Veel keus en uitstekende hulp bij het kiezen

De verkoopster had snel in gaten wat ik wilde hebben en suggereerde een ander merk dan waarvoor ik gekomen was. Uiteindelijk bleek haar suggestie de juiste en heb ik die schoenen gekocht. Geen moeite teveel om ook nog andere merken te passen zodat ik zeker wist dat ik het goede model/merk ging kopen. Al met al een prima ervaring.

Eerst verkeerde maat besteld daarna nieuwe opgestuurd gekregen. Top geregeld

Snelle omruilservice

De schoenen die ik in mijn gebruikelijke maat had besteld, vielen veel kleiner uit. Maar gelukkig was een maatje groter nog leverbaar en die had ik na terugsturen van het te kleine paar snel weer in huis. Fijne service.

Positief

Goede keus dames en kinderschoenen. Wordt altijd vriendelijk geholpen. Ook bestellen via internet verloopt altijd vlekkeloos.

Altijd goede service met een glimlach

Koop voor al mijn 3 dochters en mezelf schoenen bij Strating al 12,5 jaar

Ik slaag altijd bij Strating!

Het assortiment is uitgebreid, hip en heeft hoge kwaliteit. De sfeer in de winkel is fijn, vriendelijke ontvangst en behulpzaam personeel.

Prima winkel

Fijne winkel.

Altijd goed en kwaliteit en vriendelijk

Een van de betere winkels

Zeer goede klantenservice

Terugzending was gratis en verliep makkelijk. Snelle terugbetaling.

Via website besteld. Goede communicatie en bijj met de laarzen.

Keurige en adequate service door klantenservice!

Na eerste teleurstelling dat mijn online bestelling toch niet leverbaar was, werd ik verder keurig geholpen bij terugbetaling en nieuwe bestelling! Prima!

Meer dan tevreden!

Overzichtelijke site. Snelle verzending en retouren worden snel en correct afgewikkeld. Super service!

Correct en snel!

Duidelijke website, breed aanbod in webshop, scherpe prijzen, correcte afhandeling, snel en kundig!

Prima site , makkelijk afrekenen Snelle bezorging.

Heel erg tevreden.

Prachtige schoenen, keurig verpakt en op tijd geleverd. Bedankt!

Alles is altijd supergoed geregeld!

Prima service, mooie schoenen

Schoenen snel geleverd, mooie kwaliteit

Snelle levering en geweldige pantoffels.

Snelle levering en de schoenen vallen goed op maat en zijn prachtig

Zie

Goede en snelle service

Vriendelijk personeel

Fijne winkel, vriendelijk en professioneel personeel

Als ik in de winkel kom voelt het altijd welkom. Geen druk om iets te moeten kopen en behulpzaam als ik iets wil passen. Klantvriendelijk dus en persoonlijk en dat is wat me zo aanspreekt.

Snelle levering en vriendelijke medewerksters

Pantoffels online besteld. Goede informatie en snel geleverd.

Heel Goed

Helder en snel

Gewoon super!

Niet alleen het bestelde product is van hoge kwaliteit, ook de communicatie en verzending. Gewoon top!

Mooie zaak!

Vriendelijk en kundig personeel! En merken die mij aanspreken.