Superblij met de snelle levering en de prettige wijnklimaatkast!

Een mooie en goede wijnkast!

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima Excellence S24

snel geleverd

De wijnklimaatkast voldoet aan al mijn verwachtingen! Wat een mooi apparaat

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima D12

Snelle levering en directe communicatie met het bedrijf. Super

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima Excellence D46 2 deurs

Super snelle levering

Smiddags besteld en smorgens in huis..... Erg snelle levering nog niet eerder gehad bij een web winkel

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima D21

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review N.v.t.

Snel geleverd en prima materiaal.

Goede wijnkast.

Ik werd netjes gebeld dat de kast die wij wilden hebben niet op voorraad was. De volgende dag werd de vervanger van genoemde kast geleverd. De doos was mooi heel, de levertijd was op de dag zelf een aantal keren gewijzigd, maar aan het einde van de middag was ie daar! Onze nieuwe aanwinst. Hij werkt goed. Kortom we zijn zeer tevreden.

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima D21

Uitstekende service, prima levering.

De klimaat kast op de duidelijk en overzichtelijke website uitgezocht. Dit ging uitstekend de D40 uitgekozen op basis van mijn wensen 2 zones onafhankelijk in te stellen en de grote van de kast niet groter dan 85 cm. Kwam uit op de D40 en die dus ook direct via de site besteld. Helaas was deze niet direct leverbaar maar zou aan het eind van de maand weer te leveren zijn. Geen enkel probleem dus gewoon wachten. Tot mijn grote verbazing kreeg ik de dag erna een vriendelijke mail dat men een afspraak wilde maken om de klimaat kast te leveren, gebeld en gevraagd of het dan wel de juiste zou zijn en dat was zeker het geval. afspraak gemaakt en op de afgesproken dag werd hij geleverd keurig verpakt met aanwijzingen hoe uit te pakken en te installeren. na een dag de klimaat kast aangezet en werkt perfect. enige opmerking die ik op de kast kan maken is dat de afstand tussen de houten rekjes wel erg krap is er kunne dus echt geen dikkere flessen in dan de standaard 75cl bordeaux fles. wordt een klein projectje als ik tijd heb...:-) Verder een prima en zeker ook erg fraai ogende kast.

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima Excellence D40

Enorm tevreden!

De klimaatkast staat nu een week en tot nu toe ben ik enorm tevreden!

Keurige levering!

Na bestelling werd er meteen gereageerd met nette verdere behandeling van de order. Keurig verzorgt en alles klopt!

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima Excellence D77

Prima wijnkast voor een goede prijs

Prima wijnkast voor een goede prijs. En ook erg snel geleverd

Super snelle levering.

Prachtige compacte klimaatkast

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima D12

De wijnklimaatkast is een mooi product

De wijnklimaatkast valt goed in de smaak en de werking is top. De levering was iets minder, de bezorger weigerde de kast in de lift te zetten, gelukkig was ze prima verpakt en hebben we ze zelf, met veel moeite in de lift kunnen zetten. Mooi design het aanschaffen waard.

Sjieke design klimaatkast!

Wij hebben sinds een week de inbouw Wine Excelence D92 klimaatkast is huis en we zijn erg tevreden! De kast kwam veel eerder dan verwacht en ziet er mooi uit. Is makkelijk te installeren en in te stellen. Daarnaast is deze zo goed als geruisloos! We hebben eerlijk advies gekregen en zijn blij met de snelle service! Het enige puntje van aandacht is dat de deur net niet binnen de kast valt waardoor de deur nu de de zijkant van de kast net raakt. We hopen dit nog te kunnen verhelpen.

Goede service, snelle levering

Klimaatkast besteld en dezelfde dag werd deze nog bezorgd, aangezien deze op voorraad was! Heel vriendelijk benaderd en goede afspraken kunnen maken voor de bezorging. Heel mooie wijnklimaatkast. Zeer te spreken over de Smaak van de wereld!

