Laden reviews...
29 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De recensies tonen over het algemeen positieve ervaringen met het bestelproces, levering en support. Klanten waarderen betrouwbare service en duidelijke communicatie. De algehele indruk betreft vertrouwen, prijs-kwaliteit en kwaliteit.
Een prachtige wijnklimaatkast die geheel aan mijn verwachtingen voldoet tot nu toe (ik heb hem pas een paar dagen in bezit). De aflevering is correct verlopen volgens aangekondigd tijdschema. Hij wordt verpakt aan de voordeur afgeleverd, dus kostte wat moeite om hem op zijn plaats te krijgen. De digitaal verstrekte uitpakinstructie was helder en sprak voor zich. Het telefonisch en digitaal contact met Wine Klima was prettig en klantvriendelijk.
Wine Klima D104T
3 November 2025
Jan Kees
Liempde
Na de bestelling online werd binnen enkele uren al contact opgenomen om een afspraak te maken voor de levering. Enkele dagen (ik kon zelf niet eerder, maar anders had de wijn klimaatkast al binnen 2 dagen geleverd kunnen worden) stond die klimaat kast mooi bij mij thuis. De kast zelf is tot nu toe helemaal top. Al met al een top ervaring met wine Klima.
31 October 2025
Bas
Uithoorn
Sinds een paar dagen in huis en nog mooier dan verwacht! Bestellen ging heel makkelijk en levering ook netjes. Chauffeur heeft fijn geholpen om deze binnen te zetten. Dag laten staan en toen begon het feest. Mooie verlichting en fluisterstil. Afwerking is is echt super mooi. Zou zo een tweede bestellen.
Wine Klima D77T
24 October 2025
Luc
Den Haag
Ik ben erg blij met de manier van verkoop, contact en bezorg planning. Eindelijk weer eens een winkel waar wat aangegeven wordt op de site ook daadwerkelijk klopt. Nette correspondentie voor planning van bezorging en volgens afspraak geleverd.
Wine Klima D46
20 October 2025
Marcel
Schipluiden
Gertjan heeft mij goed geholpen met de laatste onderdelen die er nog waren. Nu koelt hij weer als vanouds.
24 August 2025
Rens
Hedel
Deze kast S12-GD biedt ons de mogelijkheid om rode wijn goed op temperatuur te bewaren in de woonkamer. Nooit meer te warm of te koud.
26 July 2025
Inge
Bennekom
Mooie wijnkast, alles volgens eerder gegeven specificaties. Reeds netjes de deur naar linksdraaiend ingesteld, goede service!
Wine Klima D167T
1 July 2025
Martin
Heiloo
Na een prettig tel. advies heb ik de kast besteld en inmiddels in gebruik genomen. Kast staat in de kamer en het geheel oogt mooi. Nog even ervaring opdoen met de juiste temperatuur, maar tot nu zeer tevreden.
22 June 2025
Henk
Ruinen
We zochten een serveerkast voor in onze nieuwe bar en de keuze viel op deze klimaatkast. Daar hebben we geen spijt van: mooie luxe uitstraling, muisstil en makkelijk in gebruik.
Wine Klima D26
15 June 2025
Herman
Alkmaar
De klimaatkast ziet er prachtig uit van binnen en van buiten. De twee zones zijn onafhankelijk van elkaar goed in te stellen. De kast werd door de vervoerder netjes binnen afgeleverd. Enige nadeel is: als de bovenste lades gevuld zijn met wijnflessen, dan zijn de wijnflessen uit de lades daar onder er niet meer uit of in te krijgen. Je moet dan de bovenste lade iets optillen of leeg halen.
11 June 2025
Alex
Harderwijk
Het kastje ziet er uit als op de site. Netjes afgewerkt. Prima oplossing.
Reparatie/Overig
6 June 2025
hans
Purmerend
Twee Klima kasten gekocht. Mooi design touchless. Hele snelle reactie en geweldige service. Vriendelijke medewerkers.
4 June 2025
Fam.
Rotterdam
Heel blij mee, op mijn verzoek twee keer de levering uit moeten stellen omdat we nog geen plaats hadden om hem te plaatsen. Dit was geen enkel punt.
4 June 2025
Jan
Ouddorp
Heb geen klima kast gekocht
Beveelt niet aan
10 May 2025
Cor.
Rotterdam
Van te voren gebeld mbt levering en verder goed geïnformeerd
Wine Klima D20
2 May 2025
Dennis
Lisse
Op bezoek geweest in de winkel en super fijn geholpen. Jammer dat het transportbedrijf de wijnklimaatkast niet naar binnen wilde brengen, maar buiten voor de voordeur heeft neergezet.
Reparatie/Overig
27 April 2025
Menno
Sint Oedenrode
Kast netjes verpakt, erg stil en belangrijkste: wijn op de juiste temperatuur.
Wine Klima D29
20 April 2025
Rick
Oud-Beijerland
De kast beviel goed. Helaas buiten de garantie termijn een probleem met de onderste koeling voor de witte wijn. Het probleem is goed en soepel door WijnKlima opgelost. De nieuwe kast, zelfde type staat inmiddels de wijn weer op de goede temperatuur te houden.
6 April 2025
John
's-Hertogenbosch
Goede service en hebben mooi klimaat kasten, Snelle leverng , en reageren snel op Tell/E- mails
Wine Klima D77T
4 April 2025
Hans
Terneuzen
zeer prettig ontvangen en geholpen bij de aankoop van een klimaat wijnkast
Wine Klima D16
2 April 2025
J.I.
ZOETERMEER
Telefonisch besteld, ik werd vriendelijk en deskundig geholpen. De volgende dag werd de klimaatkast mooi op tijd voor de deur afgeleverd. Er waren duidelijke instructies per Youtube gestuurd! Dit bedrijf is een aanrader!
Wine Klima D104T
22 March 2025
Nico
Tilburg
Prima advisering past perfect bij de Siemens studio lijn.
Wine Klima D26
12 March 2025
Pieter
Castricum
Ik ben een man van 75 jaar en krijg de klimaatkast tot voor de deur afgeleverd , hoe denk je deze loodzware kast dan zonder hulp van derden in huis te krijgen en op zijn plaats?!
Wine Klima D106T
22 February 2025
wietse
Vorden
Geweldig bedrijf, komen hun afspraken na. Was een plezier om met dit bedrijf zaken te doen.
20 February 2025
Gerard
Zoetermeer
De compressor van onze wijnklimaatkast maakt bij het afslaan een vervelend trillend geluid. Dit is beluisterd en zal worden opgelost. Wij hebben hier het volste vertrouwen in. Zeer goede service
Wine Klima D300T
15 February 2025
J.C.
Hoofddorp
Wine Klima Wijnklimaatkasten voor particulieren, keukenspecialisten en horeca. Wij leveren een optimale omgeving om uw wijnen te bewaren of om op serveertemperatuur neer te leggen.
Boonsweg 13
3274 LH Heinenoord