Pluspunten

Besteld en volgende dag geleverd, goed produkt.

Pluspunten

Reageert snel en inhoudelijk op mijn vragen.

geen

Pluspunten

Zeer snelle levering.

Pluspunten

Fantastische service. Niet alleen zeer snelle levering, maar toen ik een technisch probleem had met mijn wijnkast werd er een gepaste oplossing gevonden.

Pluspunten

Fijne persoonlijke communicatie, snelle levering.

Pluspunten

Goed contact en duidelijke communicatie . Ook prima advies gekregen .

Pluspunten

Correcte communicatie, snelle levering en goede service.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Wine klima D53 Snelle levering, mooi design

Wine klima D53 Ze adverteren dat de wijnklimaatkast stil genoeg is voor de woonkamer. Bij mij staat deze in de keuken en je hoort het 24/7 zoemen vanuit de hele begane grond. Er gonst nu de hele dag een geluid door het huis heen.

Pluspunten

Wijn klimaat kast gekocht. Keurig en snel geleverd. Mooie stijlvolle kast en de kwaliteit ziet er ook degelijk uit

Pluspunten

Snelle levering, mooi produkt. Supermooie vormgeving, echt een lust voor het oog.

Vervoerder beter instrueren. Deze dacht nl. dat de kast meer dan 100 kg. woog en wilde deze in eerste instantie niet verder dan de voordeur brengen. Had hij een steekwagentje gehad was het een eenvoudige klus geweest. Is wel goed opgelost !!!

Pluspunten

Vlotte en nette levering van de aankoop (wijnklimaatkast). Tevreden over mijn aankoop.

geen

Pluspunten

levering conform afspraak

Pluspunten

Snelle service, prima communicatie en uitstekend product.

Pluspunten

Fantastic product, looks great and the two temperature controls works seamlessly. Noise level is as described, you can hear a very slight hum, but nothing distracting at all.

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Product voldeed geheel aan de verwachtingen. Overzichtelijke site en duidelijke productbeschrijvingen.

Geen verbeterpunten kunnen bedenken! Kortom top!

Pluspunten

Alle beloftes zijn waargemaakt en grote flexibiliteit in leveringseisen. Product is perfect.

Geen.

Pluspunten

levering ging helemaal conform verwachting. De wijnklimaatkast was keurig verpakt. Installatie ging zeer eenvoudig en de klimaatkast koelt prima

Pluspunten

Snelle levering, goed product, klantgerichte service

Vertel bij een peltier gekoelde klimaatkast dat de koeling mede afhankelijk is van de buitentemperatuur.

Pluspunten

Snelle afhandeling van bestelling, ook indien noodzakelijk persoonlijk contact.

Iets meer accuratesse bij de juiste verzending. Persoonlijk contact en bereikbaarheid maakte het wel weer goed.

Pluspunten

Zeer snelle levering. Ik werd dezelfde dag al gebeld om de klimaatkast langs te brengen.

Pluspunten

Op tijd geleverd, alles ok

Pluspunten

snelle en correcte levering

Pluspunten

In alle opzichten een op en top service gerichte zaak. Communicatie is direct en verloopt probleem, afspraken worden snel en altijd nagekomen en als er problemen zijn met een van de producten is dat géén enkel probleem. Deze zaak lost problemen écht op! Een van de toppertjes op het gebied van Service en klantgerichtheid!

ik heb werkelijk geen enkel verbeterpunt voor deze zaak.

Pluspunten

Een prachtige klantvriendelijkheid en servicegerichtheid. Na de wettelijke garantie is het probleem met de display perfect opgelost.

Geenverbeterpunten

Boonsweg 13

3274 LH Heinenoord

Over Wine Klima Wijnklimaatkasten

Wine Klima Wijnklimaatkasten voor particulieren, keukenspecialisten en horeca. Wij leveren een optimale omgeving om uw wijnen te bewaren of om op serveertemperatuur neer te leggen.