Mooi hout. Goede prijs en snel en vriendelijk

Mooi hout. Goede prijs en snel en vriendelijk

Uitstekend!

Goede service en op tijd geleverd.

Prima geregeld snelle levering! Top hout En vriendelijke mensen!

Goed geregeld!!!

Natuurlijk heel erg goed!

Prima hout, prima service, komt beloften na.

Peter leverde het hout af op de afgesproken tijd en bracht het zo dicht mogelijk bij de opslag en was ook zo vriendelijk de emballage weer op te halen. Heel fijn.

Super service, goed hout, toppers!

Snelle levering, goed hout voor onze nieuwe houtkachel. Goed advies gekregen, fijne mensen!

Doet de naam eer aan! En met Kerst een leuke en lekkere geste meegeleverd gekregen.

Bestel al jaren openhaardhout bij Haardhouttoppers. Zeer tevreden.

tot aan de tuin Top geregeld

Excellent!

I bought the Firewood mix palette. It was much bigger than I expected. Excellent value for money, friendly delivery, and a free pork roulade!

Snelle levering, mooi droog hout

Levering tot aan de tuin (ivm grind). Ze laten zich niet tegenhouden door een smalle poort en proberen de pallet zo dicht mogelijk bij de juiste plek te krijgen. Hout zelf is mooi gevarieerd in grootte en goed droog.

Snelle levering, goede communicatie

Makkelijk communiceren en snel thuis (in de tuin) geleverd. 👍👍

heel goed

allemaal dik in orde

Toppers

Snel bezorgd, zeer vriendelijke.

Toppers!!

Altijd goede service

heel betrouwbaar beseijf

een aanradertje voor iedereen die haardhout bestelt per pallet

Prima service!

Altijd netjes bezorgd, hout zit goed verpakt. Bedankt!

Toppie

Ondanks alles,hebben ze toch nog bezorgd bij me ,echt een top bedrijf

Perfect!

Echte top service, wilde graag zo snel mogelijk in huis hebben, na contact in de ochtend kon het meteen geleverd worden. Om 08:00 bevestigd en om 11:00 al in huis! Geweldige klantenservice!

Super snel en super aardig

Gisteravond besteld vandaag al geleverd. De haard brand al lekker! Goed contact over de levering.. vriendelijk geholpen, en een rollade toe voor de feestdagen. Zeer attent gebaar.

Fijn contact en supersnelle service!

Mijn bestelling werd geleverd na een dag. Peter was goed bereikbaar om af te stemmen over de logistiek. Erg prettig! Zeker voor herhaling vatbaar.

Top geregeld!

‘S morgens zin in rollade, ‘s middags geleverd, ‘s avonds lekker gegeten! Super december actie.... En daarnaast nog een prachtkuub beukenhout!

Snelle levering, top hout en goed persoonlijk contact

Hout op gewenste dag geleverd binnen het oogegeven tijdslot van 1 uur. Dus niet de hele dag thuis blijven. Hout wordt gebracht tot gewenste plek en chauffeur heeft ook verschillende hulpstukken mee om het hout op moeilijk bereikbare plekken te krijgen. Hout brandt precies als beloofd!

Snelle en vriendelijke service

Zondagavond een kuub haardhout mix besteld, maandagmiddag stond 'ie al voor de deur. Met een heerlijke rollade erbij, erg leuk. Ik heb nog niet gestookt van deze kuub, maar die van vorig jaar was erg fijn. Goed droog en met een prima variatie aan stukken hout. Verder wordt je hier door vriendelijke en behulpzame mensen geholpen, dus ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

Super service

Altijd volgens afspraak en klant vriendelijk

Snelle keurige leverantie!!

Keurig op afgesproken tijd geleverd. Prima hout dat rustig brand . Zeer tevreden.

Lisserbroekerweg 40

2165 BG Lisserbroek