Vriendelijk, snel en op tijd!

Nu voor de tweede keer besteld. We zijn heel tevreden; snelle levering, handige communicatie via what’s app, komen op tijd en doen hun best om het hout zo dicht mogelijk bij huis neer te zetten. En niet geheel onbelangrijk: Prima hout! Wij zitten er de hele winter weer warmpjes bij!

Prima communicatie snelle levering.

Levert snel en prima communicatie. Nemen netjes contact op je voor de levering prijzen zijn prima

Top😀

Kwaliteit. Snelle levering conform afspraak!

zeer goed

sneller levering, goed hout en het wordt zelfs in de tuin afgezet!

Mike

Great service. Efficient whats app communication and short delivery window. No effort purchase. They will get my business again.

Prima service!

Prima snelle service van haardhouttoppers! De pallet werd door Peter netjes achterin de tuin gezet. Dank jullie wel!

Wat een fantastische goede service! Vriendelijk en behulpzaam werd het haardhout neergezet op een voor ons gewenste plek welke niet erg gemakkelijk te bereiken was maar met de hulp en inzet werd deze daar vakkundig geplaatst! Gisteren besteld en vandaag bezorgd! Ik kan het iedereen aanbevelen deze haardtoppers zijn echte toppers!

Makkelijk contact, snelle levering, goed haardhout

Heldere communicatie

En snelle levering.

Ook nu weer mooie partij hout afgeleverd netjes op tijd zoals wij het van Peter gewend zijn.

Top geregeld!

Snelle levering, goede service en fijne mensen.

Snel , efficiënt en goede droog hout!!!

Afspraak wordt gerespecteerd. Heel fijn!!

Super service, snel en betaalbaar

Erg vriendelijk en zonder problemen afgeleverd.

Top hout met top levering.

Altijd weer een goede levering in overleg op juiste plek p het erf. Vriendelijk personeel. En meestal een extraatje in de aanbieding.

gewoon goede service en mooi hout.

...

Erg vriendelijke mensen met top service. Aangegeven wanneer te leveren en zoals altijd keurig op tijd. Afspraak is afspraak en je wordt keurig netjes op de hoogte gehouden.

Zeer snelle levering

De dag ervoor besteld en de volgende dag geleverd in de tuin precies wwar we het wilde hebben!

Perfecte product en dienstverlening!

Super makkelijk te bestelling, volgens afspraken keurig geleverd, precies op de goede plek.

Snel en keurig gecommuniceerd en geleverd.

Simpel en snel geregeld; Perfect!

Het bestellen van het hout was super simpel geregeld via Whatsapp. Vrij snel daarna een reactie ontvangen, en het haardhout was binnen een paar dagen geleverd in de achtertuin! Pinnen ging ook makkelijk aan de deur. Al met al super geregeld dus!

Altijd droog hout in het voor mij perfecte formaat en idd gewoon op de afgesproken tijd.

Door het whatsapp gebruik precies op de hoogte wanneer mijn kusje er is 👍🏼🤗

Goede kwaliteit haardhout, levering op maat en vriendelijk personeel

Handig dat bestelling van 2 kuub wordt geleverd in twee pallets welke eenvoudig in de garage kunnen worden gereden met pompwagen. Bij vorige leveranciers moest ik dikwijls ter plekke de bovenste houtlaag afstapelen en stukje van pallet afzagen om deze onder garagedeur door te krijgen, hetgeen irritatie gaf bij de chauffeur.

Top service !

Perfect hout, persoonlijke aandacht, stipt op tijd.

Betrouwbaar. Komt afspraak na.

Zeer prettig contact met leverancier. Leverancier doet zijn uiterste best om het hout op de juiste plaats af te leveren.

Doen wat je beloofd. Het kan nog.

Keurig, na bestelling binnen een paar uur appje en afspraak gemaakt. Op tijd gebracht en tot voor het houthok gebracht.

Lisserbroekerweg 40

2165 BG Lisserbroek