Super, goede communicatie, snelle levering

Erg goede ervaring, er wordt snel gereageerd, ook op telefonisch contact, fijn. In ons geval was het vandaag besteld, morgen in huis. De klimaatkast is erg netjes, stil en precies wat we zochten.

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima Excellence D77

Goed contact en prima service

Ik werd netjes te woord gestaan, heb een mooie klimaatkast besteld en die werd netjes geleverd en op z’n plek neergezet. Verpakkingsmateriaal werd meegenomen, niks dan lof.

Top wijnklimaatkast!

Hele mooi compacte wijnkoelkast. Is zo stil dat je hem niet hoort, afmetingen perfect voor in onze voorraadkast. Temperaturen zijn accuraat. Heel erg blij mee!

Snelle en goede levering

Mooie klimaatkast, prachtig design

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima Excellence D77

Uw service is uitstekend, maar het product had beter gekund

U weet al dat ik wat opmerkingen bij het aankoop van dit product had, dus die ga ik niet herhalen. Na ruim een maand leven met deze kast merk ik dat de wijn in de bovenste ruimte enkele graden koeler is dan het ingestelde temperatuur. Ik merk ook dat de kast niet echt trillingvrij is, want als ik een paar glazen bovenop de kast laat staan, hoor je deze aan elkaar klinken. (Hij staat volgens mij wel waterpas, maar de bovenkant is een beetje krom, dus een waterpas ligt niet helemaal plat daar bovenop.) De mate waarbij deze trillingen uiteindelijk bij de flessen binnen de kast komen durf ik niet te zeggen, maar dit in combinatie met het afwijkende temperatuur geeft mij wat twijfels aan de geschiktheid van deze kast om als rijpingskast te kunnen gebruiken. Ik vind het ook opmerkelijk dat het temperatuur niet preciezer kan worden gehouden aangezien de compressor en/of de ventilator zo vaak aanschakelen. Ik ga er vanuit dat dit een negatieve invloed op de energiezuinigheid heeft. Ik zou verwachten dat het meer zou kosten qua verbruik om het temperatuur stabiel te houden, maar met zulke temperatuurafwijkingen vind ik dat het de hogere energiekosten niet rechtvaardigt. Ik zou ook graag ietsje meer ruimte tussen de planken in de onderste laden hebben zodat hier wat grotere champagne flessen zou kunnen liggen. Voor mij als ‘beginnende’ wijnkenner zijn de bovengenoemde punten misschien niet van enorm belang maar ik zou verwachten dat een meer ervarende wijnliefhebber een andere mening daarover zou hebben. Als gevolg hiervan kan ik wel u bedrijf aanraden maar deze kast helaas niet. Uiteindelijk werkt hij prima voor het bewaren van flessen die snel worden gedronken maar voor bijna de helft van het geld had ik een ‘gewone’ koelkast kunnen kopen en iets op de laden geplaatst om eventuele trillingen te absorberen. Maar als laatste punt sluit ik af met de positieve opmerking dat hij zeker het mooiste uiterlijk heeft van de andere kasten in deze prijsklasse.

Mooie compacte kast

Bestelling verliep vlot, mooie kast, duidelijke uitleg over de werking Je hoort de koeling wel wat draaien Contact met bedrijf verloopt professioneel

Prima en betrouwbaar bedrijf

Na een lastige start, de eerste klimaatkast had een zone die niet op temperatuur kwam en dit model niet meer leverbaar was gekozen voor ander en iets duurder exemplaar. Met wat coulancekorting werd de oude opgehaald en de nieuwe snel geleverd en geplaatst. Deze werkt perfect. Mooie materialen, stil en goeie scheiding van klimaatzones. Kortom zeer tevreden over kwaliteit en service. Wine Klima D40T rvs

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima Excellence D40

Goede klimaatkasten en uitstekende service!

Zowel de klimaatkast als service en levering zijn uitstekend.

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima Excellence D46 2 deurs

Service slecht en apparatuur om te janken

Eerst de voorganger van deze gehad maar die gaf problemen met een ventilator, een ratelent geluid. Laten vervangen door deze D77T welke nog stiller zou moeten zijn 39DB maar hier blijkt niks van waar. Ze hebben de kast omgeruild en ik heb nu 4 mails gestuurd met klachten maar hier word gewoon niet meer op gereageerd. Met andere woorden je zoekt het maar uit…. Kast maakt bij aanslaan van comprressor hoog irritant resonant geluid wat ver boven de 45 tot zelf 50 DB komt. De led verlichting hangt los aan de onderkant en zit maar met 1 van de 3 schroefjes bevestigd. de led verlichting boven zit helemaal geen schroefje in. Temperatuur wijkt 4 graden met ingestelde temperatuur af. Zoiets verwacht je voor een kast van een paar honderd euro maar niet met een bijna totaalprijs van 900 euro…… en gewoon niet meer reageren op mails… wat een service! Voel me flink besodemieterd!

