor motorrijdende zoon.

Snel, goed en prima product

Zeer snel en makkelijk

Regenoverhandschoenen voor de motor zijn onhandig en wellicht te ruim (vallen dus erg groot), maar zijn wel functioneel. Bestelproces was makkelijk en snel. De bestelling lag de volgende dag in de bus en ik werd goed op de hoogte gehouden. Fijn!

Service een 10

Een tijd geleden kocht ik bij jullie een helm met jas en handschoenen als eerste set. Ik werd van a-z begeleid door een medewerker in alle keuzes en wat dan het beste bij mij zou passen. Nog steeds heel erg blij mee!

Optijd en probleemloos

Goede ervaring met de levering en de kwaliteit van de Barracuda motorcover

Snelle correcte levering van de bestelde artikelen!!

De door mijn bestelde artikelen zijn snel en correct geleverd!!

Correct en professioneel

De communicatie rond de bestelling was professioneel, snel en correct. De levering verliep zoals gecommuniceerd.

Snelle levering van mijn vestje, netje van te voren op de hoogte gesteld wanneer het kwam.

Awesome!

great price and customer service. responsive and helpful

Uitstekende klantenservice

Ik heb online een bestelling gedaan en deze werd sneller dan verwacht bezorgt. Helaas paste het onderdeel niet op mijn motor. Na contact met de klantenservice werd ik goed geholpen met het retour sturen. Enorm tevreden en zou zo weer iets bij ze bestellen.

Excelente!!!

Realice mi compra a través del sitio web, muy fácil la selección de los productos como también el proceso de pago. También pude corregir un error que cometí en la talla de un producto comunicandome por mail. Me mantuvieron informado en todo momento del estado de mi orden y el seguimiento hasta su entrega en el domicilio indicado. Excelente experiencia! Muchas gracias Biker Outfit.

• ¿Nos recomendarías?

Simpel

Top Handschoenen besteld via Bikeroutfit prijs vergelijking Bikeroutfit was goedkoopste Scheelde wel 10/15€ Handschoenen binnen gekregen Binnen 24 uur Top site en top winkel

Очень быстрые

Отправили посылку в тот же день. Доставка заняла 10 дней до Казахстана. Крайне рекомендую.

• Вы бы порекомендовали нас? Yes

VERY SUPPORTIVE

Thom is very supportive, he provided an additional discount since I explained about my rides as encouragement. I suggest everyone to buy from Biker Outfit. they do worldwide shipping also. I ordered the riding gears to the United Arab Emirates online.

Snelle levering van uitlopende producten

Het is fijn om een product te zoeken die Biker Outfit snel en goed kan leveren

Vlotte en snelle levering.

Uitstekend matrial.

hoge kwaliteit/professionaliteit voor schappelijke prijzen

al meerdere kledingstukken gekocht, altijd goed geholpen met de maat en mocht er iets niet kloppen wordt je net zo hartelijk ontvangen als bij je aankoop. Echt TOP service en leuke winkel! enige shop nog waar ik de motor uitrusting koop!

Duidelijke website en snelle levering

Ik kon mijn gewenste product snel vinden en de afhandeling en levering was zeer vlot

Swift, nice but POST NL delivery disappointing

Parcel dropped far away from my home

Good product and fast delivery

Very good communication

Helemaal top

Meermaals iets gekocht bij Biker Outfit, zowel via de webshop als fysiek in de winkel. Altijd netjes geholpen en snelle levertijden. Bij mijn eerstvolgende aankoop zal ik zeker weer naar de Biker Outfit gaan!

Zoals je het zou willen

Gebruiksvriendelijke site met voldoende productinfo. Duidelijke communicatie en snelle levering. Helemaal tevreden!

Alles ok.

Schnelle Lieferung. Gerne wieder.

Excellent and fast order processing and delivery

N/A

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam

0204930367

Over Biker Outfit

In ruim 12 jaar tijd is Biker Outfit uitgegroeid tot de meest spraakmakende motorkleding specialist in Nederland. Er is een imposante helmen studio op de begane grond en Europa's grootste collectie Rev’it op voorraad. Met een oppervlakte van ruim 1.300 m2 over 3 etages waan je je in een motorkleding warenhuis. Natuurlijk vind je de gerenommeerde merken als Rev’it, Alpinestars, Dainese, Shoei, Schuberth, maar ook de tientallen 'niche brands' die je nergens anders tegenkomt in Nederland maakt shoppen bij Biker Outfit tot een belevenis! Tenslotte; makkelijk aanrijden vanaf de A10 en aan parkeergeld doen we niet. Tot gauw!