Keurige pallet, goede service

De pallet is op aangeven van de bezorgers zelf helemaal in de achtertuin bezorgd zodat het afstapelen kleine klus is. Super attent en goede service!

Kwaliteit zo dichtbij! Duidelijke site, goede producten om maximaal te kunnen stoken. Een vriendelijke uitlevering! Op naar de volgende kuub (m3)

Op de juiste plek netjes weggezet, perfect.

Normaal haal ik zakken hout in Lissebroek op maar dit keer een pallet hout besteld. Ondanks dat ik pas 's avonds besteld had werd ik de volgende ochtend gebeld dat ze nog tijd hadden om die dag te leveren. Werd netjes voor de garage neergezet en zoals altijd gemakkelijk aansteken en brand het goed.

Makkelijk en snel

Hout bestellen voor onze pizza houtoven gaat snel en goed. Ze zetten het precies waar we het willen hebben. Lekker heet brandend hout. Kunnen wij weer bakken:)

Snelle levering en goede service!

Na bestellen snel een bevestiging, afspraak ingepland en keurig volgens afspraak geleverd. Even meedenken over waar de kuub te plaatsen, vriendelijk en behulpzaam. Zeker aan te bevelen!

Snelle levering. Doen we ze zeggen!

Top hout en fijne service!

Altijd goed berken hout voor de pizza oven en fijne service en snelle levering

Prima service en brandhout.

Snel en betrouwbaar. Komt afspraken na. Prima service en product.

Toppers

snelle bestelling en levering en weer netjes achter het huis neergezet. Is ook prima droog hout, nooit problemen met stoken.

Niets op aan te merken

Mooi hout .. tot de volgende!!

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Goede, overzichtelijke website. Bezorging kon niet op de afgegeven dag maar daarover werd tijdig gecommuniceerd en in goed overleg een nieuwe afleverdatum gepland. De pallet werd netjes op de plek gezet en de kwaliteit van het hout was prima.

Perfect!

Prima product, goede communicatie en snelle levering. Perfect!

Snelle en nette service!

Eenvoudig te bestellen, prettig contact en hele snelle levering van mooie blokken hout.

Bestelling snel en compleet geleverd op de gewenste plek

Het haardhout zat keurig verpakt in de krat en werd door Haardhouttoppers op de afgesproken tijd afgeleverd. In eerste instantie wilde ik het hout zelf naar de definitieve plek naast het huis verslepen, maar met creativiteit en doorzettingsvermogen van Haardhouttoppers werd het direct op de juiste plek neergezet! Scheelt een hoop gesleep! Bedankt voor de goede service! Groet, Cor

Gisteren besteld, vandaag geleverd. Bestellen was super simpel via de website en daarna via WhatsApp een leverafspraak gemaakt. Keurig geleverd.

Prima product en service

Snelle levering, mooi beukenhout. En heel fijn hoe ik geholpen werd om alles op de juiste plek te krijgen :-)

Goede prijs, mooi brandhout, beste service

Nadat ik het brandhout op de site had besteld kreeg ik keurig een orderbevestiging en een appje met een mogelijke inleverdatum en tijdsblok op zeer korte termijn. Aflevering was netjes op tijd en een selfservice om de pallet op de plek te krijgen waar ik die wilde hebben. Had ook al eerder hout gekocht hier, en deze is echt van hoge kwaliteit. Aanrader dus

Uitstekende service

Webshop bestelling verloopt naar behoren. Bevestiging en contact over aflevermoment zeer netjes. Levering was boven verwachting door zeer aangenaam contact en meedenken in mogelijkheden om op positie te krijgen.

Snelle service op het gewenste tijdstip. Top!

Snelle service op het gewenste tijdstip. Top!

Prima hout, keurige service

Zie boven

Perfecte en snelle service

Perfecte en snelle service

Super snel en uitstekende service!!

Zeer prettige organisatie om je haardhout te bestellen. Snelle levering en uitstekende service!

Super snelle levering

Goede communicatie, goed hout, afspraak = afspraak.

Lisserbroekerweg 40

2165 BG Lisserbroek