Fijn bedrijf, altijd uitstekende service

Goed droog hout

Door Covid liep de aflevering wat uit maar daar heb ik begrip voor. Ze hebben hun best gedaan en dat waardeer ik zeer. De hele pallet even in de garage zetten was geen enkel probleem voor ze. Lekker droog hout, brandt prima!

Prima service, makkelijk contact en snelle levering

Prettige openhaardhout leverancier met prima hout!

Gemakkelijk bestellen van openhaardhout, prettig contact met leverancier die aflevertijdstip afstemt. En prima hout in praktische afmetingen.

Snel geleverd gebruiksklaar!

Maandagavond besteld en dinsdag middels een berichtje afgesproken om te laten bezorgen. Tot mijn verbazing en tevredenheid kon dit al woensdag ochtend! De levering ging snel en volgens afspraak. Netjes een pallet (1 kuub) berkenhout gebruiksklaar voor de komende wintermaanden.

Prima service!

Prima service!

vriendelijk en betrouwbaar.

vriendelijk contact en betrouwbare levering. elk moment weer.

Netjes geleverd, goed contact

In overleg de levering gepland, goed contact gehouden op de dag zelf omdat de levering later kwam. Netjes in de tuin gezet. Mooie blokjes, netjes gestapeld.

Uitstekende kwaliteit hout

Haardhouttoppers levert al jaren aan ons uitstekende kwaliteit haardhout. Het bedrijf komt zijn afspraken goed na. Prima dus om zaken mee te doen.

Hardhout Toppers levert kwaliteit

Top kwaliteit haardhout en volgens afspraak geleverd. Bedankt voor jullie uitstekende service. Guus en Gerda van der Veek Eyken Donck 50 2211 SG Noordwijkerhout

Prima advies en service

We zijn zeer tevreden over het contact en de service van deze Haardhouttoppers. Een kuub hout laten bezorgen, er wordt van te horen een tijdstip afgesproken. De palet werd voor onze poort van de tuin neergezet. Kleingemaakt is de pallet prima voor aanmaakhout. We hadden al ervaring met zakken hout, prima producten!

Top hout en service

Nu vier keer zaken gedaan. Elke leer dezelfde vlotte behandeling. Goede afstemming via Whatsapp. Kuub wordt netjes zo dicht mogelijk bij de houtopslag gebracht. Goed hout goed gevulde gestapelde kuub. Pallet en verpakkingshout maak ik aanmaakhout van. Top dus.

Goed geregeld

Top dat de chauffeur even de moeite wilde doen om het hout achterin de poort te zetten.

Makkelijk bestelling, snelle levering

Dit was mijn eerste bestelling bij haardhouttoppers.nl. Die naam is terecht. De levering was top! Peter nam contact op via Whatsapp voor het maken van een afspraak. De kuub hout werd netjes op tijd geleverd en de palet werd ook nog eens in de tuin op z'n plaats gezet. Dat is nog eens service!

Keurig en netjes behandeld

Zie vorige zin, ik kan het iedereen aanbevelen. Keurige mensen en afspraak is bij hun afspraak

Mijn eerste bestelling bij haardhouttoppers.nl en ik ben uitermate tevreden.

Dit was de eerste kweer dat ik hout besteld hebt bij haardhouttoppers en de service die ze leveren is uitstekend. Ze geven telefonisch prima uitleg en de bestelling zelf loopt ook makkelijk. Levering binnen een paar dagen en het hout werd keurig op de aangegeven plek neergezet. Kortom, ik ben 100% tevreden en bestel de volgende keer weer bij hen.

haardhouttoppers zegt het al

Je weet waar je aan toe bent. Snelle levering, klantvriendelijk en meedenkend. Top dus!

Toppers in haardhout

Snel, overzichtelijk. Duidelijke communicatie, vriendelijk, klantgericht. Wat wil een mens nog meer?

Perfect hout

Vriendelijke mensen en afspraken worden altijd nagekomen. Vlotte en nette levering.

Makkelijk bestellen en snel volgens afspraak geleverd!!

Bestellen is makkelijk, assortiment is lekker overzichtelijk. Aflevering ook netjes volgens afspraak.

Keurige en snelle service en levering en mooi hout!

Prima. Keurige en snelle service en levering en mooi hout!

Doen wat beloofd is

Keurige communicatie over de levering, zeer vriendelijke man en zet het hout neer waar je wilt.

Vriendelijkheid en flexibiliteit

Steeds goed haardhout, genieten. De levering soepel door communicatie via WhatsApp. Dit keer waren we door omstandigheden niet thuis, Hobo heeft de pallet keurig op een goed plekje neer gezet, dat was nog eindje van de weg. Dus hout top service top.

Makkelijk bestellen, goede communicatie en mooi droog hout.

Voor de 2e keer een pallet mix haardhout besteld. Ook nu weer netjes bezorgd, goede communicatie en mooi hout.

Doet de naam toppers recht!

Ik ben al jaren klant. Prettig contact, denken mee en leveren netjes op de afgesproken plek! Super service en contact via de app. Toppers!

Lisserbroekerweg 40

2165 BG Lisserbroek