Top, snelle en goede service weer.

Super service, snel en goede levering. Zeker aan te bevelen.

Buitengewoon goed

Prima hout voor goede prijs. Snel gereageerd en snel geleverd. Via Whatsapp makkelijk communiceren en op de hoogte gehouden.

Top, perfecte aflevering tot in de achtertuin

Wederom prima! Tot de volgende keer.

Snelle levering van mooi hout

Uitstekende service en communicatie betreft de levering. Mooie kwaliteit hout.

Super service en uitstekend hout!

Voor de 2e keer hier besteld! Snelle levering, uitstekend hout en aardige lui! Volgend jaar bestel ik hier weer!

Super service!

Super snelle en vriendelijke bezorging.

Correcte levering netjes op zijn plaats

Goede snelle service. Heldere communicatie en goede prijs

Snelle levering!

Peter is een super vriendelijke vent en levert altijd snel prima hout voor onze kachel. Wij bestellen eigenlijk al jaren bij hem en zijn zeer tevreden hierover.

Veel Hout!

Meer hout dan ik verwacht had , en prima volgens afspraak geleverd. En gratis bezorging in de regio! Volgende bestel ik hier weer.

Prima snelle levering

Ze komen hun afspraken keurig na.

Goede levering en uitstekende sevice

Ondanks vakantie periode zijn we toch goed geholpen.

Houttopper doet zijn naam eer aan

Snelle levering en plaatsen in de garage van twee kuub hout. Beter kan niet en het hout brand fantastisch.

Snelle levering, vriendelijke bezorger .

Levering binnen een dag. Tijdstip levering correct aangegeven. Goede kwaliteit eikenhout Strak gestapeld in pallet

Hier worden wij warm van

Prima winkel, vriendelijk, flexibel, betrouwbaar en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Helemaal goed dus, tot volgend jaar

Prima hout snel geleverd!

Prima hout goede service. Levert snel en netjes

Snelle levering en vriendelijke communicatie.

Super hout en goede service

Voor de tweede keer hout gekocht bij Haardhouttoppers. Keurig op tijd afgeleverd, goede communicatie via What's App en erg goed hout! Ben een tevreden klant.

Opnieuw goede service

Wederom bij Haardhouttoppers besteld. Zondag bestelling geplaatst en dinsdag stond het hout in de tuin. In een pallet strak gestapeld. Ze hebben het palet door mijn tuindeur in de tuin bij het haardhout hok gezet, terwijl ik aan het werk was. Prachtig hout! Droog en direct stookbaar. Communicatie over de levering verliep vlot en duidelijk.

Top hout en service

Heel tevreden over het hout en de service van Haardhouttoppers.nl. Goede kwaliteit haardhout, brand als een zonnetje en snelle soepele leveringen.

Snelle levering en behulpzaam met pallet achterom rijden.

Mooi stookhout, snel geleverd en netjes in de garage neergezet.

Ik ben erg tevreden over het bestel en lever proces, het hout is handzaam, goed droog en brand lang.

Snelle levering; uitstekende kwaliteit; prettige mensen.

Ik heb het hout dinsdag besteld en kreeg een appje dat het donderdag werd geleverd. Het werd zelfs achter het huis gebracht!

Prima contact en een snelle levering van zeer goede kwaliteit haardhout.

Prima, geen op of aanmerkingen.

Toppers

Top hout, top service, goede prijs- kwaliteit verhouding

Goed haardhout en goed geprijst

Zeer vriendelijk en behulpzaam. Wordt snel geleverd. Alles netjes verpakt in een m3 houten krat. Je krijgt dus ook echt een m3 hout en geen gestorte hoeveelheid zoals bij veel andere leveranciers, wat uiteindelijk nog geen 0,6m3 gestapeld is. Dus doe jezelf een lol en koop gewoon hier

Lisserbroekerweg 40

2165 BG Lisserbroek