Goede bezorging, duurde wel lang

Eigenlijk geen bijzonderheden. De bezorging duurde vrij lang. Langer dan aangegeven. Na een mailtje met de vraag wanneer het bezorgd zou worden, kreeg ik erg snel antwoord met dat het de volgende dag bezorgd zou worden. Vrij snel daarna kreeg ik bevestigd van de bezorger dat het pakket onderweg was.

Nice support, fast problem solving

Nothing more to say. Would definetly buy again here.

Kwaliteit is top en snelle service

De winkel heeft een groot assortiment met veel producten van hoge kwaliteit. De prijs daarbij is goed en de communicatie met klanten is ook vlekkeloos.

Top producten en goede service!

Webshop is makkelijk in gebruik. 2 producten waren niet voorradig en zouden na een x aantal dagen geleverd worden. Het mailtje dat ik stuurde werd binnen een uur beantwoord: alle bestelde producten worden vandaag nog verstuurd! Vandaag lekker van genieten op mijn eerste rijles!

Goed geleverd

Goed geholpen

Kwam binnen mooie zaak keek even rond toen kwam er iemand van het personeel om mee te kijken voor motorschoenen daar ben ik voor geslaagt en hij hielp me helpen zoeken naar een motor hoodie hele fijn service

Top service.

Mijn bestelling snel kunnen omzetten voor een ander exemplaar. Goed geregeld en met 1 dag mijn bestelling binnen. Zeer tevreden. Bedankt Biker Outfit. Mvg, Jermain

Stelde een vraag en dat ging vlot

Ik was al klein tijdje opzoek naar een gekleurd vizier. stelde hiervoor mijn vraag en krijg ruim voor geschatte tijd antwoord waardoor ik meteen mijn bestelling heb geplaatst. om vervolgens de vizier naar kleur van keuze uit stock te zien gaan en daardoor blij was dat de reactie zo snel was waardoor ik wellicht de laatste had kunnen bestellen.

Geweldige klantenservice die ontzettend aardig en behulpzaam 3

Ik had voor mijn werk zo snel mogelijk een helm nodig en de klantenservice zocht meteen voor me uit of de helm die dag zeker nog verstuurd zou worden, heel erg vriendelijk.

Snelle probleem loze levering

Roof Boxxer besteld. Snelle probleemloze levering. Helaas wel 7 of 8 mails omtrent de bestelling en levering. Anders waren het het 5 sterren geworden.

Goed product erg blij mee

Ik heb de SP Connect Moto Bundle Samsung Version : S20 FE gekocht en dit zit echt als een huis, ik zelf heb een sport tour en enige plek waar ik dit kon bevestigen was aan mij buiten spiegel. maar het zit echt goed strak vast. er word extra bevestigings materiaal aangeleverd. en ook extra kapje voor als het regent. prijs en kwaliteit is top. het duurde alleen erg lang (23 mei 2023 besteld 2 juni 2023 geleverd) maar ik hoorde van de aardige dame die ik gebeld had van Biker Outfit dat dit het drukste periode is. kort om ik ben er erg blij mee

Goede levering, en producten tegen een prima prijs

Motor schoenen besteled via biker outfit, erg tevreden over de snelle levering.

Goed en de goedkoopste

Snel gevonden, de beste prijs, bestellen!

Goede winkel

Een mooie nette boxer van stevig materiaal ben er erg blij me en heb het gelijk gebruikt

Vlotte levering en prima producten

Duidelijke website en voltte levering en communicatie met leveringsdag

Snel en netjes bezorgd

Snel en netjes bezorgd

Goede en snelle service

M’n artikel heb ik middags besteld en de volgende dag al in huis ontvangen

Goeie website Snel verstuurd en ontvangen

Duidelijke product omschrijving. Goed werkende website. Snel in huis.

Aan het lijntje gehouden worden

Elke keer de verzenddatum verplaatsen om mij gerust te stellen. Paar keer geen antwoord op mijn mails en vervolgens een mail sturen dat het item niet meer leverbaar is. Heel bijzonder want ook ik heb de leverancier natuurlijk zelf benaderd en kreeg als antwoord dat het item dus WEL op voorraad is. Hoe dan ???? We leveren tussen 3-5 werkdagen het item is op voorraad. Kwenie hoor maar met 10 werkdagen afgescheept te worden met toch niet leverbaar??? Dit kan gewoon NIET

Snelle levering, product zoals omschreven voor een mooie prijs

Na dat mijn bestelling binnen kwam, ontdekte ik dat er een klein vouw in de knie pad van mijn Rev'i Piston 2 motorbroek zat. kon het kosteloos omruilen voor een goede in de winkel. super service!

Good help and good choices

In the store I got great help. I ordered pants online because of the length, the colour wasn't really what it seemed in the picture

Absoluut toffe tent,kwaliteit......

Goeie winkel.Veel aanbod tegen redelijke prijs.Goed,aardig personeel.Te gekke muziek op de achtergrond.Een begrijpelijke,werkende website,met goeie communicatie bij probleempjes.Echt zo,n tent waar ik mij thuisvoel en blijf terugkomen.Ga zo door!

Topservice

Voldoet helemaal aan de verwachting

Top geregeld, fijne motorjeans!

Fijne site, ruime keuze en leuke prijzen. Ik ben super blij met mijn Rev it Piston motorjeans. Klantenservice is snel en behulpzaam.

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam