Geweldige hulp!

Mijn klimaatkast koelde niet meer. Ondanks dat het niet het zelfde merk was als dat de mannen van smaak van de wereld verkopen, werd ik uitstekend geholpen en werden er nieuwe koelelementen mijn kant opgestuurd. Deze waren van te voren bewerkt zodat ik het alleen maar in mijn klimaatkaart hoefde te plaatsen. Geweldige service!

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review N.v.t.

Prima, snelle en correcte service

Eerst een klimaatkast besteld waar ik niet echt tevreden mee was en heb deze zonder enig probleem kunnen ruilen op amper een paar dagen tijd. Zeer goede begeleiding gehad door Gertjan.

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima Excellence D40

Super kan niet anders zeggen.

Super blij met de wijnkast was een wens om er een aan te schaffen . Hij doet het perfect koelt zeer goed . Totaal geen lawaai.muisstil. Beveel hem aan iedereen aan. Ik werk zelf in de horeca zou hem zo in de zaak zetten top.

Zeer tevreden !

Goed bereikbaar en snelle levering. Mooie robuuste wijnkast, erg blij mee

Nette en vlotte afhandeling

Werd netjes door het bedrijf zelf afgeleverd.

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima Excellence S24

Eerste ervaring met Smaak van de wereld

Onze eerste ervaring met Smaak van de wereld is prima! Op zich bevalt onze aankoop ook prima met een enkele kanttekening, namelijk: we waren ons bewust dat dit apparaat in energieklasse B valt. We hadden echter niet verwacht dat het apparaat de hele dag, zonder af te slaan, moeite moet doen om de beoogde temperatuur te halen. De bovenste zone hebben we ingesteld op 11 graden. Het apparaat staat gewoon in huis met een temperatuur van 20 graden.

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima D21

Stijlvol model en goede service

Ik heb een wijnklimaatkast D12 gekocht. Deze werd volgens afspraak geleverd in twee werkdagen. Voldoet helemaal aan onze wens en ziet er stijlvol uit. Geeft idd nauwelijks geluid, dus perfect.

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima D21

Mooie wijnkoelkast en werd netjes bezorgd

De wijnkoelkast heeft een modern design waardoor je hem prima in de huiskamer kan plaatsen. Maakt wel iets meer geluid dan we hadden gehoopt maar verder zijn we er erg blij mee.

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima Excellence D40

Prima service, een hele mooie kast voor een redelijke prijs!

Goede afhandeling

Prima service , na contact op hun webside

Super goede service

heel prettig en fijne service. Zeer snelle levering.

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima Excellence D46 2 deurs

Prima, snelle levering

Levering zoals afgesproken de volgende dag Vragen gelijk beantwoordt via de mail. Dus kortom prima

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima D21

Levering en klimaatkast zelf zijn top.

Heel goed!

Werd de volgende dag al geleverd. En makkelijk te monteren. 1 nadeel, je moet de doos en de banden bewaren. Nu is het een flinke doos dus erg onhandig zeker als je geen bergruimte hebt.

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima D32

Prachtige klimaatkast en goede service!

Ik vind de wijnklimaatkast erg mooi, het design is prachtig. Verder vond ik de service erg fijn. Snelle levering en snelle reactie op vragen. Kortom een aanrader! Nu lekker genieten van de perfect gekoelde wijntjes!

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima Excellence D104

snel afgezonden laat afgeleverd door postnl

Pakket beschadigd ontvangen naam verkeerd vermeld staat Los m/z Loos

Mooi producten en goede afspraken

De wijnklimaatkasten van Smaak van de Wereld hebben een mooi design en prijs-kwaliteitsverhoudig is goed!

Na een mooie wijn collectie te hebben opgebouwd kwam de tijd om een klimaatkast te kopen, als hobby van zoon en vader deze gekocht, werden keurig gebeld over de bezorg afspraak waarop een korte instructie volgde over het gebruik en wanneer aan te zetten. Inmiddels de kast gevuld en wachten wij tot hij 12 uur staat voordat wij het aan zetten. Het is een pracht in het oog en precies genoeg voor onze flessen. Daarnaast een bonus dat hij op slot kan, als je wijn hobby (en werk) zo uit de hand loopt is het fijn ze op de juiste temperatuur achter slot te bewaren.

Prima service en ruime keuze aan wijnklimaatkasten

Na bezoek aan de showroom hebben we een klimaatkoelkast besteld. Voor levering werd op verzoek de deur omgezet. Binnen 2 dagen geleverd en netjes geholpen met plaatsen van de kast.

Uitstekende reparatie en service

De koeling in het onderste compartiment van mijn wijnkoelkast werkte niet meer goed. Na het voorval telefonisch besproken te hebben zijn de heren van smaak van de wereld langs geweest, hebben de kast opgehaald, gerepareerd en teruggebracht voor een hele nette prijs. Niks dan lof!

Goede prijs kwaliteit

Makkelijke website , goed te bestellen, snelle levering . Alleen Track and Trace zou prettig zijn.

Uitstekend !

Het contact met 'Smaak van de Wereld' was goed. Ik werd na mijn bestelling door een medewerker gebeld met uitleg over de spoedige levering. Kort daarop ontving ik een duidelijke mail met instructies en track & trace. De levering was volgens afspraak en ik kan mn wijn nu sjiek en lekker koelen. Cheers !

Klantgericht en vlot

Snelle levering. Nette prijzen. Deur als service omgezet van l naar r. Prima!

Uitstekende snelle levering van een mooie wijnklimaatkast

Mooie wijnklimaatkast, die zeer snel werk geleverd. Product was uitstekend verpakt, waardoor het onbeschadigd is aangekomen. Na een dag laten staan, de kast aangesloten en ingericht met flessen wijn, dus klaar voor gebruik. Prima service!!

Er zijn weinige leverancier van klimaatkasten met een winterfunctie (kan in de garage) en toch een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast een goede service en snelle levering!

Boonsweg 13

3274 LH Heinenoord

Over Wine Klima Wijnklimaatkasten

Wine Klima Wijnklimaatkasten voor particulieren, keukenspecialisten en horeca. Wij leveren een optimale omgeving om uw wijnen te bewaren of om op serveertemperatuur neer te leggen.