Mooie wijnkoelkast, prima service

Het bestellen en betalen van de wijnkoelkast ging heel snel. Bij levering bleek er een scheur in de ruit van het rechter deurtje te zitten. Hierover gebeld en het is dezelfde week nog opgelost, hele fijne en snelle service! Het is een mooie en dergelijke wijnkoelkast met voldoende ruimte. Alleen over de gebruikte transporteur totaal niet tevreden. Koelkast werd niet geleverd op de aangegeven tijd, maar een werkdag later. Terwijl hij al wel op geleverd was gezet. De chauffeur wilde in de eerste instantie de koelkast niet naar boven naar mijn winning brengen (1e etage). Na wat aandringen heeft hij hem toch voor mijn voordeur gezet. Wel nog op de (zware) pallet, die ik nu zelf af moet voeren.

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima D32

snelle levering wijnklimaatkast

Na de bestelling werd er gelijk contact opgenomen, afspraak gemaakt, en snel geleverd.

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima Excellence D40

Mooie wijnklimaatkast met luxe uitstraling!

De Wijnklimaatkast bevalt prima. De twee overzichtelijke zones maken het mogelijk om rode en witte wijn op de juiste temperatuur te bewaren en te serveren. Leuk detail is de luxe afwerking in mat zwart, hout en rvs welke gecombineerd zijn met blauw sfeerlicht. Enige kanttekening is het geluidsniveau dat ik als iets lager had ingeschat...(wellicht probeer ik hier nog een oplossing voor te vinden).

Mooi en effectief apparaat

Zeer vakkundige en prettige dienstverlening op de levering van een een mooi en effectief apparaat

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima D32

Goede communicatie

Werd goed op de hoogte gehouden over levering en vragen werden snel opgepakt

Klantvriendelijke en snelle service

Tweede keer dat we hier kopen. Indien er een issue is worden we snel en klantvriendelijk geholpen. Was een vergissing gemaakt op de website met de aanbieding, goed opgelost voor beide partijen. Kast zelf heeft een verwarmings-functie. Bij ons staat hij in de garage en is de temperatuur in de winter laag, waardoor de kast moeite heeft de rode zone op 16 graden te krijgen.

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima Excellence D104

Mooi product, volgens omschrijving goede en nette communicatie en levering. Niks op aan te merken.

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Een ander product

Snel geleverd en goede kwaliteit

Wijnklimaatkast besteld, 2 dagen later geleverd, keurig verpakt, nette chauffeur. Kortom: aanrader deze webshop

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Een ander product

Zeer klantvriendelijk, goed product (Klima D53).

De D53 2 zones ranke wijn Wine-Klima kast op 3de Kerstdag besteld. Kon al 2 dagen later bezorgd worden. Uiteindelijk gekozen voor 3 dagen later. Na installatie (goede en duidelijke beschrijving) en rusttijd bleek er een rateltje in te zitten nadat de stekker in de wandcontactdoos werd gestoken. Gebeld en kreeg gelijk een medewerker aan de lijn - goed telefonisch consult. Een correctieve actie bleek noodzakelijk. Gertjan kon de volgende dag al langs komen (oudjaar) - vond snel de oorzaak en kon deze ook verhelpen met een duidelijke uitleg. Was goed voorbereid, met mondkapje, had een reserve unit meegenomen om teleurstelling te voorkomen. Met recht - netjes en super afgehandeld en verdiende complimenten! Zeer tevreden over het functioneren - witte wijn was op tijd op de juiste temperatuur :).

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Een ander product

Snelle levering en duidelijke website

Zie boven

Boonsweg 13

3274 LH Heinenoord

Over Wine Klima Wijnklimaatkasten

Wine Klima Wijnklimaatkasten voor particulieren, keukenspecialisten en horeca. Wij leveren een optimale omgeving om uw wijnen te bewaren of om op serveertemperatuur neer te leggen.