Redelijk assortiment

Standaard beperkt assortiment, al zou je eruit mogen gaan dat de naam alles voor je auto niet helemaal klopt. Ik moest daardoor ook elders ook auto onderhoud spullen bestellen. Jammer. Maar misschien een leuke uitdaging om de naam beter waar te maken.

Perfekt, snelle levering

Zeer snelle levering zoals belooft.

Snel geleverd Top

Goed verpakt en snel geleverd

goed product

zeer snelle levering, correcte prijs.

Bestelling voor 4 uur geplaatst, de volgende dag al geleverd.

Snel en correct

Heb een artikel besteld bij Alles Voor Je Auto.shop en ben er dik tevreden over,snelle levering en precies ontvangen wat ik besteld heb, Ben zeer tevreden,een echte aanrader.

prima service - goede kwaliteit - snelle levering

Keurig op tijd geleverd !

Tevredenen

Leuk dat het zo snel geleverd is!

Geleverd wat besteld is, op de afgesproken tijd geleverd.

Het was de eerste keer dat ik bij deze website besteld heb. De goederen kwamen snel op de afgesproken tijd aan en de kwaliteit van het bestelde was uitstekend. Prima ervaring.

Bestelling goed verpakt en keurig op de afgegeven tijd bezorgd.

Perfecte uitvoering

Alles perfect in orde op korte termijn. En snelle levering

Netjes en snel geleverd.

Goede en snelle service!

Zeer snelle levering zoals belooft op de website. En zeer scherpe prijzen tegenover de concurrentie.

Uitstekende service!!!

niks

Snelle levering bestellen volgende dag in huis

Prime en snelle levering.

Ik had snel een witte plaat nodig voor mijn vouwwagen. Via internet besteld en snel geleverd tegen een schappelijke prijs

Goed, snel

Had kenteken plaat nodig voor aanhanger. Om 1500 besteld en de dag erna in huis

Mooie afwerking, prima service!

Funplaatjes werden onmiddellijk in productie genomen en de dag nadien al geleverd. Als klant word je van elke stap op de hoogte gehouden.

Super snel thuis

Snel in huis

Super snel en vakkundig geregeld !

Alles in orde

Klein onderdeeltje, orde correct bevestigd en snel ontvangen.

2 minuten voor tijd besteld gewoon volgende dag in huis Prima service

Vlot geholpen.

Zeer attent en erg vriendelijke service.

Ze belden netjes terug na mijn ingesproken voicemail om mijn fout recht te zetten.

Pickardstraat 1209

3570 Alken

Over AllesVoorJeAuto.Shop

AllesVoorJeAuto.Shop is gespecialiseerd in het verdelen van auto accessoires en toebehoren voor je wagen.