Super snel en netjes geleverd

Kwaliteit goed levering traag

Kwaliteit van de levering is goed. Helaas heeft het erg lang geduurd voor dat de levering thuis was

Volgens afspraak prima bezorgd.

Positief

Wat ik besteld heb is prima aangekomen

Goed snelle levering

goede kwaliteit en service

Goede kwaliteit en opvolging van de bestelling. Lervering had wel een beetje vertraging.

Juiste produkt snel geleverd.

Eigenlijk 5 sterren

Snel geleverd door de brievenbus. Scherpe prijsstelling en mooie kwaliteit.

Prima product alleen niet bezorgd op de dag dat was beloofd

Zou binnen 48 uur bezorgd worden maar kwam 4 dagen later

goed product helaas duurde het leveren lang

Over het product geen op of aanmerkingen die zijn zoals verwacht. Het jammere was dat het pakket erg lang op zich liet wachten door een feestdag. Telefonisch contact gehad met AllesVoorJeAuto, heel vriendelijk te woord gestaan en kon goed uitleggen wat er met het pakket aan de hand was. Er waren goede status updates via de mail.

Vrijdag besteld en zaterdag binnen

Ik Kreeg vlug reactie en goed product

wisselend

er is exact volgens afspraak geleverd. Echter de kentekenplaats was op de hoek beschadigd, en dat is jammer

Snelle en prima levering

Kentekenplaat voor fietsendrager. Goede prijs, eenvoudig aan te vragen en de kentekenplaat binnen twee dagen geleverd.

Wit nummerbord besteld, prima product

Wit nummerbord besteld, prima product, levering heeft alleen een paar dagen geduurd (wel al aangemeld bij PostNL, maar nog niet uitgeleverd). Prima kwaliteit/prijsverhouding.

Onberispelijke kwaliteit en goed verpakt.

Ik ben zeer tevreden over het bestelde product dat perfect beantwoordt aan het gevraagde. Het is echter spijtig dat het een week geduurd heeft vooraleer ik het ontvangen heb, te wijten aan koninginnedag zo werd mij verteld.

Primaaaa

Voldoet

zeer goede en snelle dienst & uitstekend uitvoering

De auto nummerplaten zijn bijzonder mooi afgewerkt en snel geleverd ! Daarboven heb je hier te maken met de goedkoopste dat ik op internet gevonden heb, zeker voor deze kwaliteit ! Mijn oordeel is: beste prijs/kwaliteit verhouding op de europese markt !

Het is super

Fantastische service en snelle levering

Tevreden

Was oké

Super geregeld

Zou u zeker aanraden bij vrienden en fam

Zeer snelle en correcte afhandeling.

Twijfelachtig!

Alles goed geregeld, behalve dat Post.nl het heeft afgeleverd met een verbogen verpakking. De verbogen kentekenplaten heb ik niet echt netjes terug kunnen buigen

Snelle levering, redelijke prijs, spullen voldoen aan de specificaties. Zeker een site om weer terug te komen.

Pickardstraat 1209

3570 Alken

Over AllesVoorJeAuto.Shop

AllesVoorJeAuto.Shop is gespecialiseerd in het verdelen van auto accessoires en toebehoren voor je wagen.