Zoals vorige keren … top service.

Snelle levering, vriendelijk personeel en goede kwaliteit hout!

Fijn bedrijf om hout te kopen, prima prijs, vriendelijk personeel en het werd ook nog snel geleverd!

Zij zeggen wat zij beloofden!

Ik ben jaren klant bij ze en ik ben ontzettend tevreden over de service, het bezorgen en de kwaliteit van het hout. Toppers!

mooi droog hout netjes op de oprit van ons huis geleverd.

Wij hadden 2m3 stookmix besteld en geleverd gekregen. Van te voren werd contact met ons opgenomen en het hout is volgens afspraak geleverd.

Heel tevreden

Super snelle levering!

Fijn contact en goede producten

Super aardig en ko.en hun afspraak na!

Snel en eenvoudig via de webshop besteld. Goeie sevice.

Goede communicatie, service en snel geleverd!

Mooi goed droog hout. Ook is de communicatie top! Geweldige mensen, goede service! Echt een aanrader!

Het zijn echt toppers!!

Om het hout via de achterom te krijgen moest er een paal weg. Hier heeft Peter even mee geholpen. Fijn want nu kon de pallet naar de achtertuin. Ook het hout is weer top! Mooie stukken.

geweldige service en levering

prima ervaring, goeie service en vriendelijke en behulpzame mensen !!

Vlotte en vriendelijke service

Voor het eerst hier hout besteld en uiterst tevreden over de vlotte en vriendelijke service.

Goede service: klantgericht, flexibel en altijd vriendelijk

Goede service: klantgericht, flexibel en altijd vriendelijk!

Vriendelijk en goed geholpen

Super geholpen bij het afleveren van het hout. Geen probleem om de moeite te nemen om het via brandgang in mijn tuin te brengen.

Wederom een fantastische levering

De haardhouttoppers komen nu al jaren bij ons het hout bezorgen, ze weten precies waar het moet staan. Het is bestellen en vaak de volgende dag al geleverd. We hoeven er niet eens voor thuis te zijn. Ze zijn letterlijk en figuurlijk: toppers!

Snel en correct geleverd, goede communicatie en zowel grove als wat kleinere stukken hout. Top dus!

Goede en snelle levering

Goede levering en mooi droog hout

Super haardhout!

Zowel het hout als de service is top!

Goede prijskwaliteitsverhouding en vriendelijke mensen

Ik bestel mijn haardhout altijd bij dit bedrijf De bestelling gaat eenvoudig, de levering is punctueel. Kortom dit bedrijf kan ik van harte aanbevelen.

Mooie pallets met hout. Chauffeur denkt mee bij levering. Had de bestelling half augustus verwacht ivm website mededeling maar kreeg dezelfde dag al een wattsapp. Dik tevreden

Gewoon top

Mooi droog hout geleverd.

Top geregeld!!!

Op aanraden van mijn zoon contact gezocht om een bestelling van 1 pallet eikenhout te leveren bij mij thuis. Communicatie liep uitmuntend, levering ging geheel volgens de afspraak! Dus als het kouder wordt zitten we er warmpjes bij!!!

Prima communicatie, goed gevuld en conform afspraak geleverd!

Vaker besteld en ook dit keer weer prima geregeld, kuubpallet was netjes volgestapeld en prima kwaliteit hout.

Helemaal goed van begin tot eind

Goede kwaliteit, goede prijs en uitstekende communicatie en service waar nodig.

Top hout!

Haardhout mix gekocht voor de vuurkorf, brandt super we zitten er warmpjes bij.

Prima service en levering

Makkelijk bestellen en snelle service. Communicatie verloopt prima!

Lisserbroekerweg 40

2165 BG Lisserbroek