Mooie collectie ook voor breedte maten, vriendelijk, meedenkend, niet opdringerig personeel

Super goed geadviseerd, kan nu de schoenen een hele dag, zonder pijn aan de Haluxknobbel aan!

Ik had nooit van u gehoord maar bij navraag bent u een heel goede schoenen zaak in Hilversum en het kontact met u was goed.Groeten

Prima schoenenwinkel!

Schoenen netjes geleverd. Retour schoenen ook netjes verwerkt en geld teruggestort.

Heel goed geholpen!

De verkoopster dacht mee met wat ik wilde en deed erg haar best om schoenen voor me te zoeken en kwam daar ook mee. Prettige verkoopster!

Een openbaring

Normaliter slaag ik moeilijk met het kopen van schoenen. Ik heb een breedde leest en het design moet ook niet te opzichtig zijn. Dit verteld hebbende aan de verkoopster was het eerste paar schoen wat ze liet zien, een schot in de roos.

Goed!

Snelle levering en leuke sandalen. 2 paar besteld, omdat ik niet wist welke maat het beste zat bij mijn zoon. Retourneren gaat ook heel makkelijk en vlot en klantenservice is zeer vriendelijk.

Super service!

Ik ben echt heel goed geholpen bij Strating Schoenen. Mijn zoontje van bijna 2 jaar had nieuwe schoentjes nodig. Ze houden goed rekening met de maat en groeiruimte. Zo zijn we met hele leuke en stoere schoentjes voor mn zoontje de deur uitgegaan. Helemaal blij!

Supergoed

Ik ben zeer tevreden over de hulp in de winkel,ben ook geslaagd na veel zoeken!!

Schoen waren snel verstuurd

Slechte service

Heb de schoenen 20 april gekregen en heb gelijk een mail gestuurd dat bij 1 schoen het lipje van de veter kapot is en foto’s erbij gedaan en heb tot nu nog geen reactie van hun terug gehad… Vind dit een slechte service

Excellent

Always great service!

Perfecte schoenen, maar het duurde even...

Na mijn bestelling was een week verstreken toen ik maar 's ging bellen waar mijn bestelling bleef. Die bleek net ingepakt (in mijn eigen woonplaats notabene!) en naar postNL te zijn. Ik vond het niet zo duidelijk op de website waar de schoenen vandaan kwamen: als ik had gezien dat het mijn woonplaats was geweest, had ik daar natuurlijk persoonlijk even heen gegaan / gebeld of ze deze even voor me apart konden houden. Beetje zonde van de verzendkosten zo. Maar tevreden met de verdere afhandeling (behalve dat het wel sneller had gekund) van de aankoop, en erg blij met de schoenen :)

Topservice!

Echt waar voor je geld en fijne service!

We zijn heel goed geholpen!

Mooie winkel, netjes en vriendelijk personeel! Niets was teveel.

Wat een service!

Ik kocht slippers waarbij het leer verkleurde. Mocht het verkleurde paar houden en kreeg een paar nieuwe. Heel erg blij mee. Dank jullie wel voor de service

Sandra is hele goede verkoopster en adviseert goed

Prima ervaring.

Mooie schoenen. Voldoende keuze. Prettige hulp, goede sfeer.

Fijne winkel!

Goldstar sandalen zijn mooi breed en blijven heel goed. Altijd blij geweest ermee! Verder correcte afhandeling en verzending.

Correct en snel geleverd

Alles mooi verpakt en op tijd geleverd

Helaas pasten de schoenen niet, maar levering was snel, netjes verpakt, retour makkelijk en snel terug betaald

Prima schoenwinkel

Vrij entree en geen opdringerig personeel.

Goede service en duidelijkheid .

goede schoenen en perfecte service!

De beste keus om jouw schoenen te kopen! Zowel online als in de winkel!

Goede collectie en service

Koop al schoenen bij Strating sinds 1965. Straling blijft een actuele collectie houden. En levert geweldige service!

Verkocht door de collected en de klantenservice

We waren op zoek naar casual maar kwaliteitsschoenen voor mijn man. Zoals altijd was ik gefascineerd door de damescollectie. Zonder dat ik het gepland had, probeerde ik uiteindelijk een paar. Precies wat ik wilde, goed geadviseerd door de verkoper, we zijn allebei blij vertrokken, ieder met zijn paar.

Kerkstraat 94

1211CS Hilversum