In de avond besteld, 2 dagen later al bezorgt, precies op tijd

Kentekenplaat nodig voor mijn vouwwagen, volgende dag in huis.. Nette prijs.

Snel en netjes geleverd!

Snelle en verzorgde levering!

Kan niet sneller!

100% tevredenheid voor de zeer snelle levering.

Snel en goed!!

Na het bestellen werd de nummerplaat direct de volgende dag verstuurd en arriveerde de volgende dag. Top!!

Fantastisch en keurig op tijd!!

Snel en keurig op tijd geleverd, een aanrader.

Exact wat je vraagt krijg je, ik heb op woensdagmiddag een bestelling geplaatst en die kwam donderdags al binnen. Echt top!

Voldoet aan de verwachtingen.

Voldoet aan de verwachtingen.

goed en snel geleverd voor herhaling vatbaar . dank u

Zeer tevreden. Niet mijn complete bestelling werd in een keer geleverd, maar naar het inspreken van de voicemail werd ik terug gebeld en werd alles goed en snel,geregeld. Top!

Toppie

Toppie

Snel, makkelijk, goed product

Makkelijk bestellen, nette prijs, snel geleverd. Prima.

Geweldig opgelost

Na de bestelling , niet gekregen door Postnl werdt het door jullie perfect opgepakt en opgelost.

aangekondigde snelle levering is nachtmerrie

Op maandag besteld en op dinsdag bericht dat woensdag geleverd werd. Tot zover akkoord. Maar dag na dag werd de levering uitgesteld. We zijn intussen al voor de vijfde dag op rij aan 't wachten terwijl we niet van huis durven en zelf menige activiteit moeten annuleren. Ik heb hierover en vrijdag en vandaag een mail naar jullie gestuurd. Een dergelijke vreemde situatie hebben we nog nooit meegemaakt. Uiterst jammer.

Mooi!en snel bezorgd. Helemaal blij mee

Goed op de hoogte gehouden via email

Toezeggingen nagekomen qua bezorging. Prima kwaliteit product.

TOP: Doen wat ze beloven! Binnen dag kentekenplaat in Huis

Bestellen en binnen, gewoon via de post door de brievenbus!

Ervaring is goed te noemen

Dit bedrijf is oké.

Prima en snel

Prima winkel met normale prijzen en snelle levering

Product was top net als snelle levering

Ik miste de onderdelen om de nummerplaat te monteren, dus weer extra tijd en onkosten. Dat was jammer

Snelle levering, juiste goederen

Keurige, snelle levering

Pickardstraat 1209

3570 Alken

Over AllesVoorJeAuto.Shop

AllesVoorJeAuto.Shop is gespecialiseerd in het verdelen van auto accessoires en toebehoren voor je wagen.