Prima na-service

Ik had 2 nummerplaten ontvangen die niet netjes waren afgewerkt. Na contact met de na-verkoop is dit zeer netjes afgehandeld. Kortom: Top-Service!!

Snel geleverd!

Zéér goede kwaliteit en service

Snel en vakkundig

Vandaag besteld morgen bezorgd

Tevreden

Keurig verpakt en op tijd geleverd.

Helemaal goed geleverd

kentekenplaat voor aanhanger besteld welke snel en helemaal goed is geleverd

Snel

Snel

Levering naar wens

Binnen 2 dagen nummerplaat in huis; netjes geregeld!

Hoi vandaag mn funplaat ontvangen. Ben er zo supertevreden over het is nog mooier dan ik had gedacht. Bij deze hartstikke bedankt en zal zeer zeker nog meer bestellen en het met andere mensen mee delen im op jullie site te kijken Mvg een tevreden klant Jean pierre

Soepel en snel.

De bestelling was zo geregeld en geleverd. Precies zoals je zou verwachten.

goed bedrijf

Wat ik besteld had netjes verpakt en op tijd geleverd

Goede service - mooie prijzen - lang wachten op product

besteld op 15 mei 2021 Aangekregen 17 dagen later, op 01 juni :-( En dan spreken we hier over een nummerplaat sticker die terplaatse kan gemaakt worden. Tja, kan met dit corona gedoe te maken hebben, maar toch.. Volgende bestelling sneller aankrijgen = 5 sterren in plaats van 4 ;-) Ook nog dit : in de privacy voorwaarden staat er letterlijk : Punt 2.4 : Klantenvertellen is gerechtigd om een wijziging aan te brengen in de Review of om deze te verwijderen ???? WTF??

Snel, goed en een fijne service

Nadat dat ik mijn bestelling had geplaatst merkte ik dat ik iets fout gedaan had, na een mailtje werd dat keurig opgelost. TOP!

Mooi materiaal, goede prijs.

Positief

prima product en snel geleverd

prima product en snel geleverd

ok

ok

Prima ervaring

Werd keurig en snel geleverd

Prima !!!!!!!

Prima snel goed

Snelle levering, prima produkt

Op tijd geleverd en alles ontvangen zoals besteld. Kan niet beter!

Ontvangen in de staat zoals besteld en op tijd ontvangen. Super!

Snel, goed verpakt, prima!

Vandaag besteld, morgen geleverd, geen woord gelogen!

Prima bedrijf

Snel en goed geleverd

Snel en goed

Netjes en goed product

Past precies.

Pickardstraat 1209

3570 Alken

Over AllesVoorJeAuto.Shop

AllesVoorJeAuto.Shop is gespecialiseerd in het verdelen van auto accessoires en toebehoren voor je wagen.