Zeer snelle levering!

Prima kwaliteit en zeer snelle levering!

Levering verliep soepel.

Vlotte bestelling en goede communicatie over het pakket.

snelle levering, correcte omschrijving

positieve ervaring ondanks dat het mailverkeer niet goed verliep, maar de levering was op tijd en correct

Gewoon goed

Wij hebben 1 x een bestelling gedaan bij alles voor je Auto. En die bestelling is perfect en snel uitgevoerd en geleverd. Voor herhaling vatbaar.

Toppie! Lekker snel.

Toppie! Lekker snel! Verstuurd met PostNL !

Voordelig en vlot geleverd

Producten niet te duur , vlot geleverd en geen verzendkosten bij min €35 besteding

Vlotte levering van de bestelde kenteken plaat

Snel en precies wat ik besteld heb.

Goede materialen. Prima kwaliteit.

Snel en makkelijk te regelen

Snel en makkelijk te regelen

Perfect geregeld!

Handig en overzichtelijk bestellen Prima communicatie omtrent levering. Snel ontvangen...

Prima winkel

De website is overzichtelijk, ik had snel gevonden (kentekenplaten aanhanger) wat ik nodig had. Besteld (prima prijs) en snel in beschermend pakket verzonden.

Snel geleverd.Top.

Als verwacht geleverd.Keurig!

Snel en netjes

Nette site snelle levering

Zeer snel!

Kentekenplaat besteld, binnen een half uur al verzonden en de dag er op al in huis. Dat is nog eens snel..!

Dikke prima!

Snelle service, duidelijk en simpel bestellen, top! Doen wat ze beloven.

Eenvoudig bestellen, snelle levering

Niks spectaculairs, een witte kentekenplaat, via de duidelijk website met een snelle levering. Keurig verpakt. Hinderlijk (maar dat ligt niet aan de leverancier) zijn de ****** hoge tarieven die PostNL in Nederland hanteert. Bijna 6 €uro kosten voor een product van nog geen 9 €uro dat net iets meer weegt dan briefpost.

Snelle en correcte levering

Supersnelle levering

Platen voor aanhanger besteld. Waren supersnel binnen en alles was keurig verpakt

snel geleverd en goed

Prima afhandeling

Het bestelde op afgesproken tijd geleverd, alles zoals het hoort

Snelle bestelling en snelle levering

Snelle levering. Goede kwaliteit

Duidelijke site

Een makkelijke site en zeer snelle levering. Erg prettig.

snel verzonden

Verzendkosten is te veel voor een plaatje

Pickardstraat 1209

3570 Alken

Over AllesVoorJeAuto.Shop

AllesVoorJeAuto.Shop is gespecialiseerd in het verdelen van auto accessoires en toebehoren voor je wagen.