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima Excellence D77

Snelle levering en een lust voor het oog

Zondagmiddag besteld, zondagavond een telefoontje om een afspraak te maken voor de levering. Uitgeleverd zoals besproken, kwaliteit zoals beschreven. Wat wil je nog meer?? Een lekker koel of op kamertemperatuur 18gr een wijntje en dat is vanaf nu ook mogelijk.

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima Excellence D40

Prima prijs en zeer snelle levering

Vanwege warmste toch maar een wijn klimaatlkast gekocht. Na enig zoekterm op internet bleek de klimaatkast van Smaak van de Werelkd de beste prijs/kwaliteit te bieden. s avonds besteld en volgende geleverd gekregen. Perfect

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima D12

Goede prijs kwaliteit verhouding. Alles is perfect geregeld.

Prachtige wijnkast

Levering binnen de 24u. Mooie wijnkast . Voldoet aan alle vereisten. Had deze al veel eerder moeten aanschaffen. Prijs kwaliteit zeker in orde.

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima D21

Correcte informatie en vlotte levering

Via de chatfunctie van de site van Smaak van de Wereld kregen we vrij snel extra informatie over de wijnklimaatkast en de levering ervan. Binnen 3 dagen werd het toestel thuis geleverd. De transporteur heeft met de hulp van mijn man de kast in onze woonkeuken gezet. We zijn heel tevreden over de de werking en de mooie stijl ervan.

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Een ander product

Duidelijk goed mooie prijs

Alles naar wens verlopen alleen zat er 6 dagen tussen bestellen en leveren verder alles prima

Mooi design

Zeer goede communicatie. Levering perfect op tijd en het geleverde product voldoet, tot nu toe aan onze verwachtingen.

Prima service!

geslaagd

Moest wat langer wachten op het bestelde maar werkt nu uitstekend.

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima D12

Snel, goed en betaalbaar.

Voor een schappelijke prijs een mooie klimaatkast, met een moderne uitstraling. Model S58. Eenvoudig bestellen, duidelijke beschrijving en supersnel geleverd. Op mail/telefoon meteen antwoord en snel teruggebeld, dat is elders wel eens anders... Supertevreden.

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review N.v.t.

Mooie en kwalitatief hoogwaardige klimaatkast

Na een goed advies, de klimaatkast aangeschaft. Afspraak gemaakt voor levering en de kast werd ook op tijd en correct afgeleverd. Klein installatie probleem (eigen schuld!) werd meteen opgelost. Dus over de service... 10+. Kast draait nu enige dagen, is stil en heeft relatief snel de ingestelde temeratuur bereikt. Geen klein kunstje, gezien het feit dat er meteen een berg ongeklimatiseerde wijn in is gelegd. Ben er uiterst tevreden over, zou dit alles wetende, de aankoop direct weer doen zonder enige twijfel.

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima Excellence D167

Uitstekende service

Ik had voor de aankoop wat vragen. Dee via de mail gesteld en kreeg elke keer snel en duidelijk antwoord. Ook kreeg ik de klimaatkast snel geleverd.

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima D21

Stipte levering en goede nazorg

Afgesproken levertijd werd nagekomen. Gering probleem bij aanvang direct opgelost.

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima Excellence D77

in eerste instantie werd een verkeerde kast gestuurd. De kast werd binnen 2dagen omgeruild voor een iets duurdere kast die beter aan de omschrijving voldeed. De mensen kwamen persoonlijk langs om de oude kast om te ruilen en ik hoefde niets bij te betalen. Snelle, professionele service

Prima ervaring!

Vriendelijk geholpen, levering precies volgens afspraak, prima!

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Een ander product

Mooie wijnkast

Veel keuze en vlotte levering.

Boonsweg 13

3274 LH Heinenoord

Over Wine Klima Wijnklimaatkasten

Wine Klima Wijnklimaatkasten voor particulieren, keukenspecialisten en horeca. Wij leveren een optimale omgeving om uw wijnen te bewaren of om op serveertemperatuur neer te leggen.