Stipt op tijd geleverd, goede kwaliteit en strak gestapeld in de krat.

Super service

Mooi brandhout, tot in de garage geleverd.

Goed en snel

Goede communicatie, zeer snelle en nette levering. We zitten er weer warmpjes bij deze winter!

Goede service en contact

Bestelling is degelijk ingepakt en correct geleverd. Was prettig communiceren via Whatsapp voor de bezorging.

Perfect hout, mooie prijs en altijd een goede service

Ik koop mijn haardhout al jaren bij Haardhouttoppers. Altijd een goede service en perfect haardhout.

Goede koop

Goede kwaliteit hout. Zeer klantvriendelijk. En behulpzaam. Zetten de pallets neer waar je ze hebben wil.

Prima hout op afgesproken tijd

Mooi droog hout in een krat waarvan ik aanmaakhoutjes gemaakt heb. Keurig voor de poortdeur afgeleverd

Prima vertrouwd adres

Als altijd keurig volgens afspraak

Geweldig en klantvriendelijk!

Snelle levering, tot bij opslagplaats. Hebben zelfs de poortdeur er weer ingehangen. Ik vond het al een geweldig bedrijf en dat is dit jaar opnieuw bevestigd.

Mooie kwaliteit, snelle levering

Al een een aantal jaren bestel ik mijn haardhout hier. Altijd een mooie kwaliteit hout, goed gestapelde pallets en tot in de achtertuin bezorgd. Aanrader!

Na de bestelling een snelle reactie, en na 2 dagen netjes op de aangegeven plek neer gezet. Helemaal top

Toppers

bestellen hier nu al jaren hout en zijn daar zeer tevreden over. Je kan goed met ze overleggen over welke dag en plaatsen de pallet precies waar jij hem wilt. Kwaliteit en droogte van het hout is ook erg goed.

Prima haardhout

Droog en mooie blokken haardhout. Snelle levering en goede prijs.

HaardhoutToppers met de hoofdletter T!!

Superservice, goede kwaliteit

Heel erg goed

Goede communicatie en het hout is mooi droog en brand fantastisch.

Snel, stipt en klantvriendelijk. En natuurlijk goed hout.

Ben al jaren klant. Iedere keer is de afhandeling weer top geregeld en het hout is altijd van topkwaliteit.

Voordelig en uitstekende service.

Levering was volgens afspraak en men was bereid de lading te zetten waar ik het aanwees.

Perfect, snel geleverd en fijn hout

Snelle levering, prettig contact en haardhout van fijne kwaliteit

Lekker eikenhout voor de winter

Snelle communicatie en afspraak voor levering. Netjes geleverd tot in de garage. Al Jaren dezelfde hoge kwaliteit.

Prima kwaliteit hout en uitstekende service!

Koop hier al een paar jaar mijn openhaardhout. Het beukenhout brandt prachtig en lang. De service bij bestelling en levering is top.

alleeen jammer dat het verkeerd staat maar is ook goed zo

Prima hout! Goed aangeleverd

Fijn en makkelijk contact. Lekker vlot en handig en soepel geleverd! Klantvriendelijk

Al jaren goede ervaring. Het zijn toppers.

Vriendelijke mensen die je goed helpen. Het bezorgen gaat in goed overleg. The pelets worden in overleg in de tuin gezet en men denkt mee als het lastig wordt. Kortom dik tevreden elk jaar weer met het hout en het bedrijf.

Top levering

Wederom super aflevering ! Mooi verpakt op pallet als zijnde een krat. Wel kleine kanttekening dat er bij deze levering flink wat (zeer) grote stukken zaten.

Lisserbroekerweg 40

2165 BG Lisserbroek