Perfect en snel

Makkelijk bestelling, kwaliteitsproducten, goed en niet overdreven verpakt, alles binnen 1 dag in huis (postnl).

Snelle levering en uitstekend product

Snelle levering in goede beschermende verpakking. Het geleverd voldoet geheel aan d e verwachting. Kortom: Een aanrader.

De levering was vlot, de communicatie duidelijk, de kwaliteit goed - wat wil een mens nog meer?

Binnen 1 dag geleverd super !!!!

Snelle levering alleen was het artikel licht beschadigd

Levering en bestelling was top duidelijke website etc. De 2 kentekenplaten waren aan 1 hoek echter licht beschadigd mogelijk door verpakking of transport. Wel bruikbaar, maar wel een pintje van aandacht

Goed en vlot

Goede en vlotte levering van meerdere nummerplaten!

Duidelijke site, goede prijzen!

Prima! Heb er kentekenplaten en poetsmiddel gekocht voor de koplampen. Duidelijke site en producten waren vlot verzonden. Bij bezorging was verpakking keurig en producten goed beschermd.

Snelle correcte levering

P

Snel weer een nieuwe witte kentekenplaat

Snelle levering en redelijke prijzen

makkelijk en snel

super makkelijk en mogelijk nog sneller geleverd

Ik ben tevreden met de snelle en correcte levering

Gewoon perfect geregeld z'n

Snelle levering en precies geleverd

Super goed en super snel!

snelle levering, goed product

Alleen de EU-NL sticker moest ik er nog zelf opplakken. Omdat de ANWB fietsendrager een handig kentekenplaat bevestigingssysteem heeft (vastklemmen) waren gaatjes en bevestigingsmateriaal niet nodig

erg snel afgehandeld

vandaag besteld , morgen in huis. dat hoeft voor mij meestal niet , maar was in dit geval wel erg handig.

Vlotte bestelling en levering

Had nummerplaat en verloopstekker trekhaak besteld en was de volgende dag al klaar. Ben het zelf gaan afhalen in Alken, alles lag netjes klaar.

Mooi en goeie service

Echt top service en goeie kwaliteit Veel keuzes en leuke dingen

Online besteld en snel geleverd. Kwaliteit is goed

Duidelijke site en snelle levering

Duidelijke site en snelle levering

Zeer tevreden over bestelling, op tijd bezorgd, juiste communicatie.

Veel beter dan verwacht

Ik wilde een leuke naam/nummerbord hebben. Dus 1 besteld. Wist niet echt wat ik ervan moest verwachten. Kleuren en kwaliteit veel beter dan ik gedacht had. Kaai goed

Supersnelle bezorging

Mijn witte kentekenplaat is gewoon supersnel bezorgd

kan niet beter

Niets aan toe te voegen

Pickardstraat 1209

3570 Alken

Over AllesVoorJeAuto.Shop

AllesVoorJeAuto.Shop is gespecialiseerd in het verdelen van auto accessoires en toebehoren voor je wagen.