Super snel en super aardig

Gisteravond besteld vandaag al geleverd. De haard brand al lekker! Goed contact over de levering.. vriendelijk geholpen, en een rollade toe voor de feestdagen. Zeer attent gebaar.

Fijn contact en supersnelle service!

Mijn bestelling werd geleverd na een dag. Peter was goed bereikbaar om af te stemmen over de logistiek. Erg prettig! Zeker voor herhaling vatbaar.

Top geregeld!

‘S morgens zin in rollade, ‘s middags geleverd, ‘s avonds lekker gegeten! Super december actie.... En daarnaast nog een prachtkuub beukenhout!

Snelle levering, top hout en goed persoonlijk contact

Hout op gewenste dag geleverd binnen het oogegeven tijdslot van 1 uur. Dus niet de hele dag thuis blijven. Hout wordt gebracht tot gewenste plek en chauffeur heeft ook verschillende hulpstukken mee om het hout op moeilijk bereikbare plekken te krijgen. Hout brandt precies als beloofd!

Snelle en vriendelijke service

Zondagavond een kuub haardhout mix besteld, maandagmiddag stond 'ie al voor de deur. Met een heerlijke rollade erbij, erg leuk. Ik heb nog niet gestookt van deze kuub, maar die van vorig jaar was erg fijn. Goed droog en met een prima variatie aan stukken hout. Verder wordt je hier door vriendelijke en behulpzame mensen geholpen, dus ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

Super service

Altijd volgens afspraak en klant vriendelijk

Snelle keurige leverantie!!

Keurig op afgesproken tijd geleverd. Prima hout dat rustig brand . Zeer tevreden.

Super service en perfect droog hout!

In het verleden te vaak nat hout gekocht. Nu eindelijk perfect droog hout. Snel geleverd, zeer vriendelijke service. Zeer aan te bevelen.

Gewoon top hout en service

Top kwaliteit en service

Toppers!

Binnen 24uur in huis!

Easy ordering and fantastic customer service.

We are so happy with this service! Fast, friendly service and delivery of high quality wood. I highly recommend them!

Vriendelijk, snel en goede kwaliteit

Zeer vriendelijke bezorger, snelle afspraak voor levering en veel moeite gedaan om hout op de (moeilijkere) juiste plek te plaatsen. Daarnaast niet onbelangrijk: goede kwaliteit hout.

Snel geleverd! Super goed hout!!

Goede prijs, snel en vriendelijke levering! Top!!

Snelle levering!

En netjes neergezet op de aangegeven plaats.

Kwaliteit prijs zeer goed

Mooi droog hout brand mooi

Goed hout, goede prijs en uitstekende communicatie

Snelle service, goede kwaliteit!

Via Whatsapp bestelling gedaan. Snelle reactie en levering

Snelle en goede service

Besteld en snel geleverd op een door ons gewenst moment. En kwaliteit hout is goed, niet onbelangrijk. Kan dit iedereen aanraden.

Top top

Goed advies Goede breng service ...... blij mee

Vriendelijk, snel en goede prijs!

Grote kwaliteit voor een kleine prijs

Snel geleverd en ook nog op zaterdag.

Goede service👍

Afspraak gemaakt en op tijd geleverd .👍 En mooi hout op maat zoals staat beschreven.

Helemaal top.

Alles perfect

Het beste hout dat we tot nu hebben gevonden. Prima service en prijs.

Goed contact, goede prijs en vriendelijke service

Lisserbroekerweg 40

2165 BG Lisserbroek