Pluspunten

Super service!!!!

Pluspunten

Persoonlijk contact, sneller service. prima!

Pluspunten

Duidelijk.

De koste bovenop de bitcoinprijs voor het verzenden zijn best pittig volgens mij. Voor de rest prima.

Pluspunten

Veilig en Handig

Hopelijk komen er meer crypto currencies. En limiet orders zou ook een fijne verbetering zijn.

Pluspunten

Snel en accuraat

Pluspunten

Makkelijk dat je snel bitcoins kunt kopen en verkopen via de app. Overzichtelijke site. En leuk dat je er sinds kort ook litecoins en ethereum kunt kopen.

Pluspunten

Prima service!

Pluspunten

Wauw die app van Bitmymoney is super easy. Ook werd ik gebeld ter verificatie das wel anders dan de andere crypto beurzen. Netjes hoor

Pluspunten

Eenvoudig in gebruik, goede mobiele app, betrouwbaar bedrijf, bestaat al 5 jaar en heeft een eigen kijk op cryptocurrencies. Erg fijne support.

Naast Bitcoin, Ethereum en Litecoin nog een paar goede munten toevoegen, dan kan ik alles wat ik wil.

Wilhelmina van Pruisenweg 104

2595AN Den haag

+31 70 2500456

Over Bitmymoney

Koop je Bitcoin, het geld van de toekomst, bij Bitmymoney. Jij beheert je rekening. Wij houden je coins veilig. Spaar ook in Ethereum, Litecoin en Goud.