Top service en prima communicatie

Keurig aan huis geleverd en op de afgesproken tijd. Goed hout ook. Brand rustig

Goed product!

Nu voor de tweede keer 1 m3 eiken laten brengen, ben zeer tevreden over: kwaliteit van het hout, de hoeveelheid en de levering voor de deur.

Super snel, effectief en vriendelijk!

Al jaren naar volle tevredenheid klant.

snel en goed geleverd.

Snel en goed geleverd.

Top. Hout is goed. Service is goed.

Eenvoudig bestellen en een dag of wat later kreeg ik een bericht of het uitkwam als ze twee dagen later bezorgen. Prachtig hout! Mooie selectie en vriendelijke heren die het kwamen bezorgen en de pallet in overleg een mooi plekje hebben gegeven. Top.

Uitstekend hout!

Prima beukenhout en op de afgesproken tijd geleverd, top! Communicatie is ook goed

Goede kwaliteit hout en goede service

Goede kwaliteit hout en goede service

absoluut top

Bestelde eikenhout is super! Mooi droog hout en brand warm en lang. Pallet was goed verpakt en werd soepel tot achter mijn huis geleverd. Na slechte ervaringen bij andere leveranciers ben ik 100% tevreden met de kwaliteit en service van de haardhouttoppers!

Top product, snelle levering

Super tevreden met het hout voor onze kachel. Levering was snel en netjes voor de deur afgeladen. De eerste blokken branden al in de kachel.

Fijn bedrijf!

Snelle levering en prachtig droog hout in mooi handzaam gekloofde afmeting. Brandt schoon en snel. Duidelijke website, makkelijk te bestellen en gewoon een factuur ipv contact afrekenen bij de deur... Bedankt!

Vlotte levering. Heerlijk hout.

In goed overleg alles geregeld. En (ook niet onbelangrijk) het hout ruikt lekker!

Prima kwaliteit en vriendelijke contact.

Geweldige service

Ik ben zeer tevreden over haardhout toppers. De naam doet ze eer aan. Het zijn echte Toppers.

Betrouwbaar en goede service

Direct bevestiging van online bestelling. Zeer redelijke prijs. Binnen een paar dagen voorstel leveringsdag. Correcte afleverservice. Chauffeur wil het (keurig gestapelde) pallet zo dicht mogelijk bij gewenste plek afleveren. Makkelijk betalen per pin.

Goed hout snelle service

Goed hout snelle service

Fijne mensen & fijne producten

Erg tevreden met de briketten en de snelle levering! Prima service, petje af!

Fijn bedrijf!

Kort na de order is de pallet hout afgeleverd. Werd tot in de garage gereden, bijzonder aardig contact. Hout is van prima droge kwaliteit, stook ik al jaren op. Zeer aan te raden en goedkoper dan concurrenten bij mij in de buurt.

Snel en goed

Vlugge levering, helemaal fijn. Kreeg hulp om oude pallet te verplaatsen. Nieuwe weer mooi op zijn plek. Op naar een goed stookjaar!

Top hout!

Al jaren bestellen we hier hout. Snelle levering. Word altijd keurig in de garage gezet

Duidelijke afspraken en goed haardhout

Gisterenmiddag is mijn bestelling geleverd. Al dezelfde avond kunnen genieten van het mooi brandende houtvuur in onze speksteenkachel. De levering was snel en volgens afspraak.

Snel

Prettig gesprek 9ver hout, hoop wel dat uit ukraine uitdunnen hout is en niet oerbos of rusdrone gekapt

Alles perfect!

Je wordt van tevoren goed geïnformeerd wanneer ze het komen bezorgen. Hout is van goede kwaliteit en de prijs is acceptabel.

Gewoon goed geregeld en erg vriendelijke benadering!

Levering op afspraak. Goede service.

Behulpzaam, snel, goed

Peter denkt altijd mee, is behulpzaam en het houd brandt goed!

Goed betrouwbaar bedrijf

Goede service en zeer vriendelijk en betrouwbare mensen.

Lisserbroekerweg 40

2165 BG Lisserbroek