Laden reviews...
231 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden snelle leveringen en behulpzaam personeel. Het assortiment wordt gewaardeerd om variëteit en kwaliteit. Retourneringen en terugbetalingen verlopen vlot. Over het algemeen wordt de winkel gezien als betrouwbaar en klantgericht.
Ik ben goed geholpen in de keuze van passende schoenen in de juiste maat en toen de juiste maat niet aanwezig bleek, werd die binnen één dag verzonden vanuit een ander filiaal.
20 May 2026
Gwenda
Maartensdijk
Mooie collectie schoenen, snelle levering en eenvoudig retourneren.
19 May 2026
E.N.
Heerenveen
De schoenen werden snel geleverd. Ze zitten echt heerlijk. Zou hier zeker weer bestellen.
18 May 2026
Mirjam
Soesterberg
De schoenen zijn echt mooi en exact sls op dr foto online. Senele levering .
1 May 2026
Ewa
Hengelo
Mijn bestelling is netjes op tijd geleverd! De schoenen die ik heb besteld zijn mooi van kwaliteit
30 April 2026
Corrie
Leiden
Goede service Goed en vriendelijk behulpzaam personeel
28 April 2026
Elisabeth
Oss
Wat een goede ervaring heb ik Met Strating. Ik had prachtige Uggs gekocht, die al snel op de naad gingen scheuren. Mocht eerst op kosten van Strating de schoen laten repareren. Toen dit niet afdoende bleek, hebben ze mij geheel kosteloos, enkel tegen bezorgkosten een volledig nieuw paar opgestuurd. Dankjewel. Blij mee!
25 April 2026
Laura
Eindhoven
Ik was al weer even op zoek naar deze sneakers en nu waren ze ook nog eens leuk geprijsd. Blij mee. Snelle levering, niks op aan te merken
24 April 2026
Marion
Castricum
Durea sandalen gekocht, snelle levering. Ze zijn prachtig, en zitten heerlijk. Deze waren in de aanbieding.
20 April 2026
Annemarie
Uden
Gave collectie en opsturen gaat heerlijk snel. Had mijn slippertjes met een mooie korting.
19 April 2026
Sylvie
Mill
In de winkel of online, altijd goed. Kwaliteit en pasvorm vallen nooit tegen.
18 April 2026
Anna
Naarden
Prachtige laarzen !
17 April 2026
Laurine
Berkel en Rodenrijs
Heldere en duidelijke regels en afhandeling. Zeer snel en keurig!
16 April 2026
Henny
TWELLO
Bedankt voor het terug storten van mijn betaling
15 April 2026
Hannie
Tilburg
Snelle levering, mooie schoen, maat klopt!
11 April 2026
Carina
Hilversum
Schoenen netjes ontvangen maar geen duidelijkheid hoe de betaling te doen. Nergens een betaallink of bankrekeningnummer te ontdekken, dus hoe nu. Mail voor gestuurd maar krijg niks terug.
10 April 2026
Karin
Roosendaal
Beste mevrouw,
Bedankt voor uw review en fijn om te horen dat u de schoenen netjes heeft ontvangen. 😊
Ik heb uw bestelling nagekeken en zie dat u heeft gekozen voor de betaalmethode Klarna (achteraf betalen). U ontvangt automatisch een betaalverzoek van Klarna, meestal via de Klarna-app of per e-mail, na 14 dagen. Waarschijnlijk zult u dit betaalverzoek dus vandaag of morgen terugzien.
Daarnaast heb ik voor u gecontroleerd of wij een e-mail van u hebben ontvangen, maar helaas kan ik op onze klantenservice geen bericht van u terugvinden.
Mocht u het betaalverzoek niet ontvangen, wilt u ons dan even mailen via [[email protected]] of telefonisch contact opnemen?
Ons telefoonnummer is 035-6213151 (keuzeoptie 1). Ik help u dan graag verder met het uitzoeken van het probleem.
Met vriendelijke groet,
Roos
Klantenservice Strating Schoenen
Ware een fijne ervaring bij Strating Schoenen in Hilversum. Vanaf het moment dat je binnenstapt voel je de gezellige warme sfeer. Je merkt meteen dat het een familiebedrijf is, de energie en persoonlijke aandacht maken echt het verschil. Ik ben super goed geholpen en het belangrijkste: ik ben geslaagd met een paar super hippe loafers waar ik helemaal blij mee ben! Zeker een aanrader als je opzoek bent naar die nieuwe trend maar wel lekker wil lopen. Ik ga zeker weer terug!
Elizabeth
Zeewolde
Het assortiment schoenen is net even wat anders. Mooie collectie! Service van personeel is professioneel en vriendelijk.
Jacqueline
Nieuwegein
Voel me een gewaarde klant, ook als ik iets terugstuur!
Marianne
De Kwakel
Strating Schoenen… Dit is er zo één waar je echt even moet stoppen als je de reviews leest. Dolblij met de schoenen na aankoop, teleurgesteld dat na 9 maanden een defect zichtbaar werd. Enigszins bezwaard toch langs gegaan bij Strating — heel eerlijk, wat hier gebeurde is uniek en overtrof elke verwachting. Vanaf het eerste moment werd ik serieus genomen. Gewoon aandacht, vertrouwen en mensen die het écht voor je willen oplossen. Roos en haar collega’s namen volledig de regie. Ik hoefde nergens achteraan. Alles werd opgepakt, opgevolgd en afgerond zonder dat er ook maar één belofte of afspraak werd gemist. Sterker nog: toen ik de schoenen zelf alweer bijna vergeten was, kreeg ik een bericht dat de nieuwe collectie binnen was en kon ik direct iets nieuws uitzoeken. Menselijk, persoonlijk en met oprechte betrokkenheid. Dit is passie en vakmanschap. De reden waarom ik hier terug kom. De bevestiging dat menselijkheid altijd wint van het proces. De bevestiging dat dit type ondernemers nog bestaan. Roos, bedankt voor de top service. Ook voor iedereen in het team. Hier kunnen vele inspiratie uit halen!
3 April 2026
Iris
Laren
Ik heb super leuke hakken van Di Lauro gekocht hierbij werd ik geholpen door Dani in de winkel ze hielp me door heel het proces van keuze tot kleur super fijnn!!
2 April 2026
Sandra
Hilversum
Helaas waren schoenen niet de juiste, maar had binnen twee werkdagen mijn geld retour! Helemaal top
29 March 2026
F
Ehv
zie boven
29 March 2026
Gunther
Noordwijk
Fijne winkel, alles vlot afgehandeld.
27 March 2026
N.E.
Hendrik Ido ambacht
Perfecte en zeer klantvriendelijke webshop. Leveren zeer snel.
21 March 2026
Rita