Laden reviews...
9 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden een hoge productkwaliteit, snelle levering en vriendelijke service. De meeste bestellingen komen snel aan en montage-instructies zijn duidelijk. Een paar opmerkingen verwijzen naar sporadische service-onderbrekingen, maar deze zijn zeldzaam en snel opgelost. Al met al zijn klanten erg tevreden over het product en de aankoopervaring.
Hele snelle service. Helaas product niet als verwacht. Retourkosten eigen rekening! Communicatie goed
1 June 2024
Yvonne
2e Exloërmond
Hallo Yvonne,
dank je wel voor de review. We reageren even op je opmerking dat de retourkosten voor eigen rekening zouden zijn. Dit verbaast ons want bij ons hoef je nooit te betalen voor retour, de retourkosten nemen bij altijd voor onze rekening. Ik denk dat je mogelijk je vergist hebt met een bestelling bij een andere winkel?
Zoals wij kunnen zien heb je bij ons een kindermatras besteld en die is ook niet retour gestuurd door jou.
Laat maar weten of we je kunnen helpen.
Voor nu wensen we je een zonnige dag toe :)
Het team van Kinderkamerwebwinkel.nl
Goede kwaliteit en snelle levering!
29 May 2024
Isabelle
Geleen
Gezocht naar een goed matras voor een van onze kleinkinderen. Daarbij kwam ik uit bij de kinderkamerwebwinkel. Een prima matras tegen een prima prijs en goede beschrijving. Snel en goed geleverd.
Gerrit
Eersel
Twee matrassen besteld. Contact gehad vis de mail over een speciale data om te leveren. Snelle en vriendelijke communicatie. Matrassen werden op de juiste dag geleverd en waren goed verpakt.
Kelly
Communicatie was heel vlot (mailtje gestuurd ivm wijzigen leverdatum en was meteen geregeld), heel tevreden van de matras
Sharon
België
Ik heb hier een matras + hoeslakens + moltons + matrasbeschermer besteld voor mijn zoontje van drie jaar oud. Hij ging namelijk voor het eerst over naar een éénpersoonsbed. Hij slaapt er heerlijk op! Kwaliteit oogt goed. Snelle levering en goed verpakt. Ik ben tevreden!
21 April 2024
Lisette
Hengelo
Helemaal prima!
Ellen
Groningen
Snel geleverd en goede kwaliteit
Charlotte
Groningen
Snel geleverd. Netjes verpakt.
Joanna
Hellendoorn
Vlotte levering, matras in orde
16 April 2024
A
Z
Matras precies zoals beschreven en snel geleverd.
Simone
Gilze
Mooi bed en snelle en goede levering.
Henrianne
Nieuw Amsterdam
Ik heb zelf een dekbed overtrek voor mijn zoontje besteld. Binnen een week geleverd en goede kwaliteit.
Charell Broens
Den Haag
Snelle fijne levering!
Wendy de Widt
Breda
Alles netjes geregeld, aanrader!
11 April 2024
Vanity Verkade-Mondt
Monster
Eerste matras voor dochter bevalt prima, gaan dezelfde bestellen voor onze zoon
23 March 2024
anoniem
Nijmegen
Op 27/02/2024 hebben wij Kindermatras 80x160 Lilli Comfort aangeschaft. Een zeer goede prijs, Nederlandse kwaliteit (gezien de mate van milieuvriendelijkheid) en zeer praktische bezorg- of retourvoorwaarden. Maar vanaf nu vinden we alles erg leuk. De matras kreeg vrijwel onmiddellijk na het uitpakken zijn vorm. Er hoeft niet langer (een dag, twee dagen) te worden gewacht met het waterpas stellen van de matras, zoals bij andere fabrikanten gebruikelijk is. Overigens een zeer interessante geur bij het uitpakken. De geur is vergelijkbaar met het interieur van een nieuwe BMW. Wij gaan het matras niet retourneren :-). Bedankt voor alles.
Jurgen
Brussel
Snelle levering en inderdaad razendsnelle reactie op vragen via whatsapp (zelf op zondagavond!).
Marijke
Super fijne service
Zohra
Amsterdam
Bestelling was heel snel binnen, tweede keer dat we een matras hier bestellen voor de kinderen, en ze zijn prima! Tussendoor een ander matras besteld, maar dat was niet zo'n succes, slap en zeer dun. Zou deze webshop zeker aanraden.
Rebecca Kouijzer
Nieuw- en sint joosland
Wij gingen op zoek naar een matras voor het eerste kinderbedje van ons zoontje. Via google kwamen we dan op de kinderkamerwebwinkel.nl terecht waar er over elke matras duidelijke informatie teruggevonden kan worden. Uiteindelijk zijn we voor de Lilli Cooltech gegaan en hier zijn we echt ontzettend tevreden van! Goede kwaliteit, snelle levering en duidelijke communicatie.
9 March 2024
Sam
Aarschot
Een kwalitatief goed matras en de levering was snel!
8 March 2024
Juliet
Nijmegen
Correct en super snel geholpen met een pakket die verloren/gestolen is. Niets op aan te merken! Top service!
23 February 2024
stephanie
Brugge
Ik had de bestelling binnen 2 dagen binnen... Erg blij met de producten.
Beveelt niet aan
13 February 2024
Sil
Ridderkerk
Duidelijke omschrijving bij producten
13 February 2024
R
Meppel
Kinderkamerwebwinkel.nl levert al meer dan 10 jaar topkwaliteit kinderbedden, kindermeubels, matrassen en beddengoed met laagste prijsgarantie.
In 2024 wordt via de nieuwe webwinkel Kidssleep.nl ook de beste kindermatrassen en kinderbeddengoed verkocht.
Bekijk hier de reviews die verzameld zijn met Kiyoh.
Daarnaast kunnen jullie ook nog op Google meer reviews van ons vinden.
Kompasstraat 2 B
2901 AM Capelle aan den ijssel