Snelle levering, sneller dan verwacht.

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Op zondag een paar vragen gesteld en niet verwacht dat ik op zondag bericht terug zou krijgen. Dit was dus wel het geval. Super mooie wijnklimaatkast. Heel blij mee. Echt een aanwinst voor de woonkamer.

Fantastische service

Omdat de wijnklimaatkast niet op voorraad was een bestelling vooruit gedaan. Toen de kast beschikbaar was gelijk gebeld en beste mogelijkheid voor bezorging afgesproken. Heel netjes gedaan.

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima Excellence D77

Past prima in interieur en precies genoeg ruimte, goede kwaliteit

D40T Zwart, precies wat ik zocht, want moest passen in de woonkamer en ruimte voor minimaal 6x6 flessen. All black past helemaal qua interieur, afmeting van kleine koelkast, kwalitatief erg goed, zware deur, mooie uitschuifbare wijnrekken, led verlichting. Ben er heel blij mee.

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima Excellence D40

Mooi product. Prima service volgens afspraak

Het duurde even voordat de kast kast weer leverbaar was. Prima service en contact. Goede prijsafspraak.

Top product en levering

Duidelijk communicatie over het product en de levering. Daarnaast was de levering snel en flexibel en de wijnklimaatkast is een top product.

Uitstekend.

De klimaat die had uitgezocht was tijdelijk niet leverbaar. De verwachte leverdatum kwam overeen met de werkelijke levering Telefonisch een leverafspraak gemaakt, binnen 2 dagen. Mooi op tijd geleverd en een super fijne en mooi klimaatkast. Zeer tevreden

Kon niet beter!

Enige weken geleden de klimaatkast voor 77 flessen besteld, en inderdaad conform afspraak - en zelfs iets vroeger dan verwacht - geleverd door vader en zoon. Netjes ruim op tijd, uitgepakt en neergezet gisteren. Vandaag ingeschakeld, hij is mooi stil en binnen korte tijd was de gewenste temperatuur bereikt! Nu liggen de flessen geduldig te wachten op het weekend - en dat begint over een uurtje of twee al! Cheers!

Ziet er goed uit

Mooie en degelijke koeler. Aanrader

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review N.v.t.

Top advies en service!

Heel klant vriendelijk! Zeer goed advies, denken mee, daar hou ik van! Kregen snel en uitgebreid vakkundig antwoord. Ook retourzending werd snel afgehandeld. Ik zou ze zeker aanbevelen.

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima Excellence S24

Ondanks de slechte service van Post Nl Zijn wij er samen goed uitgekomen en hebben we telefonisch en een goede e-mail contact gehad waarbij ik steeds heel snel een antwoord op mijn vraag kreeg

Top!!!!

Heel mooi design, maakt niet veel lawaai heerlijke wijn op goede temperatuur.

Prima service!

Snelle levering en goed up to date gehouden over de status.

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima Excellence D40

Prima klimaat kast

Goede kast, weinig geluid

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima D21

Topservice, zeer flexibel en proactief contact

Prima op maat levering kunnen afstemmen, snelle reactietijd via Whatsapp.

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima D21

goed en zoals verwacht geleverd!

besteld: geleverd en kwaliteit volgens verwachting, blij mee

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima D12

Mooie kast maar slaat wel voortdurend aan

Het leveren door een bezorgservice ging wat stroef, bij dringende vraag om het achterom te proberen ging hij akkoord maar verder dan de drempel ging hij niet. Uiteindelijk is het ons gelukt om hem op zijn plek te zetten maar......

prima service

Ik werd direct na de bestelling opgebeld om logistieke afspraken te maken. De bezorging was op tijd en de kast werd in de kelder geplaatst.

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima Excellence D77

Wijnklimaatkast voldoet aan alle verwachtingen.

De Wijnklimaatkast van Smaak van de Wereld werd vlot bezorgd na bestelling. Eenvoudige installatie. Werkt goed. Maakt wel wat geluid, maar niet bovenmatig.

zeer tevreden

mooi product met eerlijke prijs snelle levering en telefonisch contact was aangenaam en alle afspraken correct afgehandeld 100% tevreden zeer klantvriendelijk

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima D21

Goede communicatie, op tijd en goed geleverd

Alles goed geleverd en aangekomen.

Perfecte service, prima product

Kast persoonlijk bezorgd, prima service! Wijnkast bevalt prima, ruimte genoeg en snel op temperatuur

Prima levering

Het kastje is prima van formaat. Het staat in de woon kamer maar maakt wel veel geluid. Wat af en toe storend is.

Top service!

Langere tijd overwogen om een wijnklimaatkast aan te schaffen. Na lang wikken en wegen Smaak van de Wereld opgebeld met enkele vragen en keurig, vakkundig antwoord gekregen en dus een bestelling geplaatst. Volgende dag geleverd. Tot op de gewenste plek in huis. Top service! Wijnklimaatkast ziet er erg goed afgewerkt uit. Kijk uit naar het gebruik ervan!

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima Excellence D104

Prima aankoop

Bij een kennis gezien en nu zelf gekocht

Een beetje teleurgesteld

Ik heb twee maal via email verzocht om de klimaatkast tot in de woonkamer te bezorgen. Dit in verband met fysieke gesteldheid, Kast werd echter tot aan de deur bezorgd en heb iemand anders moeten vragen om mij te helpen. Met de klimaatkast zelf ben ik wel tevreden.

Boonsweg 13

3274 LH Heinenoord

Over Wine Klima Wijnklimaatkasten

Wine Klima Wijnklimaatkasten voor particulieren, keukenspecialisten en horeca. Wij leveren een optimale omgeving om uw wijnen te bewaren of om op serveertemperatuur neer te leggen.